r.dziadusz
06-02-12, 21:34
Hi,
Aktualisht ne po zbatojmë mënyrë të re të përkthimeve!
Ajo do të jetë e mundur për të redaktuar përkthime dorë - nga përdoruesit, e cila do të thotë cilësi më të mirë të përkthimeve, sasinë më të vogël të tekstit të përkthyer, dhe prandaj duke paguar më pak para për përkthime ose madje edhe të reduktuar tarifat completly!
njëjta si më sipër, ^ :) tmerrshëm
ju lutem lirojë atë asap për të gjitha vendet anëtare, dont shumë të gjatë, kohë më ideale unë mendoj se disa ditë përsëri, pasi microsoft Translate falas api nuk është në dispozicion sërish që nga marsi i vitit 2012, ose para, kur Google Translate v.1 lirë nuk është në dispozicion përsëri, Momenti saj më të mirë unë mendoj, por disa ditë përsëri nuk është e keqe, kjo mod do të jetë ende gjallë dhe në rritje, për sa kohë ajo mund të rritur vizitorëve tanë dhe fitimet
vetëm majtas përkthyes pa pagesë automatike aktualisht ndoshta apertium vetëm? duke shtuar ofruesin e re falas do të jetë shumë e madhe, si në lidhje me yahoo / Altavista përkthyesi (http://babelfish.yahoo.com), ajo mund të përdoret?
btw i kanë këshilla për manualin e përkthejnë, unë mendoj se tashmë shkruaj këtë më parë, por unë do të them përsëri:
Duke redaktuar përkthime dorë, nuk e tij gjithmonë do të thotë ju keni nevojë për 100 për qind me dorë, ju mund të bëni atë gjysmë me dorë,
ju prapë mund të përdorni google translate, duhet vetëm punë disa më shumë
thjesht kopjoni paste përmbajtjen tuaj që ju doni të përkthyer, në translate.google.com, rezultati përkthyer kopjohet përsëri në bazën e të dhënave tuaja, me dorë, edituar dhe fiksuar pak se ju mund sigurisht
bërë, ju tashmë e krijuar disa faqe të reja përkthyer, ju mund të punësuar disa njerëz nga vendet e tjera për të bërë atë për të lira
Hi guys, ka kohë vlerësim kur ky version i ri me përkthim manual do të lirohet?
jonathan2340
07-05-12, 09:58
me të vërtetë awesome. Unë vetëm dua të them faleminderit për këtë.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):