View Full Version: Refuzuar Duke shkruar në gjuhë të ndryshme
Hi Michal,
Ju më pyeti në fije të tjera për të përshkruar këtë në forum Feature request.
Shih, Lidhje përsëri: kliko (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
Me këtë hack ju e keni zgjedhur, nëse anglisht ose Urdu. Zgjidh Urdu dhe në fakt ju do të shtypni në urduisht dhe pastaj ju mund të vendosni atë në anglisht toggle pastaj do të vendoset nga e djathta në të majtë.
Kjo është diçka që unë do të duan të shohin inkorporuar por unë dyshoj se do të ndodhë.
Faleminderit për kërkesën.
Unë nuk e di çfarë është Urdu, kështu që unë nuk e kuptojnë këtë çështje. Gjithashtu jetojnë demo në forum që unë nuk jam në gjendje për të kuptuar në të gjitha:)
A mund të përshkruani ju lutem mua më shumë atë që bën?
Gjithashtu nëse ju shkruani në anglisht, ju lutemi të vendosur gjuhën tuaj default në anglisht, ose vendosur opsionin për të mos shtuar automatikisht kur të shkruajnë gjuhën BBCodes post të ri. Gjuha e albumit thotë se ajo është gjuha e parazgjedhur për postimet tuaja:) Ju mund ta ndryshoni atë në nivel global në CP User, ose për mesazh të caktuar të reja në editor.
Urdu është një gjuhë.
Nëse keni lexuar përshkrimin në atë lidhje ai do t'ju tregojë.
Kjo ju lejon të shkruani ose shkruani në Urdu.
Urdu por nuk është i mbështetur nga përkthimet Google, kështu që vBET nuk mund të trajtojë atë ende, të shkaktojë teksti i tillë nuk do të jenë të përkthyera në gjuhë të tjera ...
Kjo ishte vetëm një shembull.
Kërkesa ime tipar është në qoftë se do të ishte e mundur për ne për të shkruar në gjuhë të ndryshme (në kohë reale) në vend e të shkruarit në një gjuhë dhe më pas të gjitha merr përkthyer më vonë.
Vështrim në kodin për atë kollitem për të parë se çfarë dua të them. :)
Por ju mund të shkruani në gjuhë të ndryshme ... :) Na vjen keq, por unë me të vërtetë nuk do të marrë pikë tuaj.
Kur ju shkruani diçka, ju shkruani atë në kohë reale. Dhe ju mund të shkruani atë në çdo gjuhë të mbështetur, dhe madje edhe në disa gjuhë në një mesazh. Ju nuk keni për të shkruar në një gjuhë:)
Vetëm lexoni këtë artikull:
Unë mendoj se ju do të thotë me hack tuaj ju mund të shtypni Polish duke përdorur një tastierë anglisht ose në gjuhën angleze dhe pastaj hack juaj do të përktheni.
Është se si do të punojë?
Ose për shembull, do të jem në gjendje për të shkruar në hindisht në alfabetin Hindi dhe jo anglisht. Hindi ka alfabetin atë të vetë në karaktere të ndryshme.
Unë shpresoj se ka kuptim të mirë.
Kur ju shkruani në disa gjuhë që ju shkruani në këtë gjuhë. Duke përdorur këtë karaktere gjuhë. Shko tek mesazhet e testit - ato janë të shkruara në gjuhë të ndryshme - ju mund të shihni origjinal (përpara se përkthimi) - thjesht kliko shigjetën për të drejtën e flamurit për gjuhën origjinale.
Ose më mirë të shikoni këtu. Mesazhi më poshtë është në japonisht - kjo do të thotë se ajo është shkruar në japonisht - klikoni mbi arrow dhe ju do të shihni tekstin origjinal e cila ishte shkruar (nuk e di Japanese - kjo është kopjohet vetëm nga Wiki;))
Ka ëmbëlsira jo, alkooli
Në mesazhet e zonës testin ju gjithashtu mund të shihni pots shkruar në gjuhë të tjera - ato të gjitha është shkruar duke përdorur karakteret e tyre kombëtare. Pra, kur përdoruesit nga ndonjë vend do të nënshkruajë deri në forum tuaj. Ai jo vetëm mund të shohin forumin tuaj në gjuhën e tij - ai gjithashtu mund të shkruani në gjuhën e tij! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Edit të dhënat tuaja.
Pra, kur të fillojë një fije të re dhe lloji i shohin vetëm shkronja anglisht?
Unë jam i sigurt se kjo është duke u frustruese për ju, Michal, por ju lutem shikoni ekranin tim të fundit.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Edit të dhënat tuaja.
Pra, kur të fillojë një fije të re dhe lloji i shohin vetëm shkronja anglisht?
Së fundi kam marrë pikë tuaj;)
Po - sigurisht që ju të shihni se çfarë ju shkruani. Nëse ju doni të shihni shenja të tjera, ju duhet të shkruani shenja të tjera - kjo do të thotë të ndryshojë parametrat tuaj keyboard:)
Unë jam i sigurt se kjo është duke u frustruese për ju, Michal, por ju lutem shikoni ekranin tim të fundit.
Frustruese - aspak. Unë dua të dëgjoj se si unë mund të përmirësojë edhe më shumë vBET:)
Gjithashtu - unë të marrë pikë tashmë - ju lutem shih përgjigjen e mëparshme.
Së fundi kam marrë pikë tuaj;)
Po - sigurisht që ju të shihni se çfarë ju shkruani. Nëse ju doni të shihni shenja të tjera, ju duhet të shkruani shenja të tjera - kjo do të thotë të ndryshojë parametrat tuaj keyboard:)
Oh, unë shoh.
Hack I lidhur që të ju mundëson që të shkruani në anglisht dhe urdu (si shembull). Kjo është ajo që unë u kërkuar.
Ndoshta ju duhet të hidhni një vështrim në kodin dhe të shohim nëse është e mundur.
Btw, kur do të lirohet vB 3,0? : D
Çfarë do të thoni Michal? : D
Oh, unë shoh.
Hack I lidhur që të ju mundëson që të shkruani në anglisht dhe urdu (si shembull). Kjo është ajo që unë u kërkuar.
Ndoshta ju duhet të hidhni një vështrim në kodin dhe të shohim nëse është e mundur.
Btw, kur do të lirohet vB 3,0? : D
Kam shtuar këtë link thread në listën time TODO:)
Data e lëshimit - produkt është gati dhe të qëndrueshme. Ajo do të dalë në jo më shumë se 1 muaj:)
Kam shtuar këtë link thread në listën time TODO:)
Data e lëshimit - produkt është gati dhe të qëndrueshme. Ajo do të dalë në jo më shumë se 1 muaj:)
1 muaj?
Damn!
A do të jetë lëshuar me këtë funksion?
1 muaj?
Damn!
A do të jetë lëshuar me këtë funksion?
vBET 3.0.0 është në dispozicion nga sot për disa forume të cilën e mbështet këtë projekt para (detaje ketu: vB Translator Enterprise - Faqja 48 - Forumi vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Për shitje ai do të duhet të prisni vetëm pak më shumë:) Unë me të vërtetë mendoj se ajo do të jetë në dispozicion në 2 javë, por 1 muaj është diçka më i sigurt për mua ta them:)
Dhe kjo veti nuk do të përfshihen në 3.0.0 - sepse unë dua të ju japin produkt të vërtetë të mirë dhe të testuar mirë. Duke shtuar karakteristika të reja në nxitim nuk është ide e mirë:) Por të jenë të qetë - vBET kemi shumë plane të cilat tashmë shkon në 4.0.0:)
faleminderit ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):