СДА

Виев Фулл Версион: Da objasni Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

mario06
16-01-11, 10:17
Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Добио сам ову поруку (упозорење) из Гоогле-алатке за вебмастере

Имајте на уму да ја немам вБуллетин инсталиран.

Желим поправити за овај проблем пре него што Гоогле смањује моју Паге Ранк или забранама мене потпуно, моја АдСенсе приход је већ смањен за половину и Гоогле Провајдери буквално напали сајт.

Је други случај такве проблем са вБЕТ је описано овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/1076-варнинг-гоогле.хтмл

Сам послао е-маил свим вБЕТ администратори у пм по захтеву, не могу јавно е-маил као што треба да знате јер иде против Гоогле-ТОС-а са мојим Локално приватности законе које ће бити сигурни да забрана за мој Гоогле АдСенсе налога тако Дон ' Т питати.

Треба ми одмах поправи за овај проблем, без даљег одлагања, то је 3 дана да сам говорио о овоме у везу изнад.

Поздрав

yahoooh
16-01-11, 17:32
Мислим да је разлог да омогућите све језике 52
Осећам да ако вбе чине језике рекуст као Ајак кликом лангагес и танке донети омогућен линкове за друге језике могу да помогну на овом

tavenger5
16-01-11, 17:39
ја се исто упозорење и имам само 12 језика омогућено

vBET
16-01-11, 20:03
Мислим да је разлог да омогућите све језике 52
Осећам да ако вбе чине језике рекуст као Ајак кликом лангагес и танке донети омогућен линкове за друге језике могу да помогну на овом

Не то није разлог. Наши и много друге форуме укључују све језике и то је у реду. Тако да можете користити онолико језика колико можете. Питање је негде другде и у овом тренутку знамо 2. различитих разлога за то.

Едитед:
Сада знамо више разлога:) Зато вас молим отворите свој конац и дајте нам своју пошту од Гоогле-а:)

vBET
16-01-11, 20:05
ја се исто упозорење и имам само 12 језика омогућено

Хи - молимо вас да креирате нову тему о исуе са е-поште. Имаш разних лникс и ми Ков 2 разлога овог питања. Да би помогли морамо знати ваш случај. Дакле, отворите нову тему о томе и ми ћемо вам помоћи:)

vBET
16-01-11, 20:06
марио06 - Ја сам само за време проверу линкова. Ја ћу вам одговорити у кратком року:)

Имајте на уму да као што смо већ описан - наше особље је на располагању да почну да раде на питању када су нови заокружио стиже у виду нову тему о овом питању. Иначе нисмо у могућности да га управљају и ми обавестимо наше купца да он треба да отвори сопствену нову тему о његовом проблему. Баш као да сте управо урадили и сада у могућности смо да Вам помогнемо:)

vBET
16-01-11, 20:38
Хи:)

Један од разлога (неће бити други - још увек у току истраге) од ваше питање је да ли дозвољено да индексирају такве странице као члан странице. То нису релевантни и већина чланица страна је у 99% исти - само се разликује од чланице корисничко име. Дакле, када је био додатно преведена сте направили 52 пута више таквих страница које су готово исте (иста страница садржај након превод ће дати исти преведен садржаја). Смо званично саветују да блокира страницама које нису релевантне за робот.ткт - овде ћете наћи како да то урадите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмл # пост1178

Имајте на уму да ће ово направити ове странице нестане форму Гоогле индексу, а то је добро за СЕО јер Гоогле ће видети и индекс Релевантне странице само са релевантним садржајем.

Такође, као Видим да се промене од Гоогле-генерисана ову поруку, јер како видим блокирао члан странице за госте. Ово такође решава овај део питања. Ипак, ако желите гост погледајте стране чланица, али Гоогле не тражења - само користите роботс.ткт за то:)

Видим да постоје и линкови за архиве и теме - ја ћу сада да анализирамо ово право:)

vBET
16-01-11, 21:22
Хи опет:)

Мислим да знам шта може да се другог разлога - као што сам тражим на заставама веза не постоји веза без језика = на свим ... Молим вас реците шта је ваш подразумевани форуму језику - за овај језик би требало да буде веза без језика = јер сада свака страна имате дуплирања за Гоогле. Једном за нормалан УРЛ и други пут са језиком = ИОУР_ДЕФАУЛТ_ЛАНГУАГЕ.

Такође, молимо Вас реците да ли сте променили наш шаблон под називом вбентерприсетранслатор_флаг? Морамо да знамо да ли је вБЕТ грешку или генерисани од стране корисника промена.

Разлог Мислим да би такође могла да буде (не може да провери сада, али смо већ ТОДО задатак који ће омогућити да се провери у будућности) коју сте управо имали очистити кеш и није било питање са Гоогле веза - у том случају странице генеришу без садржаја ( зато што превод није дошло) и буквално је садржај исти за све преводе. Али, такве ствари ако се деси су привремене, а ако се не блокира Гоогле-ових сама нестаје - то су питања између вашег и Гоогле сервер и вБЕТ може да уради ништа са овим. Ја не кажем да је то разлог. Мислим да је то могао бити. Као што сам ја сада у потрази на линкове дате од стране Гоогле не видим описао проблем уопште. Тако да би то могло бити.

Још увек - молимо одговори на питања о подразумевани језик и шаблон.

Ја тамо видети још једну ствар - ваш преведен архива странице за подфоруме не раде и дају празна резултате. Главни и пост странице су ОК. За архиву ОнЛине страница је грешка. Ово такође чини много веза ће исти садржај - празна садржаја и то такође може бити разлог зашто Гоогле је написао вама. Молим вас, реците коју верзију ВБ користите? Подржани 3.8 или неки мањи - као Сећам се таква ствар дешава на 3.6 због ББ грешку. Ако то није подржан верзија и ВБ грешке - наћи ћу нит о томе и сам снажно препоручујемо да пишете на ББ тима о решавању ову грешку. Нажалост, ја очекујем да они неће урадити јер није подржан верзија више. Али - први реците коју верзију користите, тако да неће више струка речи и вашег времена за спекулације;)

vBET
16-01-11, 21:39
Хи опет поново:)

Овај пут сам проверити свој шоу нит везе и ја видим овде 2 ствари
1. Нико није крив - што сам видела неке од тих линкова (не све види број 2) све оне теме које је врло кратак има само једна реченица у њему. Дакле, сви они су били веома слични по дефаулту - 99% садржаја је распоред. То нема никакве везе са вБЕТ - то је само садржај сопствене теме. вБЕТ само да преводи тако да стварно више сличних страница за оне, али ако искључите вБЕТ није превео страница ће и даље бити слични једни другима, ако имате само једну реченицу само пост у нит. Дакле, немамо ништа да урадимо.
2. Можда сте убијају форум сами ограничавајући број порука да виде гости. Сада све странице за мене имају исти садржај са комуницирати да би требало да се региструјете. Запамтите да Гоогле гледа вашу страницу као гост - тако да ако је ваша ограничавање одбране је глупо да ће убити свог форума, јер Гоогле ће видети свуда исти садржај говорећи му да се региструју;) Молимо проверите да ли је ограничавање одбране је довољно паметан или онемогућите га.

mario06
17-01-11, 09:19
Хи опет поново:)

Овај пут сам проверити свој шоу нит везе и ја видим овде 2 ствари
1. Нико није крив - што сам видела неке од тих линкова (не све види број 2) све оне теме које је врло кратак има само једна реченица у њему. Дакле, сви они су били веома слични по дефаулту - 99% садржаја је распоред. То нема никакве везе са вБЕТ - то је само садржај сопствене теме. вБЕТ само да преводи тако да стварно више сличних страница за оне, али ако искључите вБЕТ није превео страница ће и даље бити слични једни другима, ако имате само једну реченицу само пост у нит. Дакле, немамо ништа да урадимо.
2. Можда сте убијају форум сами ограничавајући број порука да виде гости. Сада све странице за мене имају исти садржај са комуницирати да би требало да се региструјете. Запамтите да Гоогле гледа вашу страницу као гост - тако да ако је ваша ограничавање одбране је глупо да ће убити свог форума, јер Гоогле ће видети свуда исти садржај говорећи му да се региструју;) Молимо проверите да ли је ограничавање одбране је довољно паметан или онемогућите га.

