I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Problem me vbet dhe kopjuar përmbajtjen

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Default Problem me vbet dhe kopjuar përmbajtjen

Le të thonë se një post përdorues në anglisht në një forum daneze.

Atëherë ne kemi një lidhje daneze ... / da / showthread.php? T = XYZ ... që përmban teksti në anglisht përkthyer në danisht (ju mund të tregojnë teksti në gjuhën angleze duke përdorur "drop down arrow").

Pastaj, nëse ju kërkoni një varg anglisht nga përkthimi në linkun danish tregon lart, sepse indekseve Google teksti në gjuhën angleze që apperes në burimin e ... / da / showthread.php? T = XYZ ...

Pra, ajo që na duhet është një tag që tregon google mos burim përmbajtjen indeksi. Përndryshe ju mund të kandidojë në probleme me përmbajtjen e kopjuar, sepse të njëjtën përmbajtje do të jetë burim i indeksuar në 52 lidhje të ndryshme.

Shembull: Unë kam një blerës që vazhdimisht blen vetëm R nga unë dhe ai në faqe: www.thegame-online.dk - Google-søgning

PS Duket direkte të jashtme nuk punon si duhet në këtë forum, të paktën jo në explorer ...
    Fundit edituar nga krisp; 19-12-0923:11.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo nuk është si ajo. Siç mund ta shihni në çdo faqe ju kanë përmbajtje të ndryshme - ju keni të përkthimit. Kjo nuk është një përmbajtje të kopjuar në qoftë se disa faqe të kanë një pjesë të tekstit nga faqe të tjera. Nëse keni çdo gjë përkthyer + përfshirë vetëm një pjesë e vogël e pjesë të tjera në faqen origjinale ajo nuk duhet të konsiderohet si përmbajtje kopjuar. Përndryshe duke cituar do të konsiderohet edhe si përmbajtje kopjuar - nuk ju duan disable cituar në forum tuaj? Gjithashtu vini re se faqet e arkivit të ketë tekst edhe saktësisht të njëjta dhe nuk konsiderohen një përmbajtje të kopjuar, sepse me të vërtetë ato janë të ndryshme (shumë të testimit nga GUI nuk janë të përfshira aty). Pra, - kjo nuk është duke shkaktuar probleme kopjuar përmbajtjen

Nëse ju nuk doni që të përfshijë tekstin origjinal të postoni shkruar në gjuhën të ndryshme, atëherë vetëm të ndryshojë template vbenterprisetranslator_inpost_translate. Është e deri te ju. By default ne ofrojme template e cila lejon për të parë tekstin origjinal, sepse ajo është e dobishme për njerëzit të cilët e kuptojnë këtë language.It origjinale nuk është një bug - ajo duhet të punojnë në këtë mënyrë.

Gjithashtu ne nuk e di pse Google tregon kudo teksti në gjuhën angleze në këtë rast - si ju mund të shihni në çdo Meta Description faqe është e përkthyer. Edhe një herë - vetëm ju mund të ndryshojë template nëse ju nuk bëni si një aktuale.
    Fundit edituar nga vBET; 19-12-0923:40.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Ok, thats lehtë për të rregulluar pastaj

A e dini nëse ka alternativë ekziston një lloj mënyrë për të treguar Googlebot për të injoruar një pjesë të tekstit në një faqe - Unë mund të përdorin atë template vend të heqjes së funksionalitetit?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk është një mënyrë - të mund të përfshinin jo direkt, por me JavaScript. Në këtë mënyrë ajo do të injorohen nga çizmet. Ne do të konsiderojë këtë ide Shtuar në listën TODO

Gjithashtu ju lutem lexoni shkrimin tim të fundit një herë - unë redaktuar atë dhe shtoni më shumë argumente se pse nuk është e kopjuar të përmbajtjes.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

E madhe e shtuar të saj në listën TODO Unë e kuptoj se nuk do të jetë një çështje më të madhe në këtë moment, por kjo është pak "të pastër" në këtë mënyrë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po sigurisht - ky do të jetë zgjidhje shumë më mirë - në sajë për të na dhënë drejtimin për të

Dhe sigurisht ai definitivisht do të ngushtë çështje për të - pse Google nuk tregon përshkrimin në anglisht, kur përshkrimi është përkthyer

Një gjë më shumë - ju lutem vini re se të bërë ndryshime në templates do të bëj që ju do të keni të kthehet atyre rinovuar pas (përndryshe do të vazhdojnë të përdorin vBulletin ndryshimet tuaja në vend të updated templates origjinale).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done - do të përfshihen në 3.3.0

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kemi për të hequr këtë funksionalitet - duket se ajo thyen RSS. Ne nuk do të jetë në gjendje për të trajtuar këtë para lëshimit. Më vjen keq.

I ri-hapur këtë çështje dhe ne do të punojmë në këtë përsëri pas lirimit 3.3.0

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ok - Duket se kemi trajtuar çështjen e RSS do të punojnë pa template.

Kështu bëhet dhe do të jetë e përfshirë në vBET 3.3.0. Ju lutem vini re se kjo do të jetë configurable dhe me aftësi të kufizuara nga default! Nuk do të jenë të reja parametër "Trego Teksti origjinal" i cili do t'ju lejojë të çaktivizoni origjinale të tekstit, të treguar atë në mënyrë normale apo të shtuar nga JavaScript (më e mira për SEO).

Gjithashtu ju lutem vini re se treguar nga JavaScript është konsideruar si funksionalitetin BETA në këtë moment. Ne testuar atë në konfigurimin shumë duke përfshirë karaktere speciale, por ne nuk kemi kohë për të provuar atë në forume të jetojnë, pra ju lutemi të jenë të vetëdijshëm për këtë.

Gjithashtu ju lutem vini re se për ta bërë atë punon kemi ndryshuar template vbenterprisetranslator_inpost_translate.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •