PDA

مشاهده نسخه کامل : توضيح هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

mario06
16-01-11, 10:17
هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

من این ایمیل را دریافت کرده (هشدار) از ابزار های مدیر سایت گوگل

لطفا توجه داشته باشید که من مجبور نمی باشد.

من می خواهم ثابت برای این مشکل قبل از گوگل باعث کاهش پیج رنک من و یا ممنوع من در دسترس نباشد ، درآمد AdSense من به نصف و در برابر بمباران گوگل به معنای واقعی کلمه حمله روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر کاهش یافته است.

دومین مورد از چنین مشکل با فعال تصدی اینجا شرح داده شده : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1076-warning-google.html

من کرده اند ایمیل در PM به مدیران همه فعال تصدی فرستاده شده به عنوان درخواست عمومی می توانید نیست ارسال ایمیل به عنوان شما باید بدانند چرا که آن را در برابر گوگل TOS با قوانین حفظ حریم خصوصی من محلی می رود به عنوان آن می شود ممنوعیت مطمئن برای گوگل حساب من حستبلیغ تا "دون T بپرسید.

من نیاز به تعمیر فوری برای این مشکل بدون تاخیر بیشتر ، آن را 3 روز است که من در این باره صحبت در لینک بالا می باشد.

با احترام

yahoooh
16-01-11, 17:32
من فکر می کنم همین دلیل است که شما را قادر می سازد تمام 52 زبان
من احساس می کنم که اگر vbe درخواست زبان به عنوان آژاکس توسط langages کلیک کنید و نازک را لینک کوکی ها برای زبان های دیگر ممکن است در این مورد کمک کند

tavenger5
16-01-11, 17:39
من همان هشدار و من فقط باید قابلیت 12 زبان مختلف »فعال است

vBET
16-01-11, 20:03
من فکر می کنم همین دلیل است که شما را قادر می سازد تمام 52 زبان
من احساس می کنم که اگر vbe درخواست زبان به عنوان آژاکس توسط langages کلیک کنید و نازک را لینک کوکی ها برای زبان های دیگر ممکن است در این مورد کمک کند

نه این دلیل نمی باشد. زیادی و انجمن های دیگر ، شامل همه زبان ها و آن خوب است. بنابراین شما می توانید با زبان های مختلف که شما می توانید استفاده کنید. مسئله جای دیگری است و در این لحظه ما می دانیم 2 به دلایل مختلف از آن.

ویرایش :
در حال حاضر ما می دانیم به دلایل بیشتر :) پس لطفا موضوع خود را باز کرده و پست الکترونیکی خود را به ما می دهد از گوگل :)

vBET
16-01-11, 20:05
من همان هشدار و من فقط باید قابلیت 12 زبان مختلف »فعال است

سلام -- لطفا ایجاد موضوع جدید در مورد isue خود را با ایمیل خود را. شما lniks مختلف و ما kow 2 دلایل این موضوع است. برای کمک به ما باید مورد شما را می دانم. بنابراین موضوع جدید باز در مورد آن و لطفا ما به شما کمک کنیم :)

vBET
16-01-11, 20:06
mario06 -- من فقط در هنگام چک کردن لینک های شما. من به شما خواهد داد و در زمان کوتاه پاسخ)

لطفا توجه داشته باشید که همانطور که ما قبل از توصیف -- کارکنان ما در دسترس است برای شروع کار در مورد مسئله در زمانی که تازه وارد را در قالب تاپیک جدیدی در مورد این مسئله ticked. در غیر این صورت ما قادر به آن مدیریت نیست و مشتریان ما به اطلاع ما که او نیاز به باز کردن تاپیک جدید خود را در مورد موضوع خود است. درست مثل شما فقط و در حال حاضر ما می توانند به شما کمک کند :)

vBET
16-01-11, 20:38
سلام :)

یکی از دلایل (دیگران وجود خواهد داشت -- هنوز هم در حین مراحل تحقیق) موضوع شما این بود که شما را به صفحات شاخص مانند صفحات عضو اجازه. اینها نامربوط و در 99 ٪ همان صفحات ترین عضو هستند -- تنها تفاوت با نام کاربری عضو. بنابراین ، هنگامی که آن را علاوه بر ترجمه شد شما ساخته شده 52 بار صفحات چنین است که تقریبا همان (به همان صفحه پس از ترجمه همان ترجمه مطالب به من بدهید). ما رسما به بلوک صفحات نامربوط توسط robot.txt مشاوره -- در اینجا شما را پیدا خواهد کرد که چگونه به انجام این کار : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178

لطفا توجه داشته باشید که این کار باعث این صفحه ناپدید می شوند فرم صفحه اول گوگل و این خوب است برای جستجوگرها خود را از آنجا که گوگل را خواهید دید و شاخص فقط به صفحات مربوطه را ، با محتوا مرتبط.

همچنین به عنوان من می بینم شما تغییرات از گوگل ، این ایمیل ، زیرا آنگونه که من به شما مسدود صفحات عضو برای مهمانان. همچنین حل این بخشی از مسئله است. این حال اگر شما می خواهید خوش آمدید صفحات عضو ، اما گوگل شاخص آن -- فقط استفاده از نام robots.txt که :)

من می بینم که لینک ها برای آرشیو و موضوعات هم وجود دارد -- من قصد دارم برای تجزیه و تحلیل این حق در حال حاضر :)

vBET
16-01-11, 21:22
سلام دوباره :)

من فکر می کنم من می دانم آنچه می تواند علت دیگر -- من به دنبال بر روی پرچم لینک هیچ ارتباط بدون = زبان در همه وجود دارد... لطفا بگویید به طور پیش فرض انجمن زبان خود است -- برای این لینک زبان باید بدون زبان = دلیل در حال حاضر هر صفحه شما را برای گوگل کپی. یک بار برای URL نرمال و بار دوم با زبان YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

همچنین به شما بگویم تغییر قالب ما با نام vbenterprisetranslator_flag؟ ما نیاز به دانستن آن مشکلات را فعال تصدی و یا تولید شده توسط تغییر مشتری است.

دلیل من فکر می کنم نیز می تواند باشد (می تواند آن را بررسی کنید نه در حال حاضر اما ما در حال حاضر دارند وظیفه TODO که خواهد شد اجازه می دهد به آن را در آینده بررسی) است که شما فقط کش تمیز بود و مشکل با اتصال به گوگل وجود دارد بود -- در صفحات مورد که تولید بدون محتوا ( چرا که ترجمه به دست آمده) و به معنای واقعی کلمه محتوا برای همه ترجمه ها همان است. اما چنین چیزهایی در صورتی اتفاق می افتد موقتی هستند و اگر شما توسط گوگل مسدود شده کسانی که خود را از بین می رود -- اینها مسائل بین خود و سرور گوگل و فعال تصدی می تواند هیچ چیز این کار را انجام دهند. من نگویید که آن دلیل بود. من فکر می کنم آن می تواند. همانطور که من به دنبال در حال حاضر بر روی لینک داده شده توسط گوگل می بینم هیچ مسئله ای شرح داده شده در همه. بنابراین آن می تواند آن را.

هنوز هم -- لطفا پاسخ به سوال در مورد زبان پیش فرض و قالب.

من می بینم یک چیز بیشتر -- ترجمه صفحات آرشیو خود را برای گزینههای کار نمی کند و به نتایج خالی. صفحات اصلی و بعد از OK است. برای صفحات subforum آرشیو خطا وجود دارد. این همچنین باعث می شود بسیاری از لینک های رفتن به همان محتوای درسی را -- محتوا خالی و این نیز می تواند به همین دلیل گوگل نوشت : شما این است. لطفا بگویید که نسخه ای از VB استفاده می نمایید؟ پشتیبانی از 3.8 یا بعضی از پایین تر -- که من به یاد داشته باشید چنین چیزی رخ می دهد بر روی 3.6 به دلیل اشکال های vB. اگر این نسخه و اشکال های vB پشتیبانی نمی -- من به موضوع مورد آن پیدا کردن و من به شدت توصیه به نوشتن کد vB تیم در مورد حل این مشکلات را. متاسفانه من انتظار دارم که آنها این کار را انجام دهند از آن است که نسخه پشتیبانی نمی. اما -- در ابتدا بگویم که نسخه شما با استفاده از لطفا ، بنابراین من به هیچ دور کمر بیشتر کلمات و وقت خود را برای گمانه زنی ؛)

vBET
16-01-11, 21:39
سلام دوباره دوباره :)

این بار من چک نشان می دهد شما لینک موضوع و من 2 چیز در اینجا
1. هیچ کس گناه است -- که من دیدم تعداد کمی از کسانی که لینک (نه همه را ببینید شماره 2) تمام کسانی که موضوعات بسیار کوتاه بود و تنها یک جمله در آن است. بنابراین تمام کسانی که بسیار شبیه به طور پیش فرض -- طرح 99 ٪ از محتوا بود. این هیچ ربطی به با فعال تصدی -- آن است که تنها محتوای موضوعات را آن گونه که مایلید تغییر دهید. فعال تصدی فقط آن را ترجمه پس از آن واقعا است صفحات مشابه برای کسانی که ، اما اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی هنوز ترجمه نشده است صفحات شبیه به یکدیگر خواهد شد در صورتی که دارای فقط یک جمله در پست تنها در موضوع است. بنابراین ما چیزی به اینجا انجام.
2. شاید شما انجمن خود را می کشند خود را با محدود کردن تعداد ارسال ها برای مهمانان. در حال حاضر تمام صفحات را برای من همان محتوای درسی را با ارتباط برقرار است که من باید ثبت نام کنید. به یاد داشته باشید که گوگل به دنبال صفحه خود را به عنوان مهمان -- بنابراین اگر محدود کننده خود را در وزارت دفاع احمقانه است آن را انجمن شما را بکشند ، چون گوگل به محتوا در همه جا همان گفتن او را به ثبت نام را ببینید ؛) لطفا مطمئن شوید که محدود وزارت دفاع به اندازه کافی هوشمند است و یا غیر فعال کردن آن.

