Nové obmedzenia pre rôzne krajiny niektoré vety by som rád, schopnosť robiť základné slovo nahradiť vb, že má, ale na základe geografické oblasti.
Nové obmedzenia pre rôzne krajiny niektoré vety by som rád, schopnosť robiť základné slovo nahradiť vb, že má, ale na základe geografické oblasti.
V tejto chvíli vBET podporuje manuálne preklad, kde môžete manuálne správne preložené vety (ak používateľ má príslušné práva).
Nie som si istý, že môžem pochopiť vaše potreby. Aké obmedzenia pre krajiny píšeš? Čo slovo nahradiť vo vB píšete? Môžete ukážte túto funkciu tým, že cesta na funkciu (v Admin CP? Na fóre?). Ak by som vidieť, čo si porovnajte vaše potreby, aby som sa asi lepšie to pochopiť. Ako chápem, že ste chceli, aby tieto náhrady v preložené vety - správne? A tí, predpokladajme, že treba robiť ad hoc, inak pre rôznych klientov, nie je ťažké nahradenie v databáze - právo? Ako chcete zistiť geografické umiestnenie? Niektoré hlavičky? Ip (na základe dodatočného externého služby, ktorý bude trestať výkon, alebo máte svojho miestneho poskytovateĺa za to)?
Funkčnosť vo VB je len - Admin CP>Štýly & Šablóny>Nahradenie Premennej Manager, kde sa môžete povedať, nahradiť "Foo" "Bar" ale to je na všetky strany. V BRITÁNII v mojom priemyslu nie sú frázy, môžeme už používateľa ako "free spins" musí bew "vitajte zdarma" ale to je len pre UK. existuje viac príkladov ako dobre. Môže byť jednoduchšie, ak chcete upraviť vb kód na výmenu premenných s 2 písmeno kódu lokality, som sa pozrel, že ešte ďaleko.
Ako vidím, táto funkcia vo vB je viazaný na štýly a môžete vytvoriť samostatné výmenu za iný štýl. Ako vidím v kóde zmena je vyrobený priamo v databáze. Ak chcete nás, aby sa podobné náhrada za cache, preklady, potom si myslím, že to môžeme urobiť. Jednoduchý, vyberte položku s vybraná fráza a aktualizovať na novú. Mohli by ste vybrali pre jazyk, ktorý chcete vykonať výmenu, ale nemôžete vybrať, v ktorej krajine - máme preklad do španielčiny a to je to, nerobíme samostatné preklady pre každú krajinu, ktorá používa tento jazyk. Poloha kód bude robiť tu nič, len kódu jazyka.
OK maybee chorých prihliadať na to, aby nespadol na vykresľovanie stránok potom, ako som sa dozviete v časti ukladanie pre umiestnenie na hornej časti jazyka by sa stanú obrovské.
Náhradné hovoríš (vB) pracuje pre vopred test len - tak len pre viet. Neznamená to však, dotknite sa miesta, takže si myslím, že by sme nemali robiť to buď, najmä na preklady. Tak, ako to vidím ja, to nie je naozaj potrebné - áno?
NIE, nie ako súčasť prekladateľ, ktorá by nebola vhodná ako potom boli ukladanie do 2. výkon.. myslím, že chorý vyskúšať a urobiť jednoduchý odstrániť prvky html potom str_ireplace potom umiestnite späť html na generovanie stránky a zistite, či to bude fungovať. žart je potrebné hák miesto, kde stránka je zostavený ale nie je zobrazená
Zvážte, prosím, že všetky zmeny v súboroch sa stratia, keď budete aktualizovať vBulletin.
Ako som pochopil, nie je potrebné, vBET zmeny.
Nie, Nie je potrebné integrovať s vBet, som nepovažoval jazyk VS lokalita