PDA

View Full Version: Zgjidhet vBET 3.3.4 Problem Performance

rootksk
23-06-10, 10:24
vBET 3.3.4 përmirësuar, por problemi të performancës. ngarkesën në server në 50 & 60

Forum time të përditshme hit uniqie: 100,000
Bazën e të dhënave 6 GB e mia

Zbraz server load plugin normal
Ngarkesën në server load plugin shumë të lartë

Version 3.3.3 nuk kishte probleme të tilla in, por për të modernizuar 3.3.4 filluar problemi

Shënim: anglisht sory e mia

VBulletin 3.8.5
VBulletin 3.3.2

vBET
23-06-10, 18:17
Kjo është e çuditshme. A e keni kthyer në Cache dokumentit të plotë për mysafirët? Nëse po - ju mund të konfirmojë se fotografi cache janë krijuar? Nëse jo - ju lutem shtoni privilegje të përshtatshme për directory cache.

Gjithashtu ju lutem tregoni cilin version te vBulletin ju jeni duke përdorur (nëse ka) dhe kontrolloni në mjetet tuaj webmasteri nuk keni ndonjë sythe redirection. Kjo është vetëm një gjë që vjen tek unë që mund të jetë shkaku i një sjelljeje të tillë disa loop redirection. Gjithashtu kontrolloni veten me dorë disa faqe të përkthyera, arkiva, etj - dhe le të na tregoni, nëse ju të gjeni disa faqe që nuk është duke punuar.

vBET
23-06-10, 19:53
Na vjen keq - Unë vetëm vuri në dukje se ju ka shkruajtur version Muslimanët dhe ajo goditi mua. Një nga përdoruesit tanë tashmë e vërejtur redirections looped në këtë version Muslimanët. Update për vBulletin 3.5.1 problemi zgjidhet. Pra, please update vBulletin tuaj dhe me siguri se do të zgjidhë këtë çështje. Gjithashtu - ju mund të PD me qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP dhe unë mund të gjej zgjidhje për këtë version Muslimanët.

rootksk
24-06-10, 12:20
Problemi zgjidhet. Muslimanët për të përmirësuar 3.5.1:)

faleminderit

vBET
24-06-10, 12:26
OK kështu:) Ende nuk kemi asnjë ide se pse ato sythe redirections ndodh në versionet e mëparshme Muslimanët, por unë mendoj se aluzion e mirë është bërë për të përmirësuar. Kënaqur se është në rregull tani:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations