I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 24

Thread: Shumë probleme instalimi në vbulletin 5

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Po ne kemi testuar vBET në vB 5.1.9. Unë dyshoj se kjo është një problem me të konfigurimit të serverit. Ju lutemi të provoni përsëri duke përdorur OSSH. Nëse pas përfundimit të .htaccess ju do të shihni fletët e bardha të përpiqen për të çaktivizuar përkthimi ofruesit AdminCP-> vBET-> Mundësuesa Translation Disponueshmëria. A keni mod_rewrite aktivizuar?
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 01-10-1518:52.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Në Përkthyes ofruesit e vetëm të google për të qenë aktiv që nga fillimi.
    mod_rewrite është instaluar nga default duke apache
    ossh përveç bardhë nga personazhet, më jep error Paralajmërim: nuk Mund të modifikoni kokë informacion - headers dërguar tashmë në .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 223

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Keni testuar tuaj OSSH pas postimi im i fundit? I korrigjuar një të vogël vBET file dhe unë do të doja për të parë nëse OSSH do të punojnë. Këtë paralajmërim dhe faqe të bardhë janë të njohur me çështjet e të cilit zgjidhje rrota duhet të jetë më e lehtë.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 02-10-1508:24.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Ka PUNUAR.

një pyetje, sould kam lënë linjat ti më ke dërguar mua në të injorojë url?
    gjithashtu, kur unë të zgjidhni një gjuhë e kodimit duhet të jetë i vendosur në shfletues për të unicode në mënyrë për të shfaqur të saktë karaktere. A ka një mënyrë për të shfaqur gjuhën e përkthyer pa pasur nevojë për të zgjedhur encoding në shfletuesin?
    Fundit edituar nga rafail; 02-10-1511:24.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Mos e hiqni të injorojë URL. Kjo i lejon tuaj të bashkëngjitni skedarë nuk do të jetë parsed. Nëse ju shikoni një faqe të bardhë ju nuk do të ndryshojë konfigurimin server të bardhë, faqet zakonisht do të thotë çështje me lidhje për një përkthim të largoheni.
    Tashmë unë shoh dhe testeve të encoding karakter çështje.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 02-10-1511:33.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Gjithashtu në faqet e përkthyer imazhin attachemnts nuk janë paraqitur. ju lutem kontrolloni që edhe

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Unë kam ndërruar Gjuhë dhe shprehje>Gjuha menaxher>ndryshuar cilësimet dhe redaktuar "HTML Karaktereve" në "UTF-8" dhe encoding çështje e zgjidhur.
    Problemi i vetëm tani është që të bashkëngjitni skedarë nuk janë shfaqur në faqet e përkthyer

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Nuk ju mund të tregojnë një lidhje të tillë ku të bashkëngjitni skedarë janë shfaqur në nuk e përkthyera të faqes, dhe ku ata nuk shfaqen në faqe të përkthyera?

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Unë fikse të bashkëngjitni skedarë duke bërë një riparim në shtojcën tabelat (admincp>riparim/zgjedh tabela)

Konkludimi im (për të gjitha vb5 përdoruesit që duan të instaloni këtë plugin në forumet e tyre):

Ky addon ka pasur disa probleme instalimi, që janë të fiksuar me "Marcin Kalak" Ndihmë (Faleminderit Shumë)

Për të instaluar atë në Vbulletin 5.1.9 ju duhet për të redaktuar "/core/includes/config.php", duke i shtuar këtë linjë në fund të saj:
    $ Config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    PHP procesor duhet të jetë "OSSH" jo "CGI". Pra, nëse ju keni "cgi" ju duhet të chage atë të "OSSH" në serverin tuaj. Në WHM cpanel mund të ndryshohet duke shkuar për të "Shërbimi konfigurimi>Konfiguroni PHP ad SUExec" Dhe përzgjidhni ka "PHP 5 Mbajtës" në "OSSH"

.Htaccess duhet të ketë në fillimi këto rreshta:
    RewriteEngine On
    Opsionet FollowSymLinks

RewriteRule archive / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]
    Dhe në fund kjo linjat:
    % RewriteCond {QUERY_STRING}! = Ridrejtuar
    %RewriteCond{QUERY_STRING} !a=
    %RewriteCond {} REQUEST_URI !(bërthamë|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?ridrejtuar=$1 [L,QSA]
    Ju duhet të shtoni të shtuar për të "AdminCP->vBET->Opsione të Përkthimit->Injorojnë Url":
    /filedata/
    /shkoj
    /image.php
    Dhe të shkojnë në "Admincp>Gjuhë dhe shprehje>Gjuha menaxher>ndryshuar cilësimet" dhe të redaktoni "HTML Karaktereve" në "UTF-8"

Dhe Vbet Përkthyer plugin do të punojnë në Vbulletin 5.1.9
    EDIT 27-12-15: pas disa kontrolle më të mirë unë kam gjetur shumë probleme, faqe nuk madje edhe të përkthyera dhe shumë db gabime ka ndodhur....
    Fundit edituar nga rafail; 27-12-1514:47.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë jam i kënaqur që i kam ndihmuar ju. Në lirimin e ardhshëm vBET nuk do të jetë e nevojshme për të ndryshuar config file.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •