Γεια σας, έχω κάποια προβλήματα με την εγκατάσταση σε vbulletin 5
Έχω ανεβάσει τα αρχεία, το google api κλειδί και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο admincp
Όταν προσπάθησα να εισαγάγετε το product-vbenterprisetranslator.xml έχω το σφάλμα:
[QUOTE]
Εισαγωγή Προϊόντων, Παρακαλώ Περιμένετε...
[:]
Προειδοποίηση: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
Μοιραίο λάθος: require_once(): Απέτυχε το άνοιγμα που απαιτείται "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
γι ' αυτό, πρόσθεσε αυτή τη γραμμή μου "?+core+περιλαμβάνει+config.php" να decalre το "['Plugins']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Plugins']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 δεν έχουν αυτή τη γραμμή από προεπιλογή.
Πώς μπορεί αυτό το xml ρωτήσω για μια μεταβλητή που δεν υπάρχει?;
Τέλος πάντων, μετά από αυτό να εγκατασταθεί. Πήγα να vbet ρυθμίσεις και πρόσθεσε google api κλειδί και ορίστε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Μετά την επεξεργασία μου .htaccess και πρόσθεσε πρώτη γραμμές (που παρέχονται σχετικά με do-δεν-ανεβάστε+εργαλεία+ανακατεύθυνση-κανόνες):
[QUOTE]RewriteEngine On -
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ δείκτη.η php;γλώσσα=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2;γλώσσα=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Δεν δούλευε καθόλου, οποιαδήποτε γλώσσα σημαία θα επιλεγμένη γλώσσα ήταν ακόμα αγγλικά
στη συνέχεια πρόσθεσα τα υπόλοιπα γραμμές .htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !ανακατεύθυνση=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|απθ|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.η php;ανακατεύθυνση=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Εργάστηκε, όταν έκανα κλικ στη σημαία γλώσσα άλλαξε το φόρουμ γλώσσα, ΑΛΛΆ.. τα συνημμένα εικόνα δεν εμφανίζεται και δεν μπορούσα σύνδεσης στο admincp,
όταν προσπάθησα να συνδεθείτε στο admincp έχω αυτό το σφάλμα:
[QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]
EDIT 2-10-15:
Παρακαλώ διαβάστε το τελευταίο μου post σε αυτό το νήμα για να πάρει βοήθησε για εγκατάσταση σε vbulletin 5.1.9