mario06
17-01-11, 09:19
سلام دوباره دوباره :)

این بار من چک نشان می دهد شما لینک موضوع و من 2 چیز در اینجا
1. هیچ کس گناه است -- که من دیدم تعداد کمی از کسانی که لینک (نه همه را ببینید شماره 2) تمام کسانی که موضوعات بسیار کوتاه بود و تنها یک جمله در آن است. بنابراین تمام کسانی که بسیار شبیه به طور پیش فرض -- طرح 99 ٪ از محتوا بود. این هیچ ربطی به با فعال تصدی -- آن است که تنها محتوای موضوعات را آن گونه که مایلید تغییر دهید. فعال تصدی فقط آن را ترجمه پس از آن واقعا است صفحات مشابه برای کسانی که ، اما اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی هنوز ترجمه نشده است صفحات شبیه به یکدیگر خواهد شد در صورتی که دارای فقط یک جمله در پست تنها در موضوع است. بنابراین ما چیزی به اینجا انجام.
2. شاید شما انجمن خود را می کشند خود را با محدود کردن تعداد ارسال ها برای مهمانان. در حال حاضر تمام صفحات را برای من همان محتوای درسی را با ارتباط برقرار است که من باید ثبت نام کنید. به یاد داشته باشید که گوگل به دنبال صفحه خود را به عنوان مهمان -- بنابراین اگر محدود کننده خود را در وزارت دفاع احمقانه است آن را انجمن شما را بکشند ، چون گوگل به محتوا در همه جا همان گفتن او را به ثبت نام را ببینید ؛) لطفا مطمئن شوید که محدود وزارت دفاع به اندازه کافی هوشمند است و یا غیر فعال کردن آن.

1. این انجمن ایتالیایی ، محتوا در پست ها به طور متوسط است و این با آنچه شما گفتید هیچ ربطی به است.

2. من به انجمن کشتن نیست زیرا چیزی با رباتها به عنوان آنها را از طریق رفتن ، حتی کودکان می دانند که علاوه بر این من بوده ام با استفاده از فعال تصدی از زمان لطفا ثبت نام وزارت دفاع پس از 3 بازدیدکننده داشته است (یکی از محبوب ترین مدها نصب) نسخه رایگان بیرون آمد (حدود یک سال!) و هیچ چیز تغییر شده است یا از آن زمان به بعد اضافه شده است.

مشکل این است که انجمن در نظر گرفته شده است به انجمن متوسط با 368.000 موضوعات ، هنگامی که گوگل می فرستد و آن رباتها بر روی سایت خودم تهیه کنم آنها به طور موثر می بینیم 368.000 موضوعات اما در www.google.52languages آنها دیدن 1.540،000 موضوعات نمایه شده که باعث ربات گوگل برای حمله به سایت خودم تهیه کنم تلاش برای پیدا کردن جایی که آنها هستند. کش من بود به مدت پنج روز با تمام زبان های cache شده ، اما در حال حاضر (تست) من آن را با 4 زبان های cache شده ، در این نقطه می تواند تایید کند که مشکل این است که فعال تصدی زیرا در حال حاضر من به 766.000 تا 2 روز نمایه موضوعات و رباتها گوگل را متوقف کرده اند حمله به سایت خودم تهیه کنم.

به عنوان مثال : سایت شما تا 5578 موضوعات موثر اما گوگل می بیند 334.000 موضوعات نمایه شده است ، آیا شما را در درک که در آن مشکل است؟

بدون جرم باید پیدا کردن آنچه که اتفاق می افتد با گوگل و پیدا کردن راه حلی برای این مشکل از آنجا که گوگل پیدا کرده است به زبان 52X جعلی است | تکراری نمایه پیوندها معنی که لینک ترجمه انجام جسمی وجود ندارد و من نمی توانم استدلال می کنند که از آنجا که درست است ، آن را ذخیره سازی بر روی سرور ما ، آن را مانند تقلب.

در انجمن های کوچک آنها توجه زیادی را پرداخت نمی کند اما در انجمن ها متوسط | بزرگ آن توسط unobserved عبور نیست.

شما باید شروع به سرمایه گذاری پارامتر زبان به URL ('آدرس؟ زبان = EN') این است آنچه که تحریک رباتها گوگل به منظور بررسی سایت های فعال تصدی شده است. شما باید باشد (من) که بدان معنی است که شما با استفاده از پارامتر زبان مختلف که در حال حاضر در حال گذر توجه گوگل.

بسیاری از کاربران فعال تصدی دیگر دچار مشکل مشابه ، پس از آن تصادفی نیست!

PS. بیانیه مرکز راهنما گوگل : به طور کلی ، این پیام نشان داده شده است زمانی که ما کشف تعداد نسبتا بالایی از آدرس ها برای سایت شما.

با احترام

vBET
17-01-11, 17:45
1. لطفا روشن پرچم ایتالیا در فروم خود را (من آن را پیدا نمی شود) -- در حال حاضر کاربرانی که تغییر زبان قادر به نوبه خود به زبان اصلی نیست. همانطور که من نوشت : محتوای تاپیک های که من قادر به دیدن قبل از من تو را دیدم که من آن را برای ثبت نام تنها یک جمله را در همه موارد بود. این چه شخصا نه من فرض نمایید به طور متوسط از محتوا است. یکبار دیگر این باعث می شود صفحات بسیار شبیه به نظر می رسد چرا که تفاوت بین موضوعات کوتاه فقط یک جمله -- بقیه طرح که همان است. من نمی دانم چگونه شما هستند تا مطمئن شوید که آن را تا به چیزی برای انجام با این مورد است. اگر شما می دانید چیزی است که چه کار می کنیم لطفا فقط به اشتراک گذاری آن و بنابراین ما قادر خواهد بود برای کمک به شما سریع تر. آیا می دانید چرا این ایمیل را فرستاده بود؟

2. من گره چه برنامه مدرسه برای کودکان در کشور شما نیست ، اما من امیدوارم که آن را بسیار مفید خواهد بود برای آنها می دانند که کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید وزارت دفاع پس از 3 بازدیدکننده داشته است هیچ ربطی به با رباتها به عنوان آنها را از طریق رفتن.
لطفا در مورد این مسئله تمرکز. و ارائه پاسخ لازم -- من نمی دانستم که وزارت دفاع با استفاده از و من حتی نمی بپرسید ، زیرا برای من مهم نیست -- مهم است که ایمن آن بوت. اگر شما 100 ٪ اطمینان حاصل کنید که آن را بی خطر است پس از آن بزرگ است. فقط در مورد شما تا به حال هر گونه شک و تردید شما می توانید ببینید که چگونه گوگل را می بیند انجمن خود را در ابزار وب مستر.

لطفا توجه داشته باشید که چکمه های گوگل هیچ سایت های حمله -- گوگل به سایت های آسیب برساند. ما توصیه استفاده از کش برای مدت طولانی اجازه ، چرا که آن برای عملکرد بهتر است. همچنین اگر شما احساس می کنید که آن را برای اطمینان از اینکه تنها دلیل تعداد ترجمه در صفحه شما -- احساس رایگان برای غیر فعال کردن برخی از این و آن را قادر می سازد دوباره یکی توسط یکی از زمان به زمان. هنوز هم در نظر داشته باشید که مجوز خود را فعال به مدت 6 ماه است و شما در حال حاضر در این ایمیل لطفا. سخت است به این باور است که به مدت 6 ماه گوگل به کسانی که لینک دیدم نه -- در واقع بسیاری از کسانی که شما قبلا نمایه شده است. بنابراین من مطمئن هستم که این علت ایمیل که به شما کردم. حتی اگر آن را لطفا تمام اطلاعات که به شما داده بود پس از تجزیه و تحلیل از این لینک در نظر بگیرند.

من نمی دانم که آنچه شما از موضوعات موثر است.

همچنین توجه داشته باشید که ما در حال کار بر روی این موضوع ، لطفا -- شما نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ما. و لطفا نگه دارید با گفتن آنچه گوگل را برای شما -- دلیل آن است که شما که در نظر که گوگل پیدا کردن آن صحیح نیست. در حال حاضر بسیاری از انجمن ها که مطلقا هیچ موضوع را با گوگل و همه زبان ها روشن. و این درست نیست که محتوای جسمی وجود دارد ، لطفا نگویید آنچه ما می توانیم مدعی چون چیزی... محتوا برای هر کس که آن را بار مشاهده شده است وجود دارد و فیزیکی در بانک اطلاعاتی موجود در کش اصلی و در به صورت ترجمه شده است. این قرعه کشی جهان است -- این است که ترجمه آن را نمی تواند اتفاق می افتد در صورتی که محتوای وجود ندارد. و هیچ چیز است تقلب -- لطفا TOS گوگل -- این گوگل که ادعا می کند که ترجمه می تواند برای حداکثر 15 روز ذخیره سازی است. OK همه چیز را با گوگل در مورد ترجمه صفحه به صورت خودکار -- گوگل که این ترجمه :)

نیز هیچ مشتری می تواند بگوید که هر محتوایی است که جریان را به او از فایل های استاتیک و یا نه. در واقع در این روزها ، تقریبا هیچ کاری استاتیک در حال حاضر. در صفحه اصلی هیچ hoes نظر از ساختار استاتیک HTML -- پایه همه چیز در مورد داده ها از پایگاه داده (زبان ، قالب ها ، سبک ها). من هیچ نظری ندارم آنچه که دانش خود را در مورد معماری کلاینت سرور با مشتری نازک ، اما لطفا توجه داشته باشید که محتوای اگر پاسخ لینک وجود دارد. گفتن که گوگل احساس تقلب آن را به دلیل آن وجود ندارد ، هیچ ربطی به با واقعیت دارد.

همچنین لطفا توجه داشته باشید که شما می توانید در هر لحظه استفاده از لینک فعال تصدی SEO و / EN / به جای زبان = -- این پیکربندی فقط تا به شما و فعال تصدی آن را پشتیبانی بدون باشد.

درباره توجه داشته باشید که شما داد -- من نوشت : اگر شما احساس می کنید کشف علت واقعی مسئله شما را و سپس شما دارند راه حل است. هنوز هم در نظر داشته باشید که این است برخی از پاسخ عمومی بدون حتی چک کردن چه اتفاقی می افتد. من نمی روی آن حساب :
1 -- شما باید مقدار مشابهی از لینک ها برای نیم سال است.
2 -- پست الکترونیکی گوگل خود می گوید :
"googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا که نقطه به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد.

پس یک بار دیگر در نظر گرفتن توصیه های ما و در نتیجه تجزیه و تحلیل. اگر شما احساس می کنید آن است که تنها موضوع تعدادی از ترجمه که شما روشن -- سپس شما می دانیم راه حل است.

آیا شما هنوز هم نیاز به کمک ما / توصیه در این موضوع؟

mario06
17-01-11, 18:46
تنها چیزی که خاموش بود به زبان ایتالیایی بود (من آن را روشن) از آن است که زبان مادری انجمن ها من فکر نمی کنم آن اهمیت به هر حال من خوب بود از یک سال پیش تا دسته در حال حاضر؟

در اینجا به عنوان مثال (سایت شما) از آنچه منظور من وقتی که من می گویند که موثر نمایه پست.

قبل از فعال تصدی (انجمن موثر نمایه آمار) :
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg

پس از فعال تصدی (موثر نیست انجمن نمایه آمار) :
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg

آنچه من تلاش می گویند این است که زبان ترجمه 52X پست در حال حاضر که پست های تکراری توسط گوگل در نظر گرفته شده است. ایمیل خود توضیحی

به عبارت خود من وقتی که من می گویند یک حمله ربات منظورم هنگامی که شما به 300 رباتها گوگل به شدت خزنده وب سایت خود را در همان زمان غذا خوردن و پاره شدن دور بر روی پهنای باند شما ، RAM و پردازنده و باعث اصطبل انجمن. و آنها آن را در نامه خود زیر را در شیوه ای حرفه ای تر نوشته ، اما معنا همان.

ایمیل رسمی گوگل :
googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده http://mysite.com/ سایت شما.
googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.

آیا خواندن آنچه تیم پشتیبانی گوگل به من نوشت؟ --> به طور کلی ، این پیام نشان داده شده است زمانی که ما کشف تعداد نسبتا بالایی از آدرس ها برای سایت شما.

شما همه چیز و هیچ چیز را نوشت چون من زبان انگلیسی خود را درک نمی کنند ، فقط به من ثابت در گام های ساده ای مانند به من بدهید ؛
1. این کار
2. انجام این کار
3. و این
غیره

با احترام

mario06
19-01-11, 06:03
هنوز در انتظار چاره.

با احترام

vBET
20-01-11, 19:36
تنها چیزی که خاموش بود به زبان ایتالیایی بود (من آن را روشن) از آن است که زبان مادری انجمن ها من فکر نمی کنم آن اهمیت به هر حال من خوب بود از یک سال پیش تا دسته در حال حاضر؟

مشاوره از تیم ما که بدون این پرچم از کاربران خود را قادر به نوبه خود به زبان اصلی زمانی که آنها در برخی از پرچم کلیک کنید. بنابراین عاقلانه است که نگه داشتن پرچم برای زبان پیش فرض شما :)

در اینجا به عنوان مثال (سایت شما) از آنچه منظور من وقتی که من می گویند که موثر نمایه پست.

قبل از فعال تصدی (انجمن موثر نمایه آمار) :
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg

پس از فعال تصدی (موثر نیست انجمن نمایه آمار) :
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg

آنچه من تلاش می گویند این است که زبان ترجمه 52X پست در حال حاضر که پست های تکراری توسط گوگل در نظر گرفته شده است. ایمیل خود توضیحی

این درست نیست. شما باید مسائل با انجمن انجمن شما. شما باید شکسته آرشیو -- و اکثر لینک شما را از گوگل در ایمیل در مورد آرشیو هستند. شما کاملا نادیده گرفته حمایت از ما -- پاسخ به سوال در مورد نسخه و نگه داشتن به گفتن آنچه شما فکر می کنید و آنچه که درست نیست. اگر شما می خواهید برای حل مسئله شما لطفا نکات آیش حمایت ما. ما به شما در مورد نسخه های vB خود پرسیده شد که به دلیل این که شما بایگانی شکسته. آیا حمایت 3.8 یا نه پشتیبانی نسخه؟ ما می دانیم که بایگانی است که در 3.6 به دلیل اشکال اصلی شکسته شده است. این به شما می دهد هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند -- و شما را از ایمیل گوگل در مورد لینک اشتباه کردم. به جای گوش دادن به حمایت و همکاری شما در حفظ و گفتن برخی از ایده مضحک و شما فکر می کنم مهم است که آن را با رنگ قرمز قرار دهید.
هدف خود را در اینجا؟ شما می خواهید ما را به حل مسئله شما را و یا به شما تنها در تلاش برای ترساندن دیگران؟ زیرا اگر شما می خواهید برای حل این مشکل لطفا با پشتیبانی ما همکاری.

همچنین در مورد تصویر است که به شما داد -- این تعبیر شما. گوگل در مورد تعداد پست های نشان داده شده توسط انجمن اهمیتی نمی دهند. و این نمی تواند در مورد مراقبت از آن. به این دلیل است شاخص های گوگل تمام صفحات که مسدود نشده! در فروم صفحات کاربر انجمن ، گروه ، bogs شاید ، آلبوم و غیره... و غیره... همچنین انجمن می توانید تعداد زیادی از پلاگین های دیگری که ایجاد صفحات اضافی (مثل بازی ها) را داشته باشد.
بنابراین متوجه می شوید : شما در اشتباه هستند. گوگل انجام دهید مطالب ترجمه شده به عنوان تکرار در نظر نیست. شما باید موضوع را با فروم خود را و ما کشف مناطق از علت ممکن است. پس لطفا -- آیش دستورالعمل ها / سوالات ما. در غیر این صورت می تواند مشخص شده به عنوان حل از شما به نظر می رسد علاقمند نیست با پشتیبانی از ما فقط به تکرار آنچه که شما به اشتباه فکر می کنم -- ما در حال حاضر این -- هر گونه نیاز به تکرار دوباره آن وجود ندارد. این درست نیست. لطفا تمرکز بر روی حل مسئله شما را اگر شما می خواهید آن را به حل شود. لطفا پاسخ به این سوال و حفظ توجه بر روی آرشیو خود را.

ایمیل رسمی گوگل :
googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده http://mysite.com/ سایت شما.
googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.

دقیقا! شما باید ساختار اشتباه! شما باید محتویات اشتباه! و ما آن را در همان ابتدا به شما نوشت -- شما سقوط بایگانی که در آن هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند! پس شروع به استفاده از پشتیبانی ما است که شما را برای به جای تلاش برای ترساندن کاربران ما خواسته کنید. چه چیزی شما را از ما انتظار زمانی که شما بخواهید برای پشتیبانی و چشم پوشی از آن؟

شما همه چیز و هیچ چیز را نوشت چون من زبان انگلیسی خود را درک نمی کنند ، فقط به من ثابت در گام های ساده ای مانند به من بدهید ؛
1. این کار
2. انجام این کار
3. و این
غیره

با احترام

در اینجا شما اطلاعات دقیق است که شما باید صفحات عضو را مسدود کند و چگونه به انجام این کار :

در اینجا شما اطلاعات که آرشیو خود را به سقوط است ، سوال در مورد نسخه اصلی و آنچه به انجام آن است که اگر نسخه پشتیبانی نمی :

این بسیار دقیق دستور العمل -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از.

و در اینجا شما اطلاعاتی که شما باید به پیشرفتگی داشتن هر چیزی را با پست که بسیار کوتاه است (تنها 1 جمله) کار را انجام ندهید زیرا این مسئله محتوای آن ندارد از فعال تصدی. وقتی محتوا به دیگر (کاربران را پاسخ دریافت کنید) این محتوای صفحات مشابه خواهد بود نمی

بنابراین :
1. صفحات کاربری شما مسدود شده در راه را مثل شما از آن ساخته شده به تازگی (فقط برای کاربران ثبت نام شده) و یا با نام robots.txt مانند آن را در اینجا شرح داده شده است : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . HTML # post1178
2. لطفا مدیر سایت ابزار می کند خود را "3 بار مشاهده شده است برای مهمان" وزارت دفاع ، صرفه جویی در گوگل -- بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را با دادن URL به برخی از موضوع است. بررسی چندین بار (نمی تواند بگوید می کند گوگل آی پی یکسان برای هر چک استفاده کنید). به این ترتیب شما واقعا مطمئن است که وزارت دفاع برای ربات نجات است.
3. شما باید شکسته بایگانی -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از؟
4. برای موضوعات کوتاه شما فقط می توانید بعضی از پاسخ های طولانی وجود دارد (البته متفاوت) و یا فقط آن را نگه دارید آن را به عنوان امیدوار است که مردم آن موضوعات پاسخ.

PS.
لطفا عذر خواهی من برای پاسخ اواخر. من در هیئت بود و کمیل را ترک کنند این موضوع را به من گفته شد. بنابراین یک بار دیگر با عرض پوزش :)

pepito69
20-01-11, 22:50
میهمان گرامی ،
باید بگویم که میشل راست است ، من تا به حال هشدار دهنده مشابه از گوگل و آسان به آن را حل کند اگر شما را در URL ها باعث این مشکل شده نگاه کنید. در این مثال من ، من تا به حال بسیاری از مطالب کپی شده به دلیل فعال تصدی معرفی کردن : و زبان = EN ، در یک URL فرانسه. اگر شما را به پارامترها در ابزار وب مستر شما می توانید از این به استثنای این پارامتر را حل کند. و همچنین در فایل خود را ربات نگاه کنید. من همچنین در فایل های بایگانی روبات ندهید اند ، به آن نیاز نیست. تعداد زیادی از کار را به انجام با نام robots.txt اگر شما استفاده از فعال تصدی وجود دارد.
و من را مطرح نمی کنند برای استفاده از بیش از 20 زبان ، شما به آن نیاز نیست :)

mario06
21-01-11, 07:56
دو پست ، با عرض پوزش!

mario06
21-01-11, 08:38
مشاوره از تیم ما که بدون این پرچم از کاربران خود را قادر به نوبه خود به زبان اصلی زمانی که آنها در برخی از پرچم کلیک کنید. بنابراین عاقلانه است که نگه داشتن پرچم برای زبان پیش فرض شما :)

این درست نیست. شما باید مسائل با انجمن انجمن شما. شما باید شکسته آرشیو -- و اکثر لینک شما را از گوگل در ایمیل در مورد آرشیو هستند. شما کاملا نادیده گرفته حمایت از ما -- پاسخ به سوال در مورد نسخه و نگه داشتن به گفتن آنچه شما فکر می کنید و آنچه که درست نیست. اگر شما می خواهید برای حل مسئله شما لطفا نکات آیش حمایت ما. ما به شما در مورد نسخه های vB خود پرسیده شد که به دلیل این که شما بایگانی شکسته. آیا حمایت 3.8 یا نه پشتیبانی نسخه؟ ما می دانیم که بایگانی است که در 3.6 به دلیل اشکال اصلی شکسته شده است. این به شما می دهد هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند -- و شما را از ایمیل گوگل در مورد لینک اشتباه کردم. به جای گوش دادن به حمایت و همکاری شما در حفظ و گفتن برخی از ایده مضحک و شما فکر می کنم مهم است که آن را با رنگ قرمز قرار دهید.
هدف خود را در اینجا؟ شما می خواهید ما را به حل مسئله شما را و یا به شما تنها در تلاش برای ترساندن دیگران؟ زیرا اگر شما می خواهید برای حل این مشکل لطفا با پشتیبانی ما همکاری.

همچنین در مورد تصویر است که به شما داد -- این تعبیر شما. گوگل در مورد تعداد پست های نشان داده شده توسط انجمن اهمیتی نمی دهند. و این نمی تواند در مورد مراقبت از آن. به این دلیل است شاخص های گوگل تمام صفحات که مسدود نشده! در فروم صفحات کاربر انجمن ، گروه ، bogs شاید ، آلبوم و غیره... و غیره... همچنین انجمن می توانید تعداد زیادی از پلاگین های دیگری که ایجاد صفحات اضافی (مثل بازی ها) را داشته باشد.
بنابراین متوجه می شوید : شما در اشتباه هستند. گوگل انجام دهید مطالب ترجمه شده به عنوان تکرار در نظر نیست. شما باید موضوع را با فروم خود را و ما کشف مناطق از علت ممکن است. پس لطفا -- آیش دستورالعمل ها / سوالات ما. در غیر این صورت می تواند مشخص شده به عنوان حل از شما به نظر می رسد علاقمند نیست با پشتیبانی از ما فقط به تکرار آنچه که شما به اشتباه فکر می کنم -- ما در حال حاضر این -- هر گونه نیاز به تکرار دوباره آن وجود ندارد. این درست نیست. لطفا تمرکز بر روی حل مسئله شما را اگر شما می خواهید آن را به حل شود. لطفا پاسخ به این سوال و حفظ توجه بر روی آرشیو خود را.

دقیقا! شما باید ساختار اشتباه! شما باید محتویات اشتباه! و ما آن را در همان ابتدا به شما نوشت -- شما سقوط بایگانی که در آن هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند! پس شروع به استفاده از پشتیبانی ما است که شما را برای به جای تلاش برای ترساندن کاربران ما خواسته کنید. چه چیزی شما را از ما انتظار زمانی که شما بخواهید برای پشتیبانی و چشم پوشی از آن؟

در اینجا شما اطلاعات دقیق است که شما باید صفحات عضو را مسدود کند و چگونه به انجام این کار :

در اینجا شما اطلاعات که آرشیو خود را به سقوط است ، سوال در مورد نسخه اصلی و آنچه به انجام آن است که اگر نسخه پشتیبانی نمی :

این بسیار دقیق دستور العمل -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از.

و در اینجا شما اطلاعاتی که شما باید به پیشرفتگی داشتن هر چیزی را با پست که بسیار کوتاه است (تنها 1 جمله) کار را انجام ندهید زیرا این مسئله محتوای آن ندارد از فعال تصدی. وقتی محتوا به دیگر (کاربران را پاسخ دریافت کنید) این محتوای صفحات مشابه خواهد بود نمی

بنابراین :
1. صفحات کاربری شما مسدود شده در راه را مثل شما از آن ساخته شده به تازگی (فقط برای کاربران ثبت نام شده) و یا با نام robots.txt مانند آن را در اینجا شرح داده شده است : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . HTML # post1178
2. لطفا مدیر سایت ابزار می کند خود را "3 بار مشاهده شده است برای مهمان" وزارت دفاع ، صرفه جویی در گوگل -- بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را با دادن URL به برخی از موضوع است. بررسی چندین بار (نمی تواند بگوید می کند گوگل آی پی یکسان برای هر چک استفاده کنید). به این ترتیب شما واقعا مطمئن است که وزارت دفاع برای ربات نجات است.
3. شما باید شکسته بایگانی -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از؟
4. برای موضوعات کوتاه شما فقط می توانید بعضی از پاسخ های طولانی وجود دارد (البته متفاوت) و یا فقط آن را نگه دارید آن را به عنوان امیدوار است که مردم آن موضوعات پاسخ.

PS.
لطفا عذر خواهی من برای پاسخ اواخر. من در هیئت بود و کمیل را ترک کنند این موضوع را به من گفته شد. بنابراین یک بار دیگر با عرض پوزش :)

1. robots.txt من همان بوده است ، من چیزی را تغییر دهید و به نظر می رسد خوب :
نماینده کاربر : *
قائل نشدن : / admincp /
قائل نشدن : / clientscript /
قائل نشدن : / cpstyles /
قائل نشدن : / اعضا /
قائل نشدن : / customavatars /
قائل نشدن : / customprofilepics /
قائل نشدن : / تصاویر /
قائل نشدن : / modcp /
قائل نشدن : / ajax.php
قائل نشدن : / attachment.php
قائل نشدن : / calendar.php
قائل نشدن : / cron.php
قائل نشدن : / editpost.php
قائل نشدن : / global.php
قائل نشدن : / image.php
قائل نشدن : / inlinemod.php
قائل نشدن : / joinrequests.php
قائل نشدن : / login.php
قائل نشدن : / member.php
قائل نشدن : / memberlist.php
قائل نشدن : / misc.php
قائل نشدن : / moderator.php
قائل نشدن : / newattachment.php
قائل نشدن : / newreply.php
قائل نشدن : / newthread.php
قائل نشدن : / online.php
قائل نشدن : / poll.php
قائل نشدن : / postings.php
قائل نشدن : / printthread.php
قائل نشدن : / private.php
قائل نشدن : / profile.php
قائل نشدن : / register.php
قائل نشدن : / report.php
قائل نشدن : / reputation.php
قائل نشدن : / search.php می
قائل نشدن : / sendmessage.php
قائل نشدن : / showgroups.php
قائل نشدن : / subscription.php
قائل نشدن : / threadrate.php
قائل نشدن : / usercp.php
قائل نشدن : / usernote.php
2. بدون آن ذخیره کند
3. آرشیو من خوب کار می کند ، تمام لینک ها تست شده و کار می کند ، که در آن می بینید آن را شکسته؟
4. پست تنها کوچک هستند که در آن اعضای جدید خود را حاضر و فقط می گویند : "سلام ، نام من است که تام :" من می توانم هر چیزی در مورد انجام نمی شود ، 90 ٪ از پست راهنماهای معنی متوسط.

pepito69 گفت : چیزی جالب که شامل پارامتر آدرس مانند من گفت : بالا
در این مثال من ، من تا به حال بسیاری از مطالب کپی شده به دلیل فعال تصدی معرفی کردن : و زبان = EN ، در یک URL فرانسه. اگر شما را به پارامترها در ابزار وب مستر شما می توانید از این به استثنای این پارامتر را حل کند.
اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای همه زبان ها این است که عقل و چه باید بکنم دقیقا؟

PS. من مجبور نیستم بایگانی نصب شده است اما استفاده از نقشه باشد که در حال حاضر مانع از آرشیو ، من فرض کنید آن را به نام robots.txt مستثنی به؟ من هر کسی در اینجا ندیده و یا هر مکان دیگر در نام robots.txt خود آن را رد

من می خواهم دستورالعمل های ساده و دقیق ،
مثال :

1. این کار
2. انجام این کار
3. و این

pepito69 ،
من چنین نام robots.txt بزرگ که شما را ندیده است ، که واقعا لازم است؟
در عقار هستند تنها 3 رباتها که در نظر گرفته رباتها بد * و آن را آن را نمی شود راحت تر به آنها در شما فایل htaccess قرار داده ، وجود دارد؟
PS. پرچم شما نشان داده نمی شود

* Baiduspider
* موزیلا / 5 (.*) Twiceler
* Yeti

pepito69
21-01-11, 18:30
تشکر ماریو ،

بله ، فایل من ربات ممکن است به بزرگ است ، بهینه سازی شده است ، اما آن را برای من کار می کند و من درد نکنه.
من از این رباتها در htaccess تغییر نام دهید من ، به لطف.

اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای تمام زبان

دوست من ، من هم آن را در تمام زبان ها ، که فقط یک مثال است بود. اما ، از آنجا که من از پارامترها در ابزار وب مستر استفاده را افزایش داده اند خزیدن من گوگل را دوباره است. من هنوز نمی دانم که چگونه به حل مشکلات دیگر با فعال تصدی ، برای من مهم تر مانند اوبه من با زبان کد و کلمات شکسته که به استفاده از برخی از لهجه (، N ، O و غیره).
خوب ، من در نام robots.txt مستثنی آرشیو ، و من هر صفحه وب آرشیو در فهرست گوگل را ندارند.
من فکر کردم چند بار به استفاده از نقشه باشد ، اما روی سایت خودم تهیه کنم خیلی خوب crawled شده خرید گوگل. من همیشه این قاعده صدق : اگر چیزی کار می کند ، آن را لمس کنید.

با عرض پوزش من می توانم به شما بگویم آنچه شما باید انجام دهید ، من فقط به اشتراک گذاشتن تجربه من است.

با تشکر. پرچم من در / فایل index.php را نشان نمی دهد ، اما در سایت تخصصی موبایل و کامپیوتر قابل مشاهده هستند ، من آن را حل کند.

vBET
21-01-11, 20:55
1. robots.txt من همان بوده است ، من چیزی را تغییر دهید و به نظر می رسد خوب :
نماینده کاربر : *
قائل نشدن : / admincp /
قائل نشدن : / clientscript /
قائل نشدن : / cpstyles /
قائل نشدن : / اعضا /
قائل نشدن : / customavatars /
قائل نشدن : / customprofilepics /
قائل نشدن : / تصاویر /
قائل نشدن : / modcp /
قائل نشدن : / ajax.php
قائل نشدن : / attachment.php
قائل نشدن : / calendar.php
قائل نشدن : / cron.php
قائل نشدن : / editpost.php
قائل نشدن : / global.php
قائل نشدن : / image.php
قائل نشدن : / inlinemod.php
قائل نشدن : / joinrequests.php
قائل نشدن : / login.php
قائل نشدن : / member.php
قائل نشدن : / memberlist.php
قائل نشدن : / misc.php
قائل نشدن : / moderator.php
قائل نشدن : / newattachment.php
قائل نشدن : / newreply.php
قائل نشدن : / newthread.php
قائل نشدن : / online.php
قائل نشدن : / poll.php
قائل نشدن : / postings.php
قائل نشدن : / printthread.php
قائل نشدن : / private.php
قائل نشدن : / profile.php
قائل نشدن : / register.php
قائل نشدن : / report.php
قائل نشدن : / reputation.php
قائل نشدن : / search.php می
قائل نشدن : / sendmessage.php
قائل نشدن : / showgroups.php
قائل نشدن : / subscription.php
قائل نشدن : / threadrate.php
قائل نشدن : / usercp.php
قائل نشدن : / usernote.php
2. بدون آن ذخیره کند
3. آرشیو من خوب کار می کند ، تمام لینک ها تست شده و کار می کند ، که در آن می بینید آن را شکسته؟
4. پست تنها کوچک هستند که در آن اعضای جدید خود را حاضر و فقط می گویند : "سلام ، نام من است که تام :" من می توانم هر چیزی در مورد انجام نمی شود ، 90 ٪ از پست راهنماهای معنی متوسط.

pepito69 گفت : چیزی جالب که شامل پارامتر آدرس مانند من گفت : بالا
اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای همه زبان ها این است که عقل و چه باید بکنم دقیقا؟

PS. من مجبور نیستم بایگانی نصب شده است اما استفاده از نقشه باشد که در حال حاضر مانع از آرشیو ، من فرض کنید آن را به نام robots.txt مستثنی به؟ من هر کسی در اینجا ندیده و یا هر مکان دیگر در نام robots.txt خود آن را رد

من می خواهم دستورالعمل های ساده و دقیق ،
مثال :

1. این کار
2. انجام این کار
3. و این

pepito69 ،
من چنین نام robots.txt بزرگ که شما را ندیده است ، که واقعا لازم است؟
در عقار هستند تنها 3 رباتها که در نظر گرفته رباتها بد * و آن را آن را نمی شود راحت تر به آنها در شما فایل htaccess قرار داده ، وجود دارد؟
PS. پرچم شما نشان داده نمی شود

* Baiduspider
* موزیلا / 5 (.*) Twiceler
* Yeti

1. بود یکسان نیست -- در غیر این صورت گوگل نمی خواهد نشان دهد که شما به صفحه عضو پیوند ، چون گوگل صفحات مسدود شده توسط robots.php بازدیدکننده داشته است نیست و شما را در ایمیل هشدار دهنده این لینک :

http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
در حال حاضر آن خوب است. این مدتی پیش گوگل وجود داشت. شما می توانید آرام و در حال حاضر در مورد این بخش :)
2. اگر آن را بی خطر برای ربات ها و نشان می دهد به روبات نیست مسدود کردن ارتباط شما به طور جدی باید از بین بردن این وزارت دفاع در نظر بگیرند. در غیر این صورت گوگل صفحات نمایه سازی است که از او می بینیم شروع -- صفحات بنابراین با مسدود کردن ارتباط برقرار. همچنین در این صورت آن را علت اصلی موضوع خود را -- تمام صفحات به نظر می رسد برای گوگل همان -- فقط مسدود کردن ارتباط برقرار است.
همانطور که من درک می کنم شما را در ابزار وب مستر بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را و شما را دیدم که گوگل ارتباط برقرار است که او باید ثبت نام -- بله؟
3. همانطور که من در آغاز لینک خود را به بخشها در آرشیو کار نمی کند در تمام نوشت. فقط به انجمن های اصلی و که موضوعی را. این باعث می شود هزاران تن از لینک های اشتباه در صفحات آرشیو شما. به عنوان مثال :

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
این لینک به آج آرشیو است و از آن است که کار می کند اما در آن محتوای لینک در بالای صفحه به انجمن های زیر که در آن این موضوع است گنجانده شده است وجود دارد. به عنوان مثال :

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
و تمام کسانی که لینک ها کار نمی کند -- فقط به انجمن اصلی. همه آرشیو بخشها لینک ها کار نمی کند. این باعث می شود شما هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند به روی هزاران نفر از موضوعات آرشیو صفحات.
شما هنوز هم گفته نشده است ایالات متحده که از vBulletin نسخه شما با استفاده از...
در این لحظه من می توانم شرط آن است که اصلی 3.6 پشتیبانی نمی -- لطفا نگران نباشید ما متوقف نخواهد شد حمایت از شما. ما نیاز به آن را می دانم که به شما کمک کند بهتر ، چرا که در 3.6 اشکال اصلی آن شناخته شده است. اگر این نسخه دیگر این امکان وجود دارد آن است که مشکلات را فعال تصدی. این بسیار مهم است به کشف علت به شما کمک کند چه.
4. من در حدود 90 درصد از پست های خود را به نوشتن نیست. من در مورد پست های ذکر شده در ایمیل گوگل به نوشتن بود. برخی دیگر از دامنه این بحث است. گوگل فهرست شده اند شما موضوعات تنها با یک جمله را به عنوان من به شما نوشت : (حداقل آنهایی که من توانسته ام انجام دهید را ببینید قبل از وزارت دفاع خود را به من گفت : ثبت نام). آیا شما درک در حال حاضر؟ این مسئله با انجمن انجمن کل شما نمی باشد. همانطور که من در حال حاضر نوشت : -- من نمی خواهد نگران آن -- مردم پاسخ وجود دارد نوشتن و کسانی که نمی خواهد مشابه دیگر -- درست مثل 90 درصد از پست های خود را که کاملا متفاوت به نظر می رسد.

لطفا توجه داشته باشید که pepito69 می تواند تنظیمات مختلف است که شما. در صورت نادیده گرفتن پارامتر زبان هیچ وجه توصیه نمی شود ، از شما لینک جستجوگرها با استفاده از نیست و این تنها راه به رسمیت شناختن که URL های متفاوت هستند. اگر به شما بگویم گوگل برای چشم پوشی از این ویژگی برای گوگل همه ساحره آدرس ها متفاوت است تنها مقدار پارامتر زبان را به عنوان همان محتوای درسی را در نظر گرفته خواهد شد -- این هرج و مرج در صفحات ایندکس شده که به صورت تصادفی تغییر خواهد کرد زبان در گوگل شاخص یا گوگل فقط صفحه اول به زبان اصلی خود را صفحات. من فکر می کنم -- مورد جدیدتر چک شده و برای مورد شما توصیه نیست. لطفا کار را نمی کنند تا زمانی که شما استفاده از لینک های SEO.

دستورالعمل های ساده در این لحظه :
1. اگر شما 3 بار وزارت دفاع "گوگل امن نیست -- آن را غیرفعال و تماس با نویسنده وزارت دفاع در مورد آن.
2. ارسال ایالات متحده که نسخه اصلی استفاده می کنید.

این بار 3 است که می خواهیم در این باره است... چگونه شما انتظار دارند ما به شما کمک کند اگر شما همکاری نمی. ما گرز جادویی که راه حل ایجاد نمی کند. ما نیاز به دانستن چه می گذرد بر روی سرور خود.

درباره بزرگ htaccess تغییر نام دهید -- من نمی دانم آنچه که شما در حال نوشتن در مورد دقیقا ، اما من شرط می بندم که برای شما لازم است از جمله بزرگ نیست -- من فرض کنیم که قوانین را مسدود پیوندها بایگانی برای صفحات عضو و غیره وجود دارد. شما باشد با استفاده از نه و شما لینک جستجوگرها با استفاده از -- نام robots.txt کوچک شما خوب است.

mario06
22-01-11, 07:24

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
من از نسخه 3.6.12 استفاده می کنید ، شما باید از این از من پرداخت می شود هزینه های اضافی را به آن (آن سازگار) به دلیل مشکل بایگانی پس اگر آن را به بایگانی تاریخ عضویت : باعث این سپس آن را (بدون جرم) تقصیر شما از شما آن را انجام داد. :

اگر شما 3 بار وزارت دفاع "گوگل امن نیست -- آن را غیرفعال و تماس با نویسنده وزارت دفاع در مورد آن.
نویسنده گفت : گوگل آسیبی وارد نشود.