1. То је италијански Форум садржаја у поруке је просечна и то нема никакве везе са оним што сте рекли.

2. Нисам убијање форуму јер молимо вас региструјте се одбране после 3 посете (један од најпопуларнијих инсталиран модова) нема никакве везе са ботова, јер пролазе кроз, чак и деца знају да осим тога сам користила вБЕТ још од Бесплатна верзија је изашла (око годину дана!?) и ништа се није променило или додато од тада.

Проблем је у томе мој форуму се сматра средње форум са 368.000 теме, када Гоогле шаље ботова на мој сајт да ефикасно виде 368.000 теме али на ввв.гоогле.52лангуагес су видели 1.540,000 индексиране теме које је изазвало Гоогле бота за напад на мој сајт покушава да пронађе где се налазе. Мој кеш је постављен за пет дана са свим језицима се кеширају, али сада (тестирање) ја сам је поставио на 2 дана са 4 језика су кеширани у овом тренутку могу да потврдим да је проблем вБЕТ јер сада сам доле до 766.000 индексирана теме и Гоогле ботова престали да нападају мој сајт.

Пример: Ваш сајт је 5.578 ефикасан теме али Гоогле не види 334.000 индексиране теме, да ли разумети где је проблем?

Без дело морате сазнати шта се дешава са Гоогле-а и наћи решење за проблем, јер Гоогле је сазнао 52к језика је лажна | дупликат индексиране везе што значи да превод везе нису физички постоји и не може да тврди да је од то је истина, то је кеширани на нашим серверима, то је као варање.

На малим блог они не плаћају много пажње, али на средњим | Биг блог не прође непримећен.

Требало би да почне инвестирање језик параметар на УРЛ ("адреса Лангуаге = ср? ') Ово је оно што се активира Гоогле-ботови за верификацију вБЕТ погон сајтова. Имате вБуллетин (не), што значи да користите други језик параметар који у овом тренутку пролази поред пажње Гоогле-.

Много других вБЕТ слави исти проблем тако да није случајност!

ПС. Гоогле центар за помоћ Изјава: У принципу, ова порука се приказује када откријемо релативно велики број УРЛ адреса за ваш сајт.

Поздрав

vBET
17-01-11, 17:45
1. Молимо вас да укључите на италијанском заставом на вашем форуму (нисам га наћи) - одмах корисника који је променио језик нису у стању да се врате на оригиналном језику. Као што сам написао садржаја теме које сам могао да видим пре него што сам видео да морам да се региструјем само једна реченица у свим случајевима. Ово није оно што лично претпостављам као просечна дужина садржаја. Још једном ово чини страница изгледа веома слично, јер разлика између кратког теме је само једна реченица - остало је изглед који је исти. Не знам како сте тако сигурни да то нема никакве везе са овим случајем. Ако знате нешто што ми не само молимо Вас да деле тако да ћемо моћи да вам помогне да брже. Да ли знате зашто је овај е-маил је послат?

2. Не чвор оно што је школски програм за децу у вашој земљи, али се надам да ће то бити веома корисно за њих да знају да молим региструјте се одбране после 3 посете нема никакве везе са ботове јер иду преко.
Молим вас фокус на питању. И да захтева одговор - Нисам знао која мод користите, а ја нисам ни питати јер то није важно за мене - важно је да ли је покретање безбедно. Ако сте 100% сигурни да је безбедно онда сјајно. Само у случају да сте имали било какве сумње можете видети како Гоогле види ваш форум у алаткама за вебмастере.

Имајте на уму да су Гоогле чизме не напада све локације - Гоогле не штете сајтова. Саветујемо да користе кеш дуже дозвољено време, јер је боље за рад. Такође ако осећате да је то сигурно једини разлог је број превода на вашој страници - слободно онемогућите неки од тих и омогући да се поново један по један с времена на време. Ипак молимо вас да сматрају да ваша лиценца је активан за 6 месеци и сада сте добили ову поруку. Тешко је поверовати да за 6 месеци Гоогле-није видела те везе - у ствари, многи од оних које сте већ индексиран. Тако да нисам сигуран да је ово узрок-маил који сте добили. Чак и ако је по вољи је размотрити све информације које је дао вама након анализе тих веза.

Не знам шта подразумевате под ефикасан теме.

Такође, имајте на уму да радимо на овом питању - Имаш резултате наших анализирамо. И молим вас, држите са говори шта Гоогле сматра - зато што је ви који сматра да Гоогле пронађе то није исправна. Имамо доста форума који апсолутно немају проблем са Гоогле-а и имају све језике укључена. И није тачно да садржај није физички постоји, молимо Вас да не кажем шта можемо тврдити, јер нешто ... Садржај постоји за свакога ко га посети и физички постоји у бази података у оригиналном и у кеш у преведена форми. То није лутрија света - то је превод не може догодити ако садржај није постоји. И ништа се овде вара - прочитајте у Гоогле ТОС-- то је Гоогле, који тврди да превод може да се кеширају за максимално 15 дана. То је све у реду са Гоогле у случају аутоматског превода страна - то је Гоогле који је направио овај превод:)

Такође не клијент може рећи да је сваки садржај који је се стримују у њему је од статичког фајла или не. У ствари у ових дана скоро ништа није статичан сада. У СМФ нема поглед мотике од статичких ХТМЛ структура - све се заснивају на подацима из базе података (језици, шаблоне, стилова). Немам појма шта је ваше знање о архитектури клијент сервер са танким клијентом, али имајте на уму да садржај постоји ако веза одговора. Говори да Гоогле сматра да вара, јер не постоји нема никакве везе са реалношћу.

Такође, имајте на уму да можете у сваком тренутку употреби вБЕТ СЕО линкове и имају / ср / уместо језика = - ове конфигурације је само до вас и вБЕТ подржава без вБуллетин.

О ноту која сте дали - као што сам написао ако осећаш ли сте открили прави разлог вашег питања, онда сте решење. Ипак молимо вас да сматрају да је ово неки генерички одговор, чак и без провере шта се дешава. Не бих рачунају на то:
1 - имате сличан износ од линкова за пола године.
2 - Гоогле Маил себе каже:
"Гооглебот можда непотребно пописује велики број различитих УРЛ адреса које указују на исте или сличне садржине, или пузи делове вашег сајта који нису намењени за пописивање од стране Гооглебот-у."

Зато још једном молимо вас да размотрите нашу савете и анализу резултата. Ако сматрате да је то само питање броја превода које сте укључили - онда знате решење.

Да ли још увек потребна наша помоћ / савет по овом питању?

mario06
17-01-11, 18:46
Једино што је био искључен је био италијански језик (ја то укључен), јер је блог матерњи језик нисам мислио да је у сваком случају важно ми је добро, јер пре годину дана, тако вхатс уп сада?

Ево примера (ваш сајт) о томе шта мислим када кажем ефикасан индексиране поруке.

