Me kufizime të reja për vende të ndryshme, disa fraza unë do të të duan aftësinë për të bërë bazë fjalën zëvendësuar që vb ka por në bazë të gjeo vendndodhjen e tij.
Me kufizime të reja për vende të ndryshme, disa fraza unë do të të duan aftësinë për të bërë bazë fjalën zëvendësuar që vb ka por në bazë të gjeo vendndodhjen e tij.
Në këtë moment vBET mbështet përkthim manual, ku ju mund të dorë të saktë të dënimeve të përkthyera (në qoftë se përdoruesi ka të drejtat përkatëse).
Unë nuk jam i sigurt unë e kuptoj nevojën tuaj. Çfarë kufizime për vende po ju shkruaj për të? Çfarë fjalë të zëvendësojë në vB ju shkruani? Mund të ju tregoni këtë funksionalitet, duke i dhënë rrugën për të funksionit (në Admin CP? Në forum?). Nëse unë shoh atë që ju krahasoni tuaj duhet te unë ndoshta do të kuptojnë më mirë atë. Si unë e kuptoj që ju doni të bëni këto zëvendësime në të përkthyera dënimeve - e drejta? Dhe ata që mendoni se është bërë ad-hoc, në mënyrë të ndryshme për qëllime të ndryshme të klientëve, nuk është e vështirë zëvendësimin në bazë të të dhënave - e drejtë? Si ju doni për të përcaktuar gjeo vendndodhjen? Nga disa headers? Nga ip (bazuar në shtesë të jashtëm të shërbimit të cilat do të ndëshkoj të performancës, apo ju kanë tuaj lokale të shërbimit për këtë)?
Funksionalitetin në VB është vetëm - Admin CP>Stilet & Templates>Zëvendësimi Ndryshueshme Menaxher ku ju mund të themi zëvendësuar "Foo" Me "Bar", por kjo është mbi të gjitha faqet. Në mbretërinë e BASHKUAR tim industri nuk janë frazat që ne nuk mund të përdoruesit si "rrotullime falas" duhet të bew "mirëpritur vishet", por që është vetëm për mbretërinë e BASHKUAR. ka shumë shembuj, si dhe. Mund të jetë më e lehtë për të modifikuar vb kodi në zëvendësim të variablave me 2 shkronja vend kodi, unë nuk kam shikuar aq larg ende.
Si e shoh këtë funksionalitet në vB është i detyruar të stileve dhe ju mund të krijojë të veçantë zëvendësim për stil të ndryshëm. Si unë shoh në kodin ndryshimi është bërë direkt në bazën e të dhënave. Nëse ju dëshironi të na bërë të ngjashëm zëvendësim për cached përkthime, atëherë unë mendoj se ne mund ta bëjmë këtë. Thjeshtë zgjidhni me zgjedhur frazë dhe përditësim të ri. Ju mund të zgjedhur për të cilat gjuha që ju dëshironi për të bërë zëvendësimin, por ju nuk mund të zgjedhin për të cilat vendi - ne kemi përkthimit në spanjisht dhe kjo është ajo, ne nuk do të bëjë përkthime të veçantë për secilin shtet që e përdor këtë gjuhë. Vendndodhja kodi do të bëjë asgjë këtu, vetëm të gjuhës kodi.
OK maybee të sëmurë të duket për të bërë një zëvendësim në faqe pasqyrim atëherë, si i shihni për ruajtjen vend në majë të gjuhës do të bëhet e madhe.
Zëvendësimi ju jeni duke folur në lidhje me (vB) punon për paracaktuara të provuar vetëm - pra, vetëm për frazat. Kjo nuk do të prekni postimet, kështu që unë mendoj se ne nuk duhet të bëni atë ose, sidomos për përkthimet. Kështu si unë e shohin atë, ajo nuk është me të vërtetë e nevojshme - po?
Jo, nuk KA si pjesë të përkthyesit, kjo nuk do të jetë një përshtatje të mirë si atëherë ishin në ruajtje 2 pushtet.. unë mendoj se e sëmurë përpiqet dhe të bëjë një të thjeshtë të hequr elementet html pastaj str_ireplace pastaj vendin prapa html në faqe brezi dhe të shohim nëse që do të punojnë. shaka nevojë për një goditje vendin ku faqe është mbledhur, por nuk shfaqet
Ju lutem merrni parasysh se çdo ndryshim në fotografi do të jetë e humbur, kur ju update tuaj vBulletin.
Siç e kam kuptuar nuk ka nevojë për vBET ndryshime.
Jo, Nuk ka nevojë të integrohet me vBet, unë nuk e konsiderojnë gjuhën VS vend