1. بود یکسان نیست -- در غیر این صورت گوگل نمی خواهد نشان دهد که شما به صفحه عضو پیوند ، چون گوگل صفحات مسدود شده توسط robots.php بازدیدکننده داشته است نیست و شما را در ایمیل هشدار دهنده این لینک :
1. تنها چیزی که اضافه کردم / اعضا /.. هر چیز دیگری از جمله memberslist.php حال حاضر وجود دارد ، تقصیر من است ، بنابراین نزدیک به این بحث اجازه دهید.

2. اگر آن را بی خطر برای ربات ها و نشان می دهد به روبات نیست مسدود کردن ارتباط شما به طور جدی باید از بین بردن این وزارت دفاع در نظر بگیرند. در غیر این صورت گوگل صفحات نمایه سازی است که از او می بینیم شروع -- صفحات بنابراین با مسدود کردن ارتباط برقرار. همچنین در این صورت آن را علت اصلی موضوع خود را -- تمام صفحات به نظر می رسد برای گوگل همان -- فقط مسدود کردن ارتباط برقرار است.
2. کاملا بدون نیاز به بی ادب وجود دارد ، من درک چگونگی استفاده از نام robots.txt ، اما در راهنماهای بهینه سازی خود را (به نظر من) لاغر خود را نسبت به نصب setups باشد ، فقط در ذهن داشته باشیم که حداقل 80 ٪ از کاربران اصلی دان "بایگانی بهینه سازی" و "غیر بهینه سازی باشد" را به آن کاربر پسند و T استفاده می باشد بنابراین شما باید 2 موضوعات جداگانه هنگامی که شما در مورد راهنمایی ، سرویسها و بهینه سازی ، به عنوان مثال بحث نگه دارید.

3. همه پیوندهای بایگانی است که شما نوشته شده به عنوان شکسته به نظر می رسد که به کار خوب برای من ، در اینجا یک تصویر لحظهای به عنوان مثال آرشیو لینک خراب است :

http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg

4. نظر htaccess تغییر نام دهید را برای شما بلکه برای عضو pepito69 نشده بود

گوش مایکل من نمی خواهم هر نامه ای که با شما نوشته شده را به استدلال می کنند ، من فقط می خواهم 1 آسان است. 2. 3. تعمیر و نه چیزی بیشتر.

با احترام

[اضافه کاری]
از نماینده گوگل به من گفت ، ساختار آدرس زیر است که نمایه شده 4 بار در عقار برای آنها در نظر گرفته شود 1 است و باید به عنوان چون نمایه و احتمالا به همین دلیل من ایمیل. پست در قسمت پایین فقط برای مثال است ؛

http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661 اصلی
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=pl ترجمه
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=en ترجمه
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=es ترجمه
[اضافه کاری]

vBET
22-01-11, 19:17

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
من از نسخه 3.6.12 استفاده می کنید ، شما باید از این از من پرداخت می شود هزینه های اضافی را به آن (آن سازگار) به دلیل مشکل بایگانی پس اگر آن را به بایگانی تاریخ عضویت : باعث این سپس آن را (بدون جرم) تقصیر شما از شما آن را انجام داد. :

در حال حاضر بسیاری از کاربران است. ما می دانیم آنچه که ما در موضوع واقعی گنجانده شده است. برای دادن از vBulletin نسخه شما :)

درباره این موضوع است. شما که یکپارچه سازی می تواند امکان پذیر نمی باشد پس از نسخه ی شما پشتیبانی نمی شود و شما تصمیم برای رفتن به هر حال اطلاع داده شد. مشکلات را در آرشیو که شما باید در سمت اصلی. شما نیز در PM در مورد آن اطلاع داده شد.
بنابراین شما در مورد کار نمی کند بایگانی انجمن های فرعی در حمایت از vBulletin نسخه قدیمی خود ، از همان ابتدا آگاه بود. شما همچنین گفته شد که به دلیل این است مشکلات اصلی شما باید از تیم اصلی آن را حل کند تماس بگیرید.
همچنین به عنوان من در موضوع بسیار می بینید که به طرف بر شما خودداری حمایت های آینده ما. اما البته شما باید حق کامل به سرزنش کسی برای هر چیزی :)

چه در حال حاضر با بایگانی؟ شما در حال حاضر چندین گزینه :
1. تماس با تیم اصلی برای حل مشکلات خود را. شما می دانید (از داستان های قدیمی) اصلی 3.6 اشکال و زمانی که هر پارامتر اضافی در URL شما افزودن به آرشیو زیر انجمن صفحه و سپس آن را قفل است. آن را خارج از محدوده فعال تصدی از آنجا که صفحه اصلی قدیمی رفتار این راه حتی زمانی که فعال تصدی نصب نشده است -- بنابراین به عبارت کوتاه : آن است که اشکال اصلی است. این نیز خارج از محدوده ما دلیل آن است که نسخه پشتیبانی نمی شود. بنابراین شما می توانید vBuletin آنها هنوز هم برای کد خود را مسئول و آن را آنها را تصحیح کنید. آنها می توانند امتناع اگر آنها نیز در نظر vB3.6 به عنوان نشده است.
2. شما می توانید آرشیو کامل در نام robots.txt مسدود -- ایده خوب نیست که ما آن را توصیه نیست.
3. شما می توانید ترجمه صفحات آرشیو را غیر فعال نمایید. خواهد شد وجود دارد صفحات کمتر در فهرست گوگل است ، اما وجود خواهد داشت بدون لینک شکسته تر.
4. پیوندهای به آرشیو زیر انجمن شامل نمی شود ، شما می توانید طرح بندی صفحه شما بایگانی را ویرایش کنید. شما می توانید آن شامل صفحه ترجمه نشده و از کار افتاده برای ترجمه یکی. در صفحه انجمن بایگانی اصلی وجود دارد شکسته پیوندهای به زیر انجمن هنوز هم خواهد بود ، اما این تنها لینک های متعددی در هزاران صفحه آرشیو موضوع بلکه هزاران نفر. شما حتی می تواند 301 تغییر مسیر برای صفحه اصلی آرشیو انجمن ساخته شده ، بنابراین آن را فقط در زبان اصلی می شود.

لطفا به ما بگویید که کدام نسخه را ترجیح می دهید و ما شما را بیشتر راهنمایی در یکی انتخاب.

نویسنده گفت : گوگل آسیبی وارد نشود.
من گم شده ام. در ابتدا شما نوشتم آن بی خطر است. سپس شما می نوشت آن را بی خطر نیست. در حال حاضر امن است دوباره. چیزی که من علاقه مند هستم این است آنچه که من به شما در مورد ابزار وب مستر نوشت. ما علاقه مند هستند آنچه نویسنده وزارت دفاع این است که شما میگوید نیست -- این است که بین شما و او را. ما علاقه مند هستند که چگونه گوگل مراجعه کنید انجمن خود را. اگر گوگل به انجمن خود را به عنوان ارتباط برقرار مسدود و سپس وزارت دفاع مضرات گوگل ، گوگل به دلیل محتوا در همه جا یکسان (بنابراین هر پست به عنوان مطالب کپی شده در نظر گرفته شده). در این مورد ما مشاوره به وزارت دفاع استفاده نکنید دیگر تا آن را برای گوگل امن خواهد بود -- تا شما قادر خواهید بود در ابزار وب مستر را ببینید که گوگل تمام صفحات به طور معمول مراجعه کنید و آن را مسدود نیست. این است که چگونه است و ما چیزی بیشتر برای گفتن در این زمینه است. این انتخاب شما است که شما آیش مشاوره و یا نه. بنابراین ابتدا باید چک کنید و اگر آن را بی خطر نیست و سپس تصمیم خود را که می خواهید را به گوش دادن.

2. کاملا بدون نیاز به بی ادب وجود دارد ، من درک چگونگی استفاده از نام robots.txt ، اما در راهنماهای بهینه سازی خود را (به نظر من) لاغر خود را نسبت به نصب setups باشد ، فقط در ذهن داشته باشیم که حداقل 80 ٪ از کاربران اصلی دان "بایگانی بهینه سازی" و "غیر بهینه سازی باشد" را به آن کاربر پسند و T استفاده می باشد بنابراین شما باید 2 موضوعات جداگانه هنگامی که شما در مورد راهنمایی ، سرویسها و بهینه سازی ، به عنوان مثال بحث نگه دارید.

من عذر خواهی اگر شما در نظر پاسخ ما به عنوان بی ادب. من فقط در لیست TODO ارسال را به فایل جداگانه robot.txt برای لینک غیر SEO. تشکر برای توجه داشته باشید شما.

3. همه پیوندهای بایگانی است که شما نوشته شده به عنوان شکسته به نظر می رسد که به کار خوب برای من ، در اینجا یک تصویر لحظهای به عنوان مثال آرشیو لینک خراب است :

http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg

لطفا با دقت بخوانید و یک بار دیگر آنچه که من به شما در پاسخ گذشته نوشت. من که لینک نوشت :

شکسته است. من نوشت که آن را در حال کار -- شکسته و یا لینک های موجود در این صفحه هستند. لطفا به عنوان خوانده شده دوباره چه قبل توضیح داده شد. من می دانم که این صفحه در حال کار است. است که به همین دلیل من به شما نوشت :

به عنوان مثال :

این لینک به آج آرشیو است و از آن است که کار می کند اما در آن محتوای لینک در بالای صفحه به انجمن های زیر که در آن این موضوع است گنجانده شده است وجود دارد. به عنوان مثال :

و تمام کسانی که لینک ها کار نمی کند -- فقط به انجمن اصلی. همه آرشیو بخشها لینک ها کار نمی کند.
من به شما که این ارتباط در حال کار -- شما لازم نیست که من عکس روی صفحه نمایش می دهد و ثابت کند به من که در حال کار ؛) فقط لطفا به دقت مطالعه آن چیزی که من نوشتن نامه برای شما نوشته است. و اکنون بر روی تصویر خود را نگاه کنید و توجه بر روی لینک های بالا (لینک آرشیو زیر انجمن ها) -- کسانی که شکسته :) (به جز به انجمن اصلی آرشیو پیوند دارند)

گوش مایکل من نمی خواهم هر نامه ای که با شما نوشته شده را به استدلال می کنند ، من فقط می خواهم 1 آسان است. 2. 3. تعمیر و نه چیزی بیشتر.

