PDA

View Full Version: vBET Forum shkoi në vBulletin 4.x

vBET
03-08-11, 10:18
Hi:)

Ne vetëm lëvizi forum vBET nga vBulletin 3.x për vBulletin 4.x
Ai mori më shumë kohë se kemi menduar se do, sepse ne got disa çështje me vBulletin. Në fakt ne jemi ende konfigurimin disa gjëra, por në këtë moment, ne mund të hapë përsëri forum:)

Pra vjen keq që u desh kaq shumë kohë, dhe shpresoj se ju do të gëzojë forum të ri:)

PS.
Nëse gjeni ndonjë çështje me forum pas update - ju lutem shkruani në lidhje me atë këtu - ne do të rregullojmë:)

Wulf
03-08-11, 16:52
Ajo duket e mirë. Punon edhe me versionin e tanishëm VBET vBulletin 4.1.5?

vBET
03-08-11, 19:13
Po - ajo është duke punuar mirë:)

Wulf
03-08-11, 19:16
Unë së shpejti do të gjetur se si funksionon në web faqen time si unë sapo kanë blerë një licencë. Unë pres që për ta shkarkuar atë. :)

tavenger5
03-08-11, 19:33
Thanks for the update!

Nuk është një gabim 404 kur duke u përpjekur për të shkarkuar vbet nga seksioni download. Unë nuk mund të shihet për të shkarkuar çdo version.

Wulf
03-08-11, 21:42
I ndjekur linkun download dhe kjo tregon se nuk ka asnjë informacion në lidhje me licencën e tim të ri. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

raymond
04-08-11, 08:23
Same here. Unë nuk jam në gjendje për të shkarkuar vbet.

Wulf
04-08-11, 20:40
Unë jam duke parë licencën e mia tani, por ende nuk mund të shkarkoni asgjë. Please fix asap si unë jam i shqetësuar për të filluar. :)

nuk mund të gjeni fotografi në http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.

vBET
04-08-11, 22:11
Unë jam duke parë licencën e mia tani, por ende nuk mund të shkarkoni asgjë. Please fix asap si unë jam i shqetësuar për të filluar. :)
Thanks. Ne jemi duke punuar tani në para download. Na vjen keq për çështjet - përditësimin kryesore vBulletin na dhanë disa surpriza të vogla nuk kemi pritur.

vBET
04-08-11, 22:29
Hello. Në këtë moment, ne e dimë se është duke punuar nën shkarko Opera - ju lutem, përdorni opera për të shkarkuar vBET.

Ne jemi duke punuar për ta bërë atë në dispozicion edhe në shfletues të tjera.

vBET
04-08-11, 23:44
OK - shkarko është duke punuar tani në të gjithë shfletuesit. Kontrolluar në Opera, krom, Mozilla, IE. Edhe një herë keq për telashe.

raymond
10-08-11, 02:48
Kur do vBET 4.4.1 të lirohet?

vBET
10-08-11, 16:31
Kur do vBET 4.4.1 të lirohet?

Ajo është planifikuar për këtë fundjavë.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1