Пре него што вБЕТ (ступа на снагу форуму индексиране статистика):
хттп://имг203.имагесхацк.ус/имг203/275/5582.јпг

После вБЕТ (није ефикасан форуму индексиране статистика):
хттп://имг266.имагесхацк.ус/имг266/8489/3330001.јпг

Оно што ја покушавам да кажем је да су 52к језик преведена поруке сада сматрају дупле поруке од Гоогле-а. Е-маил је само објашњења

У мом сопственом речи када кажем бота напад Мислим када имате 300 Гоогле-ботови тешко пописује ваш сајт у исто време једе и цепа даље на пропусни опсег, РАМ и ЦПУ и изазива форуму тезги. И то написао у свом писму испод у више професионалан начин, али значење је исто.

Званични Гоогле-маил:
Гооглебот је наишао проблема док пописује ваш сајт хттп://мисите.цом/.
Гооглебот је наишао екстремно велики број линкова на вашем сајту. Ово може да указује на проблем са УРЛ структуром вашег сајта. Гооглебот можда непотребно пописује велики број различитих УРЛ адреса које указују на исте или сличне садржине, или пузи делове вашег сајта који нису намењени за пописивање од стране Гооглебот-а. Као резултат Гооглебот може да троши много више пропусног опсега него што је потребно, или могу бити у стању да потпуно индексира сав садржаја на вашем сајту.

Да ли сте прочитали шта Гоогле тим за подршку ми написали? -> Генерално, ова порука се приказује када откријемо релативно велики број УРЛ адреса за ваш сајт.

Сте написали све и ништа, јер не разумем енглески језик, само ми дају поправити у једноставним корацима као што су;
1. Поступите на следећи начин
2. Да ли да
3. И ово
итд

Поздрав

mario06
19-01-11, 06:03
Још увек чека лек.

Поздрав

vBET
20-01-11, 19:36
Једино што је био искључен је био италијански језик (ја то укључен), јер је блог матерњи језик нисам мислио да је у сваком случају важно ми је добро, јер пре годину дана, тако вхатс уп сада?

То је само савет од нашег тима који је без овог заставе ваши корисници не могу да се окрену назад у оригинални језик када кликну на неку заставу. Зато је мудро да заставица за ваш подразумевани језик:)

Ево примера (ваш сајт) о томе шта мислим када кажем ефикасан индексиране поруке.

Пре него што вБЕТ (ступа на снагу форуму индексиране статистика):
хттп://имг203.имагесхацк.ус/имг203/275/5582.јпг

После вБЕТ (није ефикасан форуму индексиране статистика):
хттп://имг266.имагесхацк.ус/имг266/8489/3330001.јпг

Оно што ја покушавам да кажем је да су 52к језик преведена поруке сада сматрају дупле поруке од Гоогле-а. Е-маил је само објашњења

То није тачно. Имате проблема са вашим форуму. Су прекршили сте архива - а већина линкова сте добили од Гоогле-у е-маил око архиву. Ви потпуно игнорисати нашу подршку - нисте одговори на питања о верзији и стално говорим оно што мислите, а шта није истина. Ако желите да решите свој проблем молим вас јелен наше савете подршку. Смо вас питао о вашем ББ верзију зато што су прекршили архиву. Да ли је подржан 3.8 или неки нису подржане верзије? Знамо да архива је сломљен у 3.6 због вБуллетин грешку. Ово вам даје хиљаде линкова не ради - и сте добили од Гоогле-емаил о праву линкове. Уместо слушају нашу подршку и да сарађују вам стално говорим неке смешне идеје и мислите да је важно да га ставите у црвено.
Шта је овде циљ? Желите нашу подршку да реши ваш проблем, или сте само покушава да заплаши другима? Јер ако желе да реше ово питање молимо Вас да сарађују са нашим подршку.

Ио слика која вам је дао - то је ваш погрешно тумачење. Гоогле не брине о броју постова показао форуму. И то не могу да бринем о томе. То је зато што Гоогле индексира све странице које нису блокирани! На форуму сте члан странице, групе, тресетишта можда, албуме и тако даље ... и тако даље ... Такође форуму да има доста других додатака који ствара додатне странице (као што је аркада).
Зато вас молимо да разумете: нисте у праву. Гоогле не сматрају преведен садржај као дуплирање. Имате проблем са сопственим форум и ми смо открили области могући узрок. Зато вас молим - јелен наша упутства / питања. У супротном то може бити означен као решен, јер ти изгледа да не интересује уз нашу подршку само да поновим оно што погрешно мисле - што смо већ прочитате овај - нема никакве потребе да га поново понављам. То није тачно. Молим вас фокусирају на решавање ваш проблем ако желите да буде решен. Молимо Вас да одговорите на питање и задржати пажњу на архиву.

Званични Гоогле-маил:
Гооглебот је наишао проблема док пописује ваш сајт хттп://мисите.цом/.
Гооглебот је наишао екстремно велики број линкова на вашем сајту. Ово може да указује на проблем са УРЛ структуром вашег сајта. Гооглебот можда непотребно пописује велики број различитих УРЛ адреса које указују на исте или сличне садржине, или пузи делове вашег сајта који нису намењени за пописивање од стране Гооглебот-а. Као резултат Гооглебот може да троши много више пропусног опсега него што је потребно, или могу бити у стању да потпуно индексира сав садржаја на вашем сајту.

Управо тако! ИМАТЕ ПОГРЕШНО СТРУКТУРА! ИМАТЕ ПОГРЕШНО САДРЖАЈ! и ми је написао да вас на самом почетку - Имате срушио архив у којем су хиљаде линкова не ради! Зато вас молимо да почнете да користите нашу подршку коју сте тражили уместо да покушава да заплаши нашим корисницима. Шта очекују од нас када вас за подршку и игноришу?

Сте написали све и ништа, јер не разумем енглески језик, само ми дају поправити у једноставним корацима као што су;
2. Да ли да
3. И ово
итд

Поздрав

Овде сте добили тачне информације да треба да блокирате странице чланица и како да то урадите:

Овде сте добили информације да је ваша архива срушио, питање о вашој верзији СМФ и шта да радите ако није подржана верзија:

Ово је веома тачно инструкција - молим вас реците коју верзију СМФ користите.

И овде сте добили информације да не би требало да јут ништа са порукама које су веома кратак (само 1 реченица), јер је ово питање садржаја не вБЕТ. Када се садржај ће добити више (корисници ће добити порука) ове странице садржај неће бити слични више:

Дакле:
1. Држите странице члан блокиран у начин као што сте ви то направили недавно (само за регистроване кориснике) или роботс.ткт као што је овде описан: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце хтмл # пост1178.
2. Проверите у алаткама за вебмастере ваша "3 пута за госте" мод је Гоогле сачувати - проверите како Гоогле види ваш форум дајући УРЛ адресе за неке теме. Проверите неколико пута (не могу да кажем Гоогле ће користити исте ИП за сваки чек). На тај начин ћете бити заиста сигурни да Министарство одбране је сачувати за роботе.
3. Имате сломљена Архива - молим вас реците коју верзију СМФ користите?
4.. За кратке теме треба само да дају неке одговоре дуже постоји (различите наравно) или само га задржи као што се нада да ће људи одговори на ова тема.