بزرگ :) امیدوارم که منطقه از مسئله را درک کنید و می دانم چه انتخاب است. لطفا به ما بگویید که یکی از شما ترجیح می دهند و ما شما را در این راستا راهنمای.

از نماینده گوگل به من گفت ، ساختار آدرس زیر است که نمایه شده 4 بار در عقار برای آنها در نظر گرفته شود 1 است و باید به عنوان چون نمایه و احتمالا به همین دلیل من ایمیل. پست در قسمت پایین فقط برای مثال است ؛

http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661 اصلی
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=pl ترجمه
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=en ترجمه
http://www.mysite.com/showthread.php؟t=64661&language=es ترجمه

همه این صفحات دارای محتوای کاملا متفاوت و هر بوت نمی تواند بگوید که آن را همان زمانی که متن کاملا متفاوت است. کسانی که صفحات مختلف هستند که در خدمت محتوا های مختلف برای گیرنده های مختلف را هدف قرار است ، و جواب هیچ حس برای ما در همه. لطفا PM من کل پیام شما ، با تماس بگیرند تا به منبع از این پیام رو. ما می خواهم آن را توضیح دهد. به احتمال قوی شخصی که چک که آن را دیدم محتوای واقعی نیست ، اما تنها در مسدود کردن پیام (مثل من در حال حاضر) -- تا مورد قابل فهم چنین بازخورد هیچ ارزش در همه. یکبار دیگر -- لطفا جزئیات PM ما آن را تایید خواهد کرد.

mario06
23-01-11, 09:22
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
در اینجا شما را به وضوح دولت که این لینک کار نمی کند (اشتباه به معنی همان) با رنگ قرمز مشخص شده و در حال حاضر به شما می گویند که شما آن را گفت : هرگز!

من گم شده ام. در ابتدا شما نوشتم آن بی خطر است. سپس شما می نوشت آن را بی خطر نیست. در حال حاضر امن است دوباره. چیزی که من علاقه مند هستم این است آنچه که من به شما در مورد ابزار وب مستر نوشت. ما علاقه مند هستند آنچه نویسنده وزارت دفاع این است که شما میگوید نیست -- این است که بین شما و او را. ما علاقه مند هستند که چگونه گوگل مراجعه کنید انجمن خود را. اگر گوگل به انجمن خود را به عنوان ارتباط برقرار مسدود و سپس وزارت دفاع مضرات گوگل ، گوگل به دلیل محتوا در همه جا یکسان (بنابراین هر پست به عنوان مطالب کپی شده در نظر گرفته شده). در این مورد ما مشاوره به وزارت دفاع استفاده نکنید دیگر تا آن را برای گوگل امن خواهد بود -- تا شما قادر خواهید بود در ابزار وب مستر را ببینید که گوگل تمام صفحات به طور معمول مراجعه کنید و آن را مسدود نیست. این است که چگونه است و ما چیزی بیشتر برای گفتن در این زمینه است. این انتخاب شما است که شما آیش مشاوره و یا نه. بنابراین ابتدا باید چک کنید و اگر آن را بی خطر نیست و سپس تصمیم خود را که می خواهید را به گوش دادن.

از آنجا که من زبان انگلیسی و دانستن این زبان بسیار خوب ، من همیشه می گفت که که وزارت دفاع خوش آمدید محدود ضرری ندارد ، آسیب رساندن ، زحمت ، عالی ، سرکوب رباتها گوگل.

درباره این موضوع است. شما که یکپارچه سازی می تواند امکان پذیر نمی باشد پس از نسخه ی شما پشتیبانی نمی شود و شما تصمیم برای رفتن به هر حال اطلاع داده شد. مشکلات را در آرشیو که شما باید در سمت اصلی. شما نیز در PM در مورد آن اطلاع داده شد.
بنابراین شما در مورد کار نمی کند بایگانی انجمن های فرعی در حمایت از vBulletin نسخه قدیمی خود ، از همان ابتدا آگاه بود. شما همچنین گفته شد که به دلیل این است مشکلات اصلی شما باید از تیم اصلی آن را حل کند تماس بگیرید.
همچنین به عنوان من در موضوع بسیار می بینید که به طرف بر شما خودداری حمایت های آینده ما. اما البته شما باید حق کامل به سرزنش کسی برای هر چیزی

به من گفت که برای هزینه های اضافی شما خواهد بود که نسخه من سازگار سپس بعد از کار شما گفته است که خود یک مشکل با آرشیوی که من را پیدا کند چرا که تمام لینک ها برای من کار کرده بود ساخته شده است. تماس اصلی (هنگامی که شما به من گفت که) و گفت که خوب بود.

تماس پشتیبانی اصلی امروز دوباره و من پاسخ مشابه را به عنوان یک سال ، تا پیش ، به عبارت ساده آرشیو من آنطور که باید کار می کند! vBulletins نظر زیر را بخوانید ، من نام برای دلایل pivacy را مخفی کردند اما من می توانم به شما است که قدیمی ترین عضو وجود دارد بنابراین در حال حاضر چه اطمینان؟
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg

PS. اگر شما هنوز با پاسخ خود را ناراضی و می خواهید به من یک سوال فنی آن را در اینجا بپرسید و من به کپی / چسباندن آن به تیم پشتیبانی سیستم به طور مستقیم OK؟

از آنجا که اصلی گفت که هیچ اشکال وجود دارد و همه چیز به خوبی کار میکند مشکل این است که در پایان خود را تا من به انتظار برای تعمیر.

با احترام

vBET
24-01-11, 19:05
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
در اینجا شما را به وضوح دولت که این لینک کار نمی کند (اشتباه به معنی همان) با رنگ قرمز مشخص شده و در حال حاضر به شما می گویند که شما آن را گفت : هرگز!

شما واقعا اتلاف وقت است. و یک بار دیگر شما را به دقت انجام نمی خواند. لطفا -- خواندن نقطه تمام. اگر من به تو می نویسم : "من کمی گیج" -- شما چی به من ثابت کند که من به شما نوشته است که من کمی؟؟ آنچه در آن است در مورد هر حال...

این همان چیزی است که من نوشت :

3. همانطور که من در آغاز لینک خود را به بخشها در آرشیو کار نمی کند در تمام نوشت. فقط به انجمن های اصلی و که موضوعی را. این باعث می شود هزاران تن از لینک های اشتباه در صفحات آرشیو شما. به عنوان مثال :

و تمام کسانی که لینک ها کار نمی کند -- فقط به انجمن اصلی. همه آرشیو بخشها لینک ها کار نمی کند. این باعث می شود شما هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند به روی هزاران نفر از موضوعات آرشیو صفحات.
من به شما نمونه ای از مکان که در آن شما لینک های خراب و مثال بعدی لینک خراب خود را پس از ترجمه) (شکسته. با عرض پوزش -- اما آنچه که مشکل در اینجا است؟ آیا شما هنوز هم نمی دانم آنچه در آن است در مورد یا شما در حال تلاش برای اثبات چیزی اینجا؟
) : از جمله عکس ها لازم است -- همچنین توجه داشته باشید که شما می توانید استفاده کنید به نقل از لطفا

به من گفت که برای هزینه های اضافی شما خواهد بود که نسخه من سازگار سپس بعد از کار شما گفته است که خود یک مشکل با آرشیوی که من را پیدا کند چرا که تمام لینک ها برای من کار کرده بود ساخته شده است. تماس اصلی (هنگامی که شما به من گفت که) و گفت که خوب بود.

درست نیست -- آنچه من به شما نوشت شما در PMS خود را داشته باشند و من هم. EOT. دفعات بازدید : دوباره در صورت نیاز به یادآوری این. ما در حال حاضر شروع به نقل از PMS ما در موضوع دیگر (و شما آن را مرتبط در اینجا) بنابراین بدون نیاز به شروع دوباره است. هر محتوای دیگری از PM عمومی در اینجا خواهد شد به عنوان اسپم در نظر گرفته شده است ، چرا که در حال حاضر در موضوع دیگر. هر گونه تقلید ساخته شده توسط همان کاربر است به عنوان اسپم در این انجمن و در هر انجمن دیگری من می دانم در نظر گرفته شده است. پس لطفا -- شروع به اسپم.

تماس پشتیبانی اصلی امروز دوباره و من پاسخ مشابه را به عنوان یک سال ، تا پیش ، به عبارت ساده آرشیو من آنطور که باید کار می کند! vBulletins نظر زیر را بخوانید ، من نام برای دلایل pivacy را مخفی کردند اما من می توانم به شما است که قدیمی ترین عضو وجود دارد بنابراین در حال حاضر چه اطمینان؟
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg

آرشیو انجمن زیر صفحات تصادفات در اصلی 3.6 اگر شما تبلیغ هر پارامتر های اضافی به URL. شما می توانید آن را حتی در مثال تمیز چک -- بدون فعال تصدی و نه هیچ دیگر وزارت دفاع. من آن را در فروم شما با غیر فعال فعال تصدی بررسی می شود. بنابراین اشکال اصلی است ، از اصلی معماری پلاگین و پشتیبانی به قابلیت های پلاگین های اضافی است. بایگانی نقاط پسوند خود را به آنچه بدان معنی که آرشیو را نیز به توان توسعه یافته پیش بینی شده بود. اگر اضافه کردن هر پارامتر به URL می شکند تمام صفحه به این معنی است که مشکلات را در کد اصلی وجود دارد و آن را اصلی کار گروهی به آن را حل کند.

