View Full Version: vBET dhe ckeditor në 4.1.4
Unë vetëm dua të di nëse vBET është duke punuar mirë me ckeditor ri në VB 4.1.4?
Thanks.
ckeditor? A është një plugin ose të funksionalitetit në vBET 4.1.4?
Ajo është plotësisht editor re.
Nuk mund të konfirmojnë në këtë moment. Ndoshta disa nga përdoruesit tanë konfirmuar. Ne do të kontrollojë atë dhe e konfirmojnë këtë javë.
Unë mund të konfirmoj se në vBulettin 4.1.4 vBET shton mundësi gjuhës (për përdoruesit me Gjuha e albumit të tjera se sa gjuha forum) te kryen redaktorët:
- Pergjigju shpejtë
- Pergjigju plotë
- New Thread
- Quick Visitor User Mesazh
- Hollësishme Visitor User Mesazh
- Mesazh Privat
- Reply Quick të Mesazh Privat
- Pergjigju avancuar për Mesazh Privat
- Diskutimi të reja Group
- Quick Reply Discussion Group
- Diskutim i avancuar Group Pergjigju
- Quick Picture Group koment
- Koment i avancuar Picture Group
- Quick Picture Album koment
- Koment i avancuar Picture Album
- Post New Blog
- Koment Quick Blog
- Koment i avancuar Blog
- Koment CMS neni (nuk e errët)
- Neni CMS (nuk e errët)
Nëse unë humbas diçka please let me know dhe unë do të kontrollojë atë.
Ju lutem vini re se disa kanë shfaqur opsionet e errët, por nuk i errët në lang BBCode. Si Mbaj mend se ishte prerë që të mos i errët për nenet CMS (kjo artikuj nuk janë shkruar nga dikush, ende duhet të errët apo jo shfaqin opsion për errët), por koment duhet të jetë. Ne do të kontrollojë këtë.
Gjithashtu ndryshimi mes përgjigje të shpejtë për të hollësishme është në rregull. Preview mesazh gjithashtu punon mirë. Ata 2 u testuar në redaktorët thread.
Gjetur gjithashtu një gabim vBulletin për blog: Identifikohu kërkuar - vBulletin JIRA (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12394)
Thanks Michal! Kjo është mirë të dihet.
Për ato 2 redaktorët që tregon opsion i errët, por nuk e errët:
1. CMS Neni: I kontrolluar disa shënime dhe kjo është si ajo duhet të jetë. Opaque nuk është i mbështetur këtu, sepse artikuj janë shkruar në gjuhën e parazgjedhur forum (kjo nuk ka përmbajtje të cilat mund të shtohen nga askush). Dhe ne nuk kemi bërë ndonjë kushti shtesë për të mos treguar opsion i errët për arsye të performancës - grup njerëzish të shkruar artikuj CMS është i kufizuar dhe ata janë të native speakers kështu që kanë gjuhë të njëjtë e albumit si forum dhe nuk do të shohin mundësitë e errët. Pra, kjo qëndron si është.
2. CMS Koment Neni: ajo duhet të errët dhe do të jetë në lirimin e ardhshëm. Quick fix: krijimin e plugin të reja për goditje vbcms_article_populate_end, për produktin vBET, me emrin doreza Gjuha e albumit për artikullin komente CMS dhe kodin:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Çështje e re me editor 4.1.4 - kur kontrolluar pas preview dhe do të avancuara në faqen pastaj përkthehen Përmbajtja e mesazhit është përkthyer - ajo nuk duhet të jetë. Ne jemi duke punuar në këtë të drejtë tani, kështu do të mbajë lirimin deri ne zgjidhjen e çështje të reja.
Çështje e re me editor 4.1.4 - kur kontrolluar pas preview dhe do të avancuara në faqen pastaj përkthehen Përmbajtja e mesazhit është përkthyer - ajo nuk duhet të jetë. Ne jemi duke punuar në këtë të drejtë tani, kështu do të mbajë lirimin deri ne zgjidhjen e çështje të reja.
OK - ne kemi zgjidhje për këtë dhe kjo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm:)
Dhe një çështje më të gjetur dhe korrigjuar tashmë - përcjellim ndodhur për kërkesat ckeditor.php në faqet e përkthyer. Kjo nuk ishte me të vërtetë një bug - çdo gjë ishte duke punuar mirë pas përcjellëse, por të përcjellim është e keqe për të performancës. Ne tashmë të fiksuar atë në mënyrë të kërkesave për ckeditor.php tashmë përfshin parametri gjuhësore dhe nuk ka redirection për ndjekjen e humbur në përkthim është e nevojshme:) Kjo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.
Kjo është me të vërtetë një lajm i madh për mua Michal. Unë jam mbajtur jashtë në përmirësimin në 4.1.4 deri sa unë di të gjitha mods e mi të vërtetë e rëndësishme do të punojnë. Deri tani ka ende disa se zakon. Por kjo më jep paqen e zemrës që të dini se vBET, e cila është një nga ato e mia më të rëndësishme do të jetë e mirë për të shkuar! Ju faleminderit shumë për punën tuaj të madhe dhe mbështetjen e tmerrshme gjithmonë! Ka disa njerëz në këtë biznes si ju!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):