Επιστροφή στο Forum: Solved vBET 3.3.4 πρόβλημα απόδοσης
vBET 3.3.4 αναβαθμιστεί, αλλά το πρόβλημα απόδοσης. φόρτο εργασίας του server για 50 & 60
Φόρουμ μου καθημερινά uniqie χτύπημα: 100.000
Βάση δεδομένων μου 6 GB
Unload πρόσθετο φόρτο εργασίας του server κανονική
Φορτίο φόρτο εργασίας του server plugin πολύ υψηλό
3.3.3 Έκδοση δεν είχε τέτοια προβλήματα μέσα, όμως, αναβαθμίστηκε σε 3.3.4 ξεκινήσει πρόβλημα
Σημείωση: ωτικές Αγγλικά μου
VBulletin 3.8.5
VBSEO 3.3.2
Αυτό είναι παράξενο. Μήπως έχετε ενεργοποιημένη Πλήρης Cache αρχείο για επισκέπτες; Εάν ναι - μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι δημιουργούνται αρχεία προσωρινής αποθήκευσης; Αν όχι - παρακαλώ προσθέστε τα κατάλληλα προνόμια για τον κατάλογο cache.
Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε την έκδοση του vBSEO που χρησιμοποιείτε (αν υπάρχει) και το check in εργαλεία webmaster σας έχετε οποιαδήποτε βρόχους ανακατεύθυνση. Αυτό είναι μόνο πράγμα που έρχεται σε μένα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν από μια τέτοια συμπεριφορά κάποια βρόχο ανακατεύθυνσης. Επίσης, ελέγξτε τον εαυτό σας χειροκίνητα μερικές μεταφρασμένες σελίδες, αρχείο, κλπ. - και να μας ενημερώσετε αν βρείτε κάποια σελίδα που δεν λειτουργεί.
Συγγνώμη - Απλά σημειωθεί ότι γράψατε vBSEO έκδοση και με χτύπησε. Ένας από τους χρήστες μας, έχει ήδη σημειωθεί looped ανακατευθύνσεις σε αυτήν την έκδοση vBSEO. Ενημέρωση για vBSEO 3.5.1 λυθεί το πρόβλημα. Έτσι παρακαλούμε να ενημερώσετε vBSEO σας και κατά πάσα πιθανότητα θα λύσει το ζήτημα. Επίσης - μπορείτε να μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP και μπορώ να βρουν λύση για αυτή την έκδοση vBSEO.
Λυθεί το πρόβλημα. vBSEO αναβάθμιση σε 3.5.1:)
σας ευχαριστώ
Εντάξει έτσι:) Ακόμα δεν έχουμε ιδέα γιατί αυτά τα επαναπροωθήσεις βρόχους εμφανίζεται σε προηγούμενες εκδόσεις vBSEO, αλλά υποθέτω ότι η καλύτερη συμβουλή είναι να γίνει αναβάθμιση. Χαίρομαι που είναι εντάξει τώρα:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):