PS. اگر شما هنوز با پاسخ خود را ناراضی و می خواهید به من یک سوال فنی آن را در اینجا بپرسید و من به کپی / چسباندن آن به تیم پشتیبانی سیستم به طور مستقیم OK؟

من درک نمی کنم آنچه را که آنها را با نوشتن آن است که به گزینههای در آرشیو نشان داده شده است در نظر گرفته شده -- آن است و آن را اصلی تولید... شاید شما یکدیگر را درک نمی کنند. فقط آنها را به URL :

و بگویید که آن را شکستند اگر هر کدام پارامتر اضافه کردن به URL اضافه کنید -- این اشکال است. شما همچنین می توانید آنها را به پاراگراف قبلی.

از آنجا که اصلی گفت که هیچ اشکال وجود دارد و همه چیز به خوبی کار میکند مشکل این است که در پایان خود را تا من به انتظار برای تعمیر.

هیچ به این معنی است که آنها نمی دانند که منظور شما چیست و یا آنها فقط شما را خیط و پیت کردن. نمی خواهد مشکلات خود را ناپدید می شوند از کد آنها و پرش به کد ما ، فقط به خاطر اینکه آنها نوشت که هیچ اشکال وجود دارد. این روش کار نمی کند. و من به شما نوشته است که چگونه می توانید خودتان آن است که اشکال اصلی را بررسی کنید. من آن را نوشتم به شما پس از آن ، در حال حاضر من آن را نوشتم. بنابراین فقط آن را و چک لطفا نوشتن است که آن را در سمت ما است ، متوقف به دلیل آن را نمی خواهد آن را در کنار ما پس از تکرار آن دوباره و دوباره ظاهر می شود. آیا شما حتی آن را چک؟ آیا شما از کار افتاده فعال تصدی و بررسی خود را که لینک تصادف با هر پارامتر را به URL اضافه شده؟ آیا؟

mario06
25-01-11, 08:30
عضو اصلی یک عضو ارشد است و من اعتقاد ندارم در تمام که او اشتباه چک کردن آرشیو (او را به انجمن را به عنوان یک مدیر در دسترس) است و نه است که او به من خار کردن. "شاید" ما یکدیگر است ، بنابراین من برای کمک بیشتر از آنها خواسته ایم تا اجازه می دهد تا ببینید که آنچه آنها می گویند دوباره اشتباه گرفته است.

درخواست برای پشتیبانی در نظر گرفته شده است برای شما SPAM؟ در صورتی که برای در خواست برای پشتیبانی عذرخواهی! شما باید به طور جدی در این موضوع از نقطه نظر من از مشاهده نگاه کنید ، اصلی می گوید که هیچ اشکال وجود دارد ، شما می گویند که آن را یک اشکال اصلی بنابراین خودتان را در کفش من قرار داده و از آنها بخواهید آنها باید من اعتقاد دارم؟

PS. من هر چیزی از یک PM فرستاده شده و یا از شما به نقل از هرگز ، من تنها به نقل از به نقل از خود را.

PS2. از آنجا که من رمز گذار به من گفتن برای بررسی کارها نیست ، منطقی بنظر نمی رسد ، بنابراین من یا باید اعتماد شما و یا اصلی در این مرحله است.

PS3. از آنجا که ما در یک جهان متمدن ما دموکراتیک مورد بحث برخی از مسائل زندگی می کنند ، همه چیز گفت و نقاط مختلف را مشاهده و نه چیزی بیشتر. هیچ احساسات سخت در من به سهم خود وجود دارد. من فقط می خواهم به pacifically حل و فصل مشکل :)

با احترام

vBET
25-01-11, 10:04
عضو صفحه اصلی عضو ارشد است و من اعتقاد ندارم در تمام که او اشتباه چک کردن بایگانی (او انجمن به عنوان ADMIN در دسترس) است و نه است که او به من خار کردن یا که ما یکدیگر اشتباه گرفته از آنجایی که زبان انگلیسی زبان مادر ما . عکس های فوری به وضوح صحبت می کنند. شما نمی خواهید و یا قادر به حل مسئله و من که قبول.

درخواست برای پشتیبانی در نظر گرفته می شود اسپم؟؟ در صورتی که من برای در خواست برای پشتیبانی عذرخواهی! شما گفته اید که یک اشکال وجود دارد ، اصلی گفت که وجود ندارد! چه کسی باید به این باور؟

PS. من هر چیزی از یک PM فرستاده شده و یا از شما به نقل از هرگز ، من تنها به نقل از به نقل از خود را.

PS2. اگر موضوع به موضوع آن است تقصیر من نیست ، من خواسته به شما چندین بار به من ثابت ساده در 1. 2. 3. شیوه ای اما من فقط این
1. تقصیر خود را
2. این تقصیر شما
3. این تقصیر آنها است.

از آنجا که ما در یک جهان متمدن ما دموکراتیک در مورد مسائل خاص مورد بحث زندگی می کنند ، همه چیز گفت و نقاط مختلف را مشاهده و نه چیزی بیشتر. برای من این موضوع بسته است ، بنابراین شما می توانید این موضوع را بسته است. بدون احساسات سخت در بخشی من. :)

با احترام

نه آنچه فکر می کنید -- آن را در مورد آنچه واقعا اتفاق می افتد و شما به سادگی می توانید آن را خودتان بررسی کنید است -- ما به شما دستورالعمل چگونگی انجام این کار است. بنابراین تصور کردن خود را معتقد به دور ، زیرا این شما منجر می شود در جهت اشتباه و فقط آن را چک کنید لطفا. آیا آن را چک کنیم؟

لطفا توجه داشته باشید که ما توصیه نمی موضوع را ترک کنند همانگونه که. ما قویا توصیه به آن را حل کند. ما به شما امکانات دیگر اگر تیم اصلی نمی خواهید مشکلات خود را به اصلاح است. شما می توانید یکی از کسانی که به عنوان راه حل موقت و استفاده از هنوز تماس با تیم اصلی مشکلات خود را برای حل. اگر شما مایل به آن را حل کند لطفا به ما بگویید که امکان شما ترجیح می دهند و ما شما را بیشتر در این راستا هدایت. در این لحظه ، با توجه به آرزوی خود -- این موضوع در نظر گرفته حل شده است.

mario06
25-01-11, 10:57
من آنها را به این اطلاعات تا من انتظار برای پاسخ ، من این موضوع نزدیک نشده است. :)

با احترام

vBET
25-01-11, 17:59
من آنها را به این اطلاعات تا من انتظار برای پاسخ ، من این موضوع نزدیک نشده است. :)

با احترام

بنابراین من نیز در اینجا مجموعه ای حل نشده است. ما واقعا می خواهم به شما کمک کند که آن را کار :)

tavenger5
26-01-11, 17:50
چرا شما با استفاده از آرشیو دوباره؟ این مقدار عظیمی از مطالب تکراری غیر ضروری است.

mario06
29-01-11, 08:43
چرا شما با استفاده از آرشیو دوباره؟ این مقدار عظیمی از مطالب تکراری غیر ضروری است.

بایگانی توصیه می شود اگر با استفاده از بایگانی توسط تیم باشد ، من باشد یا شده با استفاده از نیست بنابراین هیچ سود در غیرفعال سازی آن برای من وجود دارد dissabled است.
PS. گوگل جدا و انتخاب بهتر از 2 موضوعات انجمن نرمال و موضوعات انجمن بایگانی طوری که آنها را جریمه کردن شما نیست که برای به طوری که این دلیل نیست. در اینجا یک راهنمای گوگل تکراری راهنمای مطلب از یوتیوب ، توجه نزدیک :

http://www.youtube.com/watch؟v=6hSoXutuj0g

mario06
29-01-11, 08:50
بنابراین من نیز در اینجا مجموعه ای حل نشده است. ما واقعا می خواهم به شما کمک کند که آن را کار :)

در اینجا پاسخ از تیم پشتیبانی اصلی ، من فرستاده اند آنها را لیست تمام آدرسها را از ایمیل گوگل (مثل من شما فرستاده شده) و نمونه لینک خود را شکسته است.

xxxxxxxxxxx
ژانویه 25 '1111:14

http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW

همانطور که می بینید ، رفتن به هر یک از آن آدرس ها نه "تصادف" وجود دارد ، بنابراین من مطمئن هستم به آنچه که آنها در حال صحبت کردن در مورد.

اگر یک اشکال وجود دارد ، لطفا مرا با ارائه گزارش اشکال. اما وجود ندارد توفنده در حال رفتن.

بهترین ،
xxxxxxxxxxx
تیم پشتیبانی ، اصلی

خرید اصلی ، قوی ترین نرم افزار موجود تالار. (http://www.vbulletin.com/)
mailto : support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
ژانویه 26 ، '1101:12 PM

شخص شما صحبت گفت : یک اشکال وجود دارد ، و این که او با ما در مورد آن مشغول به کار بود. من یک مشکل با آدرس ها آرشیو شما را نمی بینم ، آنها به انجمن توفنده نیست. من می خواهم در مورد این گزارش اشکال شنیدن ، از آنجا که کد بایگانی شده است در سن تغییر نمی کند.

بهترین ،
xxxxxxxxxxxxx
تیم پشتیبانی ، اصلی

خرید اصلی ، قوی ترین نرم افزار موجود تالار. (http://www.vbulletin.com/)
mailto : support@vbulletin.com

بنابراین در اینجا مایکل بروید ، آنها در پاسخ های متعدد آمده است که آرشیو تا بدون مشکل ، در حال حاضر گام بعدی؟

با احترام

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1