ПС.
Молимо Вас да одвојите Извињавам се због кашњења одговора. Био сам на делегације и Камила је речено да напусти ово питање за мене. Дакле, још једном сорри:)

pepito69
20-01-11, 22:50
Поздрав,
Морам да кажем да Михал је у праву, имао сам исти упозорење из Гоогле-а и то је лако решити ако се осврнемо на које УРЛ адресе су довели до проблема. У мом примеру, имао сам доста дуплираних садржаја јер вбет уметак: & лангуаге = ср, у француском УРЛ-а. Ако одете на параметре у алаткама за вебмастере можете решити ово без овог параметра. И поглед на ваш фајл робота. Имам и забранили у робота архиве фајлова, није потребно. Има много посла да се уради са роботс.ткт ако користите ВБЕТ.
И не предлажемо да се користи више од 20 језика, ти не треба:)

mario06
21-01-11, 07:56
Дупли пост, Жао ми је!

mario06
21-01-11, 08:38
То је само савет од нашег тима који је без овог заставе ваши корисници не могу да се окрену назад у оригинални језик када кликну на неку заставу. Зато је мудро да заставица за ваш подразумевани језик:)

То није тачно. Имате проблема са вашим форуму. Су прекршили сте архива - а већина линкова сте добили од Гоогле-у е-маил око архиву. Ви потпуно игнорисати нашу подршку - нисте одговори на питања о верзији и стално говорим оно што мислите, а шта није истина. Ако желите да решите свој проблем молим вас јелен наше савете подршку. Смо вас питао о вашем ББ верзију зато што су прекршили архиву. Да ли је подржан 3.8 или неки нису подржане верзије? Знамо да архива је сломљен у 3.6 због вБуллетин грешку. Ово вам даје хиљаде линкова не ради - и сте добили од Гоогле-емаил о праву линкове. Уместо слушају нашу подршку и да сарађују вам стално говорим неке смешне идеје и мислите да је важно да га ставите у црвено.
Шта је овде циљ? Желите нашу подршку да реши ваш проблем, или сте само покушава да заплаши другима? Јер ако желе да реше ово питање молимо Вас да сарађују са нашим подршку.

Ио слика која вам је дао - то је ваш погрешно тумачење. Гоогле не брине о броју постова показао форуму. И то не могу да бринем о томе. То је зато што Гоогле индексира све странице које нису блокирани! На форуму сте члан странице, групе, тресетишта можда, албуме и тако даље ... и тако даље ... Такође форуму да има доста других додатака који ствара додатне странице (као што је аркада).
Зато вас молимо да разумете: нисте у праву. Гоогле не сматрају преведен садржај као дуплирање. Имате проблем са сопственим форум и ми смо открили области могући узрок. Зато вас молим - јелен наша упутства / питања. У супротном то може бити означен као решен, јер ти изгледа да не интересује уз нашу подршку само да поновим оно што погрешно мисле - што смо већ прочитате овај - нема никакве потребе да га поново понављам. То није тачно. Молим вас фокусирају на решавање ваш проблем ако желите да буде решен. Молимо Вас да одговорите на питање и задржати пажњу на архиву.

Управо тако! ИМАТЕ ПОГРЕШНО СТРУКТУРА! ИМАТЕ ПОГРЕШНО САДРЖАЈ! и ми је написао да вас на самом почетку - Имате срушио архив у којем су хиљаде линкова не ради! Зато вас молимо да почнете да користите нашу подршку коју сте тражили уместо да покушава да заплаши нашим корисницима. Шта очекују од нас када вас за подршку и игноришу?

Овде сте добили тачне информације да треба да блокирате странице чланица и како да то урадите:

Овде сте добили информације да је ваша архива срушио, питање о вашој верзији СМФ и шта да радите ако није подржана верзија:

Ово је веома тачно инструкција - молим вас реците коју верзију СМФ користите.

И овде сте добили информације да не би требало да јут ништа са порукама које су веома кратак (само 1 реченица), јер је ово питање садржаја не вБЕТ. Када се садржај ће добити више (корисници ће добити порука) ове странице садржај неће бити слични више:

Дакле:
1. Држите странице члан блокиран у начин као што сте ви то направили недавно (само за регистроване кориснике) или роботс.ткт као што је овде описан: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце хтмл # пост1178.
2. Проверите у алаткама за вебмастере ваша "3 пута за госте" мод је Гоогле сачувати - проверите како Гоогле види ваш форум дајући УРЛ адресе за неке теме. Проверите неколико пута (не могу да кажем Гоогле ће користити исте ИП за сваки чек). На тај начин ћете бити заиста сигурни да Министарство одбране је сачувати за роботе.
3. Имате сломљена Архива - молим вас реците коју верзију СМФ користите?
4.. За кратке теме треба само да дају неке одговоре дуже постоји (различите наравно) или само га задржи као што се нада да ће људи одговори на ова тема.

ПС.
Молимо Вас да одвојите Извињавам се због кашњења одговора. Био сам на делегације и Камила је речено да напусти ово питање за мене. Дакле, још једном сорри:)

1. Мој роботс.ткт је исто, нисам ништа мењао и изгледа фино:
Усер-агент: *
Дисаллов: / админцп /
Дисаллов: / цлиентсцрипт /
Дисаллов: / цпстилес /
Дисаллов: / мемберс /
Дисаллов: / цустомаватарс /
Дисаллов: / цустомпрофилепицс /
Дисаллов: / слике /
Дисаллов: / модцп /
Дисаллов: / ајак.пхп
Дисаллов: / аттацхмент.пхп
Дисаллов: / цалендар.пхп
Дисаллов: / црон.пхп
Дисаллов: / едитпост.пхп
Дисаллов: / глобал.пхп
Дисаллов: / имаге.пхп
Дисаллов: / инлинемод.пхп
Дисаллов: / јоинрекуестс.пхп
Дисаллов: / логин.пхп
Дисаллов: / мембер
Дисаллов: / мемберлист.пхп
Дисаллов: / мисц.пхп
Дисаллов: / модератор.пхп
Дисаллов: / неваттацхмент.пхп
Дисаллов: / неврепли.пхп
Дисаллов: / невтхреад.пхп
Дисаллов: / онлине.пхп
Дисаллов: / полл.пхп
Дисаллов: / постингс.пхп
Дисаллов: / принттхреад.пхп
Дисаллов: / привате.пхп
Дисаллов: / профиле.пхп
Дисаллов: / регистер.пхп
Дисаллов: / репорт.пхп
Дисаллов: / репутатион.пхп
Дисаллов: / сеарцх.пхп
Дисаллов: / сендмессаге.пхп
Дисаллов: / сховгроупс.пхп
Дисаллов: / субсцриптион.пхп
Дисаллов: / тхреадрате.пхп
Дисаллов: / усерцп.пхп
Дисаллов: / усерноте.пхп
2. Не, не спасава
3. Моја архива ради добро, сви линкови тестиран и ради, где сте видели да је сломљен?
4.. Само мали постова се где нови чланови представљају себе и само кажу: "Здраво, моје име је Том" Ја не могу ништа, 90% постова су водичи значење средњих.

пепито69 рекао је нешто занимљиво што укључује параметар урл као што сам рекао горе
У мом примеру, имао сам доста дуплираних садржаја јер вбет уметак: & лангуаге = ср, у француском УРЛ-а. Ако одете на параметре у алаткама за вебмастере можете решити ово без овог параметра.
али он само је добио за један језик сам га све за све језике, тако је то разлог и шта треба да тачно ради?

