PDA

View Full Version: vBET Forum preselio u vBulletin 4.x

vBET
03-08-11, 10:18
Pozdrav:)

Mi smo upravo preselio vBET forum iz vBulletin 3.x do vBulletin 4.x
Bilo je mnogo više vremena da smo mislili da će, zato što smo dobili nekih pitanja s vBulletin. U stvari još uvijek konfiguriranje neke stvari, ali u ovom trenutku možemo otvoriti forum ponovo:)

Tako je žao što je tako dugo, i nadamo se da ćete uživati u novim forum:)

PS.
Ako pronađete bilo kakve probleme s foruma nakon ažuriranja - pišite o tome ovdje - mi ćemo to popraviti:)

Wulf
03-08-11, 16:52
To izgleda dobro. Dobro radi sa trenutnom verzijom VBET vBulletin 4.1.5?

vBET
03-08-11, 19:13
Da - to je radi dobro:)

Wulf
03-08-11, 19:16
Uskoro ću saznati kako se to radi na moje web stranice kao što sam upravo kupio licencu. Ja gledati prema naprijed za download. :)

tavenger5
03-08-11, 19:33
Hvala za ažuriranje!

Tu je 404 pogrešku kada pokušavate preuzeti iz vbet download sekciji. Ne mogu vidjeti da preuzimanje datoteka bilo koji inačici.

Wulf
03-08-11, 21:42
Pratio sam link za download i to pokazuje da nema informacije o mom novom licencom. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

raymond
04-08-11, 08:23
Isto ovdje. Ja sam ne u mogućnosti to preuzimanje datoteka vbet.

Wulf
04-08-11, 20:40
Vidim moje licence, ali sada još uvijek ne mogu preuzimanje datoteka išta. Molimo popraviti što prije jer sam nestrpljiv da biste započeli. :)

ne može pronaći datoteku na http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.

vBET
04-08-11, 22:11
Vidim moje licence, ali sada još uvijek ne mogu preuzimanje datoteka išta. Molimo popraviti što prije jer sam nestrpljiv da biste započeli. :)
Zahvaljujući. Mi radimo upravo sada na preuzimanje. Žao nam je za pitanja - glavni ažuriranje vBulletin nam je dao neke malo iznenađenja nismo očekivali.

vBET
04-08-11, 22:29
Pozdrav. U ovom trenutku znamo da je preuzimanje rade pod Operu - molimo koristite Opera za preuzimanje vBET.

Mi radimo kako bi bio dostupan i na drugim preglednicima.

vBET
04-08-11, 23:44
OK - download radi sada na svim preglednicima. Provjereno na Opera, Chrome, Mozilla, IE. Još jednom ispričavam se za nevolje.

raymond
10-08-11, 02:48
Kada će biti objavljeni vBET 4.4.1?

vBET
10-08-11, 16:31
Kada će biti objavljeni vBET 4.4.1?

To je planirana za ovaj vikend.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations