Es saņemu šo pēdējo tēmām vbadvanced
langtitle = sk] F..
Jebkādus labojumus?
Es saņemu šo pēdējo tēmām vbadvanced
langtitle = sk] F..
Jebkādus labojumus?
Pēdējo reizi vBET; 18-06-10 pie 10:21. Reason: BBCode korekcija
Man nav rakstīt visu, kas iepriekšējā amatā, domāju, ka tur par šo forumu problēmu
I wrote šo
langtitle = sk] F..
Pēdējo reizi vBET; 18-06-10 pie 10:22.
SveikiNav forums problēma - jūs vienkārši ielieciet nepareizi langtitle bbcode - bez tā slēgšanas. Tātad - atkritumu in, atkritumu out. Es tikko laboja savus ziņojumus, lai pārliecinātos, ka nav sadalīti bbcodes
Par jautājumu, ko vBET versiju jūs lietojat? Pēdējais variants būtu automātiski atrisināt šo jautājumu. Lūdzu, sniedziet URL tieši to lapu, kur mēs varam redzēt.
tas liecina, piemēram, ka tikai vbadvanced nesen tulkota tēmas
Jums nav atbildēt uz jautājumu![]()
3.3.4
Man nav jāinstalē, ka īpaša spraudnis, ka jūs veicāt, es esmu domāt?
Īpašs ir tikai VBA Dynamics. Citi tas nav nepieciešams. Vai jūs, lūdzu, pārliecinieties, ka šis spraudnis, kas jūs izmantojat, izmantojot global_complete āķis? Tomēr šīs lapas ir tulkota? Lūdzu, iedodiet man URL uz lapu, kur es varu redzēt savu problēmu.
Lūdzu, apstipriniet, vai tas ir tāds pats jautājums, kā jūs jau aprakstīts šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Ja jā, tad mums būs aizvērt šo vienu, un turpināt tur, jo tur ir garāks diskusija.
Nekādu apstiprinājumu - pieņemot, ka tas ir pašu jautājumu un aizvēršanās šo vienu. Gadījumā, ja tas tā nav, lūdzu rakstīt šeit, un tas tiks atkārtoti.