ПС. Немам инсталиран вБуллетин али користите вБуллетин мапа која већ искључује архиву, ја претпостављам да га искључи роботс.ткт? Никада Видео сам ико овде или било ком другом месту се искључују у својим роботс.ткт

Желим једноставна детаљне инструкције,
ПРИМЕР:

2. Да ли да
3. И да је

пепито69,
Никада нисам видео тако велики роботс.ткт као што сте, све што заиста неопходно?
У некретнине постоје само 3 ботове који се сматрају Лоше Провајдери * и не би било лакше да их стави у хтаццесс фајл., Зар не?
ПС. Ваше заставе не показују

* Баидуспидер
* Мозилла / 5 (.*) Твицелер
* Јети

pepito69
21-01-11, 18:30
Хвала Марио,

Да, мој фајл робота можда је превелика, није оптимизован, али то ради за мене и да ме не боли.
Ја ћу укључити ове ботове на мом хтаццесс, хвала.

али он само је добио за један језик сам га све за све језичке

Не мој пријатељ, и ја га у свим језицима, то је био само пример. Али, пошто сам параметре у алаткама за вебмастере сам поново повећао свој Гоогле пузати. Ја још увек не знају како да реше друге проблеме са ВБЕТ, важније за мене, као што Обе сам са код језика и сломљена речи које користите неке акценте (о, Н, итд.)
Па, да изузмем архива у роботс.ткт, и немам било коју веб страницу архива у Гоогле индексу.
Мислио сам много пута да користе вБуллетин мапа, али мој сајт је веома добро пописан купи Гоогле. Ја увек применити ово правило: ако нешто ради, не дирај.

Жао ми је не могу вам рећи шта морате да урадите, ја само делим своје искуство.

Хвала. Моја застава не показују у / индек.пхп али су видљиве на сајту форумима, ја ћу га реши сада.

vBET
21-01-11, 20:55
1. Мој роботс.ткт је исто, нисам ништа мењао и изгледа фино:
Усер-агент: *
Дисаллов: / админцп /
Дисаллов: / цлиентсцрипт /
Дисаллов: / цпстилес /
Дисаллов: / мемберс /
Дисаллов: / цустомаватарс /
Дисаллов: / цустомпрофилепицс /
Дисаллов: / слике /
Дисаллов: / модцп /
Дисаллов: / ајак.пхп
Дисаллов: / аттацхмент.пхп
Дисаллов: / цалендар.пхп
Дисаллов: / црон.пхп
Дисаллов: / едитпост.пхп
Дисаллов: / глобал.пхп
Дисаллов: / имаге.пхп
Дисаллов: / инлинемод.пхп
Дисаллов: / јоинрекуестс.пхп
Дисаллов: / логин.пхп
Дисаллов: / мембер
Дисаллов: / мемберлист.пхп
Дисаллов: / мисц.пхп
Дисаллов: / модератор.пхп
Дисаллов: / неваттацхмент.пхп
Дисаллов: / неврепли.пхп
Дисаллов: / невтхреад.пхп
Дисаллов: / онлине.пхп
Дисаллов: / полл.пхп
Дисаллов: / постингс.пхп
Дисаллов: / принттхреад.пхп
Дисаллов: / привате.пхп
Дисаллов: / профиле.пхп
Дисаллов: / регистер.пхп
Дисаллов: / репорт.пхп
Дисаллов: / репутатион.пхп
Дисаллов: / сеарцх.пхп
Дисаллов: / сендмессаге.пхп
Дисаллов: / сховгроупс.пхп
Дисаллов: / субсцриптион.пхп
Дисаллов: / тхреадрате.пхп
Дисаллов: / усерцп.пхп
Дисаллов: / усерноте.пхп
2. Не, не спасава
3. Моја архива ради добро, сви линкови тестиран и ради, где сте видели да је сломљен?
4.. Само мали постова се где нови чланови представљају себе и само кажу: "Здраво, моје име је Том" Ја не могу ништа, 90% постова су водичи значење средњих.

пепито69 рекао је нешто занимљиво што укључује параметар урл као што сам рекао горе
али он само је добио за један језик сам га све за све језике, тако је то разлог и шта треба да тачно ради?

ПС. Немам инсталиран вБуллетин али користите вБуллетин мапа која већ искључује архиву, ја претпостављам да га искључи роботс.ткт? Никада Видео сам ико овде или било ком другом месту се искључују у својим роботс.ткт

Желим једноставна детаљне инструкције,
ПРИМЕР:

2. Да ли да
3. И да је

пепито69,
Никада нисам видео тако велики роботс.ткт као што сте, све што заиста неопходно?
У некретнине постоје само 3 ботове који се сматрају Лоше Провајдери * и не би било лакше да их стави у хтаццесс фајл., Зар не?
ПС. Ваше заставе не показују

* Баидуспидер
* Мозилла / 5 (.*) Твицелер
* Јети

1. То није био исти - иначе Гоогле не би вам показати линк на члан страница јер Гоогле не посећује странице блокиран роботс.пхп и имате у упозорење е-маил овај линк:

http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
Сада је у реду. То није било пре неког времена и Гоогле је био тамо. Можете бити мирни сада о овом делу:)
2. Ако није безбедно за роботе и показује да се роботима блокирају комуникацију сте озбиљно треба размотрити уклањање ово мод. У супротном Гоогле ће почети странице индексирање које је види - тако да страница са блокирањем комуницирају. Такође, у овом случају то је главни узрок вашег проблема - све странице изгледа за Гоогле иста - само блокира комуникацију.
Како сам разумео проверава у алатке за вебмастере како Гоогле види ваш форум и видели сте да Гоогле види комуницира да треба да региструју - Да?
3. Као што сам написао на почетку своје везе са под-форумима у архиви не раде уопште. Само на главни форум и да се теме. То чини на хиљаде погрешне линкове на архиву страницама. На пример:

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Ово је линк ка шаре архиву и то ради, али у њему садржаја постоје везе на врху странице на под форуми где се налази нит. Пример:

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
И свих оних линкова не раде - само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде. Ово чини да хиљаде не ради линкове на хиљаде архивске теме страница.
И ДАЉЕ ДА ЛИ СТЕ није речено Американцима, који вБуллетин ® Версион користите ...
У овом тренутку могу кладити да није подржан СМФ 3.6 - молим не брините нећемо стати подржава вас. Морамо да знамо да ти помогне боље, јер се у 3.6 је познато вБуллетин грешку. Ако је друга верзија да је могуће да је вБЕТ грешку. То је од кључне важности да откријемо шта је узрок да вам помогне.
4.. Ја не пишем око 90% ваших постова. Сам писао о постове наведене у Гоогле-поште. Остали су ван домашаја ове дискусије. Гоогле вам наведене само нити са једној реченици, као што сам ти написао (макар оне које сам могао видим пре него што мод ми је рекао да се региструјете). Да ли разумете сада? То није проблем са целом ваш форум. Као што сам већ писао - ја не бих брините о тим - људи ће писати одговоре ту и оне неће бити сличан више - баш као и 90% ваших постова који изгледа потпуно другачије.

Имајте на уму да пепито69 имају различите конфигурације да сте. У твом случају игнорисања језик параметар се не саветује, јер ви не користите СЕО линкове и то је једини начин да се препозна да УРЛ-ови се разликују. Ако вам кажем Гоогле да игнорише овај атрибут за Гоогле све УРЛ-ове вештице разликује само вредност параметра језика ће се сматрати исти садржај - то ће створити хаос у индексиране странице које ће насумице мења језика у Гоогле индексу, или Гоогле ће само индексирати ваш главни језик страна. Мислим да је тако - новије проверавају и не саветују за ваш случај. Молимо Вас да се не да док год не користите СЕО линкове.

