PDA

View Full Version: Zgjidhet Ajo nuk punon dhe Përkthim

Wulf
05-08-11, 05:13
Ja çfarë ndodh.

Unë kam vendosur gjuhën time parazgjedhur në holandisht.
Kam faqen vendosur për gjuhën holandeze dhe të kam bërë një post në holandisht.
Ky postim tregon saktë.
Kur kalimi në anglisht (default web faqen time), përkthimi në anglisht works fine dhe tekst origjinal Hollandeze tregon gjobë deri si.
Megjithatë, kur kam kaluar faqe prapa në holandisht, teksti origjinal nuk tregon saktë.

Për shembull, kam hyrë në këtë në holandisht:
Birrë e fortë provë een Zbatime të, gaat het hopelijk nu wel GOED.

Por tani ai është duke treguar këtë, kur shikimin vend në holandisht:
Birrë e fortë EEN-Zbatime të Testen, hopelijk gaat nu wel Het GOED.

Kur unë kaloni mbrapa në anglisht, çdo gjë tregon gjobë deri përsëri, duke përfshirë edhe tekstin origjinal holandez.

Check out this thread: Site translator (http://saabworld.net/f26/site-translator-2530/ # post12751)

Wulf
05-08-11, 05:22
Një problem tjetër është me karaktere të çuditshme, kur ndryshon në disa gjuhë të tjera. Për shembull, kjo është ajo që të shkoj kur kam zgjedh:

Frëngjisht: Lidhje Un Autre de test, j 'Espa ¨ jeni Que C'est correcte.
Suedisht: ETT Annat test, fa ¶ Ã ¤ rhoppningsvis DET r okej.

Wulf
05-08-11, 16:03
Na vjen keq për titullin thread pazakontë. Për disa arsye, ai ishte duke u përpjekur të përkthejnë kur kam postuar.

I uninstalled dhe ri-instaluar çdo gjë sot, por ende rezultate të njëjta. Për disa arsye, kur unë kthehem në gjuhën jo-angleze, duket sikur dëshiron të përkthejnë tekstin origjinal përsëri në gjuhën e vet.

Set HTML ime Karakteri është ISO-8859-1 dhe kam bërë të gjitha forum dhe ndryshimet vBulletin siç shpjegohet në dosjen README.

vBET
06-08-11, 00:45
Ja çfarë ndodh.

Unë kam vendosur gjuhën time parazgjedhur në holandisht.
Kam faqen vendosur për gjuhën holandeze dhe të kam bërë një post në holandisht.
Ky postim tregon saktë.
Kur kalimi në anglisht (default web faqen time), përkthimi në anglisht works fine dhe tekst origjinal Hollandeze tregon gjobë deri si.
Megjithatë, kur kam kaluar faqe prapa në holandisht, teksti origjinal nuk tregon saktë.

Për shembull, kam hyrë në këtë në holandisht:
Birrë e fortë provë een Zbatime të, gaat het hopelijk nu wel GOED.

Por tani ai është duke treguar këtë, kur shikimin vend në holandisht:
Birrë e fortë EEN-Zbatime të Testen, hopelijk gaat nu wel Het GOED.

Kur unë kaloni mbrapa në anglisht, çdo gjë tregon gjobë deri përsëri, duke përfshirë edhe tekstin origjinal holandez.

Check out this thread: Site translator (http://saabworld.net/f26/site-translator-2530/ # post12751)

Ajo duket sikur ju ta keni përkthyer tekstin tuaj, ku nuk është e nevojshme (kjo është arsyeja pse ajo ndryshon). Së pari - ju lutem shikoni a keni templates vBET nuk ka ndryshuar. 2 - lidhja që keni nuk është duke punuar. Ju lutemi të ofrojnë shembull të punës.

vBET
06-08-11, 00:48
Një problem tjetër është me karaktere të çuditshme, kur ndryshon në disa gjuhë të tjera. Për shembull, kjo është ajo që të shkoj kur kam zgjedh:

Frëngjisht: Lidhje Un Autre de test, j 'Espa ¨ jeni Que C'est correcte.
Suedisht: ETT Annat test, fa ¶ Ã ¤ rhoppningsvis DET r okej.

Ju lutem mbani një çështje për një fije. Përndryshe, ne nuk do të jetë në gjendje për të menaxhuar atë. Plese hapur temë të re për këtë një të tillë.

PS.
Duket si ajo është e dyfishtë ri-koduar. Kjo mund të jetë e lidhur me një mëparshme.

SHËNIM:
Ju lutem kontrolloni a keni ndonjë plugins që heq komentet e HTML. Duket sikur ju ta bëni - kabinë çështjet tuaja duket si diçka të hiqen komentet vBET (mos përkthehet përsëri dhe të mos ri-koduar përsëri). Pra, çështjet tuaja stendat do të zhduket kur ju fik nxjerrje komente HTML.

Ju lutem tregoni e bëri atë të të ndihmojë:)

Wulf
06-08-11, 05:33
Si do të gjeni plugin që heq komente HTML? Ne kemi disa plugins në faqen tonë, por nuk jeni të sigurt ku të fillojë.

Na vjen keq, fshihet shembullin e mëparshëm të punës. Kam shtuar përsëri dhe mund të gjeni këtu: (Nederlands) Site vertaler (http://saabworld.net/nl/f26/site-vertaler-2530/ # post12797)

Unë gjithashtu mundësoi Polake mënyrë të ndjehen të lirë për të provuar veten.

vBET
06-08-11, 10:47
Muslimanët ka mundësi për të hequr comments html - nëse jeni duke përdorur Muslimanët është vend i mirë për të filluar.

Looking për shembull unë jam pothuajse i sigurt se ajo është rreth komenteve html - e pashë se ju testuar edhe në forumin tonë dhe nuk mund të riprodhoni këtë çështje. Ju lutemi të gjeni vetëm atë që është prerja komentet tuaja html jashtë dhe fikur këtë funksionalitet.

Wulf
06-08-11, 17:18
Thanks, unë do të të duhet të kalojnë nëpër mmods në faqen time dhe do të fillojë wwith Muslimanët.

Kam gjetur këtë thread e cila merret me të njëjtin problem. Megjithatë, unë nuk kam vB4: Supercharged në web faqen time.

Wulf
06-08-11, 17:48
Kam gjetur këtë vendosjen nën vBulletin - përmirësimeve të tjera. I ndryshuar për të nuk ka dhe kjo duket si ajo fikse e problemit. :)

Kodi HTML Cleanup?
Zgjidh 'Po' për të hequr karaktere të panevojshme whitespace dhe komente HTML nga kodi burim i faqeve juaj forum. Kjo rrit C2C raporti (Përmbajtja në Kodin) dhe zvogëlon madhësive faqe, duke rezultuar në një rritje të performancës neto dhe reduktimin e Bandwidth e nevojshme.
SHËNIM: Nëse komentet (ose HTML tags) brenda faqeve tuaja nuk janë mbyllur si duhet me e tyre në fund tags përkatëse, atëherë kjo mundësi mund të shkaktojë faqet tuaja për të shfaqur gabimisht. Jetë i sigurt se templates tuaj të përmbajnë të lirë gabim dhe kodin HTML tags.

Ju mund të dëshironi që të përfshijë këtë në dosjen e README me udhëzimet install. Ajo aktualisht nuk është përmendur për ndryshime në parametrat Muslimanët.

vBET
06-08-11, 19:25
Ide me të vërtetë e mirë - unë jam duke shtuar se në udhëzimet e integrimit tani! Thanks:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1