Unë jam marrë këtë në temat e fundit mbi vbadvanced
langtitle = sk] F..
çdo fixes?
Unë jam marrë këtë në temat e fundit mbi vbadvanced
langtitle = sk] F..
çdo fixes?
Fundit edituar nga vBET; 18-06-10 në 10:21. Arsyeja: korrigjim BBCode
Unë nuk shkruaj të gjitha ato që në postin e mëparshëm, mendoj se ka një problem në këtë forum
i shkroi këtë
langtitle = sk] F..
Fundit edituar nga vBET; 18-06-10 në 10:22.
Hi Nuk ka asnjë problem në forum - ju thjesht vendosni BBCode gabuar langtitle - pa mbyllur atë. Pra, - e plehrave në, mbeturina jashtë. Unë vetëm edited mesazhet tuaja të jenë të sigurt se nuk ka bbcodes thyer
Në lidhje me çështjen se çfarë versioni vBET jeni duke përdorur? Versionin e fundit duhet automatikisht të zgjidhur këtë çështje. Ju lutem jepni URL to page saktë ku ne mund të shohim atë.
ajo tregon si se vetëm në tema të fundit vbadvanced përkthyer
3.3.4
Unë nuk e kam instaluar atë plugin të veçantë që keni bërë, jam unë mendoj për të?
Një veçantë është vetëm për Dinamika VBA. Të tjerët nuk kanë nevojë për të. Mund të ju lutem sigurohuni se ky plugin që ju jeni duke përdorur është përdorur goditje global_complete? A ato faqe janë përkthyer? Ju lutem jepni URL për faqe ku unë mund të shoh e problemit.
Ju lutem konfirmoni nuk është çështje e njëjtë si ju tashmë e përshkruar këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Nëse po, atëherë ne do të mbyllet kjo dhe të vazhdojë atje, sepse ka diskutim më të gjatë.
Jo konfirmim - duke supozuar se kjo është të njëjtën çështje dhe mbylljes këtë. Në rast se ajo nuk është, ju lutem shkruani këtu dhe do të jetë rihapur.