Једноставна упутства у овом тренутку:
1. Ако је ваш "3 пута Мод" не Гоогле-сигурно - то онемогућили и контакте аутор Министарства одбране о томе.
2. РЕЦИТЕ САД која верзија ВБуллетин користите.

Ово је 3. пут тражимо о овом ... Како сте очекивали да вам помогнемо ако не сарађује. Ми немамо чаробни штапић који ће створити решења. Морамо да знамо шта се дешава на вашем серверу.

О великим хтаццесс -. Не знам шта пишу о тачно, али кладим се да је за вас то није потребно тако велико - Претпостављам да постоје правила за блокирање вБуллетин линкови члан странице и тако даље. Не користите вБуллетин, а ви не користите СЕО линкова - ваш мали роботс.ткт је у реду.

mario06
22-01-11, 07:24

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Ја сам користећи верзију 3.6.12, треба да знате ово, јер сам платио додатну таксу да би то радило (чине га компатибилан) због архива проблема тако да ако је архива Тхатс изазива ову онда је (без увреде) МОЈЕ МАНЕ од сте то урадили. :

Ако је ваш "3 пута Мод" не Гоогле-сигурно - то онемогућили и контакте аутор Министарства одбране о томе.
Аутор је рекао да не штети Гоогле.

1. То није био исти - иначе Гоогле не би вам показати линк на члан страница јер Гоогле не посећује странице блокиран роботс.пхп и имате у упозорење е-маил овај линк:
1. Једино што сам додао био / мемберс / .. све остало, укључујући мемберслист.пхп је већ био ту, моја кривица, па хајде близу овај аргумент.

2. Ако није безбедно за роботе и показује да се роботима блокирају комуникацију сте озбиљно треба размотрити уклањање ово мод. У супротном Гоогле ће почети странице индексирање које је види - тако да страница са блокирањем комуницирају. Такође, у овом случају то је главни узрок вашег проблема - све странице изгледа за Гоогле иста - само блокира комуникацију.
2. Не постоји апсолутно не треба бити непристојан, ја разумем како се користи роботс.ткт, али у Вашој оптимизацији водиче (моје мишљење) Ваш Сазнајте више у правцу вБуллетин подесавања, само имајте на уму да најмање 80% од СМФ корисника Дон ' Т користе вБуллетин тако да треба имати 2 одвојена тема када говорите о саветима, подешавања и оптимизације, на пример, "вБуллетин Оптимизација" и "Не вБуллетин Оптимизација" да би се лакши за руковање.

3. Све Архива Линкови које си поставио као покварен изгледа да ради добро за мене, ево снимак свог сломљен пример архива линка:

хттп://имг138.имагесхацк.ус/имг138/364/43312523.јпг

4.. хтаццесс коментар није за вас, али за члана пепито69

Слушајте Мајкл Не желим да расправљају сваки писмо које је написано са вама, само желим лак 1. 2. 3. поправити и ништа више.

Срдачан поздрав

[Прековремени рад]
Од онога што Гоогле представник ми је рекао, УРЛ структура испод се индексирају 4 пута, али у некретнине за њих је сматра да је 1 и треба да буду индексиране, као што су и то је вероватно разлог зашто сам добио е-маил. Испод поруке је само пример;

хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661 Оригинална
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=пл Преведено
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=ен Преведено
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=ес Преведено
[Прековремени рад]

vBET
22-01-11, 19:17

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Ја сам користећи верзију 3.6.12, треба да знате ово, јер сам платио додатну таксу да би то радило (чине га компатибилан) због архива проблема тако да ако је архива Тхатс изазива ову онда је (без увреде) МОЈЕ МАНЕ од сте то урадили. :

Имамо много корисника. Ми знамо шта смо укључени у актуелне теме. Хвала за давање вБуллетин ® Версион:)

О овом питању. Је обавештен сте да се интеграције не буде могуће, јер је ваша верзија не подржава, а ви одлучили да иде за то у сваком случају. Буг у архиви који сте на вБуллетин страни. Је такође сте обавештени АМ о томе.
Тако да је био свестан не ради о архиву под-форуме на не подржава стару верзију вБуллетин, од самог почетка. Такође вам је то рекао јер је то СМФ грешку требало би да контактирате СМФ тим да га реши.
Такође, као што видим у самом нит сте указују на тебе одбили нашу будућност подршку. Али, наравно, имате пуно право да криви никога ни за шта:)

Шта сада да радимо са архиву? Ви сада имате неколико опција:
1. Контакт СМФ тим да реше своје грешке. Као што знате (из старе приче) вБуллетин 3.6 има грешку, а када додате додатне параметар у УРЛ-у архиву под-форуму страница онда се разбије. То је ван вБЕТ обима од старог СМФ понашају на овај начин чак и када вБЕТ није инсталиран - тако укратко речи: то је вБуллетин грешку. То је такође изван наше обима, јер није подржан верзија. Тако да можете питати вБулетин су они још увек су одговорни за њихов код и да ли ће се то исправи. Они могу да одбију ако и они сматрају вБ3.6 као није подржана.
2. Можете блокирати целу архиву у роботс.ткт - не добра идеја да то не саветује.
3. Можете да онемогућите превод архива страница. Ту ће бити мање страница у Гоогле индекс, али неће бити више раскинуте везе.
4.. Можете да измените изглед вашег тема архива тако везе за архивирање Суб-Форумс неће бити укључени. Можете да га укључена и за увек није превео страницу и онемогућио за преведене један. На вашем главне странице форума архива постоје обавештења о неисправним везама на под-форуму ће и даље бити, али то је само неколико линкова а не на хиљаде на хиљадама страница архива нит. Чак и да сте направили 301 преусмеравање главну страну форума архива, тако да ће бити само у оригиналном језику.

Реците нам коју верзију волите, а ми ћемо вас водити више угодника.

Аутор је рекао да не штети Гоогле.
Ја овде изгубио. Прво сте написали да је безбедно. Онда сте написали то није безбедно. Сада је сигурно поново. Оно што мене занима је оно што сам написао да вас о Алатки за вебмастере. Ми не занима шта МОД Аутхор вам говори - ово је између вас и њега. Заинтересовани смо како Гоогле види ваш форум. Уколико Гоогле види ваш форум као блокиран комуницирају онда мод штети Гоогле-а, зато што Гоогле види свуда исти садржај (тако сваки пост се сматра дуплирања садржаја). У овом случају саветујемо да не користите одбране више док то ће бити сигуран за Гоогле-у - тако да док не ће моћи да виде у алаткама за вебмастере да Гоогле видите све странице нормално и није блокиран. То је како се и ми немамо ништа више да кажем у овој области. То је ваш избор ће вам јелен савет или не. Па провери прво, а ако то није сигурно онда је своју одлуку који желите да слушате.

2. Не постоји апсолутно не треба бити непристојан, ја разумем како се користи роботс.ткт, али у Вашој оптимизацији водиче (моје мишљење) Ваш Сазнајте више у правцу вБуллетин подесавања, само имајте на уму да најмање 80% од СМФ корисника Дон ' Т користе вБуллетин тако да треба имати 2 одвојена тема када говорите о саветима, подешавања и оптимизације, на пример, "вБуллетин Оптимизација" и "Не вБуллетин Оптимизација" да би се лакши за руковање.

Ја се извињавам ако се узме у обзир наш одговор на непристојно. Само сам додао у листи обавеза да се посебан робот.ткт датотека без СЕО линкове. Хвала на белешку.

3. Све Архива Линкови које си поставио као покварен изгледа да ради добро за мене, ево снимак свог сломљен пример архива линка:

хттп://имг138.имагесхацк.ус/имг138/364/43312523.јпг

Пажљиво прочитајте и још једном шта сам написао за вас у последњих одговора. Никада нисам написао да је веза:

је сломљен. Написао сам да то функционише - сломљена су линкови налазе на овој страници. Молимо вас да прочитате поново оно што је описано раније. Знам да је ова страница ради. Зато сам вам написао:

На пример:

Ово је линк ка шаре архиву и то ради, али у њему садржаја постоје везе на врху странице на под форуми где се налази нит. Пример:

И свих оних линкова не раде - само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде.
Сам вам написао да овај линк ради - не морате да ми дају снимке екрана и доказати да ми се да ради;) Само молим вас да пажљиво прочитате оно што пишем вама. А сада поглед на своју слику и обратите пажњу на врху линкове (везе до архива суб-форумс) - то су сломљена:) (осим линк ка архиви главни форум)

Слушајте Мајкл Не желим да расправљају сваки писмо које је написано са вама, само желим лак 1. 2. 3. поправити и ништа више.

Велики:) Надам се да разумете области издавања сада и знају шта су избор. Реците нам које једна желите и ми ћемо вас водити у том правцу.

Од онога што Гоогле представник ми је рекао, УРЛ структура испод се индексирају 4 пута, али у некретнине за њих је сматра да је 1 и треба да буду индексиране, као што су и то је вероватно разлог зашто сам добио е-маил. Испод поруке је само пример;

хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661 Оригинална
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=пл Преведено
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=ен Преведено
хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т=64661&лангуаге=ес Преведено

Сви они имају потпуно различите стране садржаја и свако покретање није могао рећи да је то исто када текст је потпуно другачији. То су различите странице које служе различитим садржајем мета за различите пријемника, а одговор нема смисла за нас уопште. Молим вас ми ПМ целу поруку сте добили, са контакт на извору ове поруке. Желимо да објасним. Највероватније особа која провери да не виде прави садржај, али само блокирање порука (као што сам урадио сада) - па инс том случају повратне информације немају вредност. Још једном - молим вас детаље АМ ми ћемо то потврдити.

mario06
23-01-11, 09:22
хттп://имг31.имагесхацк.ус/имг31/2613/95809131.јпг
Овде можете јасно да је овај линк не ради (погрешна значи исто) означени црвеном бојом, а сада кажете да сте то никада није рекао!?

Ја овде изгубио. Прво сте написали да је безбедно. Онда сте написали то није безбедно. Сада је сигурно поново. Оно што мене занима је оно што сам написао да вас о Алатки за вебмастере. Ми не занима шта МОД Аутхор вам говори - ово је између вас и њега. Заинтересовани смо како Гоогле види ваш форум. Уколико Гоогле види ваш форум као блокиран комуницирају онда мод штети Гоогле-а, зато што Гоогле види свуда исти садржај (тако сваки пост се сматра дуплирања садржаја). У овом случају саветујемо да не користите одбране више док то ће бити сигуран за Гоогле-у - тако да док не ће моћи да виде у алаткама за вебмастере да Гоогле видите све странице нормално и није блокиран. То је како се и ми немамо ништа више да кажем у овој области. То је ваш избор ће вам јелен савет или не. Па провери прво, а ако то није сигурно онда је своју одлуку који желите да слушате.

Пошто сам енглески и познају језик врло добро, увек сам је рекао да Министарство одбране ограничен гост не боли, повреде, сметају, врховни, потисне Гоогле ботови.

О овом питању. Је обавештен сте да се интеграције не буде могуће, јер је ваша верзија не подржава, а ви одлучили да иде за то у сваком случају. Буг у архиви који сте на вБуллетин страни. Је такође сте обавештени АМ о томе.
Тако да је био свестан не ради о архиву под-форуме на не подржава стару верзију вБуллетин, од самог почетка. Такође вам је то рекао јер је то СМФ грешку требало би да контактирате СМФ тим да га реши.
Такође, као што видим у самом нит сте указују на тебе одбили нашу будућност подршку. Али, наравно, имате пуно право да криви никога ни за шта

Ви ми рекли да за додатну накнаду би сте направили своју верзију компатибилан онда након посла сте рекли да је њихов био проблем са архиве која нисам нашао, јер све везе су радили за мене. Контактирао сам вбуллетин (када ми је рекао да) и они су рекли да је све у реду.

Контактирао сам СМФ Подршка данас поново и добио сам сличан одговор као годину тако пре, у једноставним речима мојој архиви РАДОВИ како треба! Прочитајте у наставку вБуллетинс коментаре, сакрио сам име за пиваци разлога, али могу да вас уверим да је он најстарији члан има тако шта сад?
хттп://имг153.имагесхацк.ус/имг153/9333/вбуллетинм.јпг
хттп://имг203.имагесхацк.ус/имг203/5306/77575048.јпг

ПС. Ако је ваш и даље незадовољни њихов одговор и желиш да питам још техничко питање да га поставе овде и ја ћу цопи / пасте да СМФ тим за подршку директно у реду?

Од СМФ рекао је да нема грешки и све ради фино проблем на крају тако да сам чекао поправити.

Срдачан поздрав

vBET
24-01-11, 19:05
хттп://имг31.имагесхацк.ус/имг31/2613/95809131.јпг
Овде можете јасно да је овај линк не ради (погрешна значи исто) означени црвеном бојом, а сада кажете да сте то никада није рекао!?

Ви стварно губите време. И опет ниси пажљиво прочитао. Молим вас - Прочитајте целу тачку. Ако вам писати: "Ја сам мало збуњен" - Хоћеш ли да ми докаже да сам вам написао да сам мало? О чему се ради уопште? ...

То је оно што сам написао:

3. Као што сам написао на почетку своје везе са под-форумима у архиви не раде уопште. Само на главни форум и да се теме. То чини на хиљаде погрешне линкове на архиву страницама. На пример:

И свих оних линкова не раде - само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде. Ово чини да хиљаде не ради линкове на хиљаде архивске теме страница.
Дао сам вам пример локација где ћете пронаћи о неисправним везама и следећи пример поломљених самог линка (сломљен након превод). Извините - али оно што је овде проблем? Да ли још увек не знамо о чему се ради или ви покушавате да докажете нешто овде?
Такође, имајте на уму да можете да користите наводнике - укључујући слике није неопходно:)

Ви ми рекли да за додатну накнаду би сте направили своју верзију компатибилан онда након посла сте рекли да је њихов био проблем са архиве која нисам нашао, јер све везе су радили за мене. Контактирао сам вбуллетин (када ми је рекао да) и они су рекли да је све у реду.

Није тачно - шта сам ти написао имате у премијера, а ја такође. ЕОТ. Поново прочитате ако је потребно да подсети ово. Ми смо већ почели цитирајући нашег премијера у другим тема (можете га повезано овде) тако да нема потребе да га покренете поново. Било који други садржај АМ укључене јавно овде ће се сматрати као СПАМ, јер је већ у другој теми. Било дуплирање од стране истог корисника се сматра као СПАМ на овом форуму и на било ком другом форуму ја знам. Зато вас молим - не почну да СПАМ.

Контактирао сам СМФ Подршка данас поново и добио сам сличан одговор као годину тако пре, у једноставним речима мојој архиви РАДОВИ како треба! Прочитајте у наставку вБуллетинс коментаре, сакрио сам име за пиваци разлога, али могу да вас уверим да је он најстарији члан има тако шта сад?
хттп://имг153.имагесхацк.ус/имг153/9333/вбуллетинм.јпг
хттп://имг203.имагесхацк.ус/имг203/5306/77575048.јпг

Архива Суб-Форум стране на СМФ 3.6 пада ако оглас додатне параметар на УРЛ. Можете га проверити чак и на чистим пример - без вБЕТ нити било који други мод. Проверио сам то на форуму са вБЕТ онемогућен. Тако је вБуллетин грешку, јер СМФ има плугин архитектура и подржава да се додатак додатну функционалност. Архива има своје тачке проширења што значи да архива је такође предвидео да буде продужен. Уколико додавање било којег параметра на УРЛ паузе целу страницу, то значи да постоји грешка у СМФ код и то је СМФ тимски рад да га реши.

ПС. Ако је ваш и даље незадовољни њихов одговор и желиш да питам још техничко питање да га поставе овде и ја ћу цопи / пасте да СМФ тим за подршку директно у реду?

Не разумем шта они значе за писање да се не намерава да подфоруме који ће бити приказан у архиви - то је и да је генерисана вБуллетин ... Можда нисте разумели једни друге. Само им УРЛ:

И рећи да ће сломио ако додате било који параметар на УРЛ - то је грешка. Такође можете им дати претходног става.

Од СМФ рекао је да нема грешки и све ради фино проблем на крају тако да сам чекао поправити.

Не значи да они не знају шта значи или су само за вас испирање искључен. То неће учинити своје грешке нестане из њиховог кода и скочите на наш код, само зато што је написао да не постоји грешка. Не функционише на овај начин. И ја те написао како можете сами да проверите да ли је вБуллетин грешку. Написао сам га да вас онда сам то написао сада. Дакле, само је чек и молимо Вас да заустави писање да је на нашој страни, јер неће да се појављује на нашој страни након понављања опет и опет. Да ли сте чак и проверио? Да ли сте онемогућили вБЕТ и проверава се да ће веза удес са било којег параметра додаје на УРЛ? Да ли сте?

mario06
25-01-11, 08:30
Крстарица Члан је виши члан и не верујем у све што је направио грешку провере архиве (он приступа форуму, као админ), нити да ме брушеног искључен. "Можда" ми погрешно једни другима тако да сам питао за даљу помоћ од њих, тако да видимо шта они опет кажу.

Тражећи за подршку се сматра да је СПАМ за вас? Ако је то случај ја се извињавам на питању на подршци! Ви озбиљно мора погледати на овом питању са моје тачке гледишта, СМФ каже да нема грешку, ви кажете да је СМФ тако грешке се ставите у ципеле и питајте кога треба да верујем?

ПС. Никада нисам цитирао све, од АМ послат или од вас, ја сам само цитирао своје квоте.

ПС2. Пошто нисам кодер ми говори да провери ствари нема никаквог смисла, па сам или мора веровати ви или СМФ у овом тренутку.

ПС3. Пошто живимо у цивилизованом свету ми демократски расправља одређеним питањима, рекао је ствари и различите тачке гледишта и ништа више. Нема љутње са моје стране. Ја само желим да пацифицалли реши проблем:)

Срдачан поздрав

vBET
25-01-11, 10:04
Крстарица Члан је виши члан и не верујем у све што је направио грешку провере архиве (он приступа форуму, као админ), нити да ме брушеног искључен или да смо погрешно једни друге, јер је енглески матерњи језик наш . Снимци говоре јасно. Ви не желите или не можете да решите проблем, а ја ћу прихватити то.

Траже помоћ сматра се СПАМ!? Ако је то случај ја се извињавам на питању за подршку! Рекли сте да постоји грешка, ВБуллетин је рекао да не постоји! Који морам да верујем?

ПС. Никада нисам цитирао све, од АМ послат или од вас, ја сам само цитирао своје квоте.

ПС2. Ако нит је ван теме то није моја кривица, Ја сам вас питао више пута да ми једноставно поправити у 1. 2. 3. смислу, али сам само добио ово
1. То је његова грешка
2. То је твоја кривица
3. То је њихова кривица.

Пошто живимо у цивилизованом свету ми демократски расправља о одређеним питањима, рекао је ствари и различите тачке гледишта и ништа више. За мене је питање затворено тако да можете да затворите ову тему. Нема љутње са моје стране. :)

Срдачан поздрав

То није оно што о верујете - да је о томе шта се стварно дешава и једноставно можете да га проверите сами - ми смо вам дали упутства како да то урадите. Тако да Вас молимо веровати вашем верује у гостима, јер они вас води у погрешном правцу и само га проверите. Да ли сте га проверили?

Имајте на уму да ми не савет да напусти питање као што је. Препоручујемо да га реши. Смо вам дали друге могућности ако СМФ тима не желе да коригују своје грешке. Можете да користите један од оних који су привремено решење и даље контакт СМФ тим да реше своје грешке. Ако желите да га реши молимо вас реците нам које могућности желите и ми ћемо водити више у том правцу. У овом тренутку, по Вашој жељи - Тема сматра решено.

mario06
25-01-11, 10:57
Ја сам им дао информацију тако да чекам на одговор, нисам још увек блиски овом питању. :)

Поздрав

vBET
25-01-11, 17:59
Ја сам им дао информацију тако да чекам на одговор, нисам још увек блиски овом питању. :)

Поздрав

Тако сам и поставите овде није решен још. Ми заиста желимо да Вам помогне да се ради:)

tavenger5
26-01-11, 17:50
Зашто поновног коришћења архиву? То је огроман износ непотребне дупле садржаја.

mario06
29-01-11, 08:43
Зашто поновног коришћења архиву? То је огроман износ непотребне дупле садржаја.

Архива се препоручује да се диссаблед ако се користи вБуллетин од вБуллетин тим, ја не користим вБуллетин или Зоинтс тако да нема користи у томе онемогућити за мене.
ПС. Гоогле одваја и изаберите боље од 2 из нормалне теме на форуму и архиви форума теме тако да вас не казни за то, тако да то није разлог. Ево Гоогле водич Дупликат Водич садржај са Иоутубе, обратите пажњу:

хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6хСоКсутуј0г

mario06
29-01-11, 08:50
Тако сам и поставите овде није решен још. Ми заиста желимо да Вам помогне да се ради:)

Ево одговора од вБуллетин подршку тима, сам их послао целу листу УРЛ адреса у Гоогле е-пошту (као што сам ти послао) и ваш брокен линк примера.

ккккккккккк
Јан 25тх '11 11:14 пм

http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW

Као што можете видети, одлазак у било коју од тих УРЛ адреса не постоји "Црасх" Дакле, нисам сигуран шта су они причају.

Ако постоји грешка, молимо Вас да ме пријаве грешке. Али нема пад дешава.

Све најбоље,
ккккккккккк
Тим за подршку, вБуллетин

Куповина вБуллетин, најмоћнији форуму софтвер доступан. (Хттп://ввв.вбуллетин.цом/)
маилто: суппорт@вбуллетин.цом

кккккккккккк
Јан 26тх '11 01:12 пм

Особа сте разговарате рекао је да грешку, и да је радио са нама о томе. Ја не видим проблем са својим архива УРЛ адресе, они нису пад форуму. Волео бих да чујем о овом пријаве грешке, јер архива није променио код у векове.

Све најбоље,
ккккккккккккк
Тим за подршку, вБуллетин

Куповина вБуллетин, најмоћнији форуму софтвер доступан. (Хттп://ввв.вбуллетин.цом/)
маилто: суппорт@вбуллетин.цом

Дакле, овде идете Мајкл, они су навели у бројним одговоре који архиву нема проблема, сада шта је следеће?

Поздрав

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1