Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 24 od 24

Thread: Prazne prevodi.

Brezupen

Sem imel, da onemogočite vBET za zdaj. Moj celoten forum nenehno pravkar šla v časovne omejitve zaradi za prevode, ki ni mogoče. Torej sedaj samo počakati in Upam, da boste našli dobra rešitev. Sem član za življenje, moj prijatelj, in vem, boste našli način.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

V tem trenutku smo se testiranje novih prevajanje API (glejte objave). Kakorkoli - če prevodi ni mogoče ne bi smela imeti vse časovne omejitve... Nekaj ni prav tukaj. Kadar prevod ni mogoče, potem vBET mora označiti ponudnik kot nedosegljiva in preverite vsakih 10 minut ne je na voljo znova. Medtem ko ni ponudniki so na voljo potem samo predpomnilniku rezultati so prikazani. Tako naj ne bi zgodilo vse časovne omejitve. Odprite novo nit za vaše vprašanje časovne omejitve in PM dostop podrobnosti - smo preverite, kaj se dogaja. Morda boste dobili nekaj različnih napaka Opomba od ponudnika in je ni obrnil od z vBET - ki bi razložili, zakaj vBET še vedno poskuša uporabiti ponudnika. Smo lahko preveri samo na mestu.

Dejanski raztopina že rešuje težave z dosežena omejitev. Če imate nekaj problem, ki ga lahko povzroči nekaj bug. Bomo morali preveriti to preverjanje-odprite novo nit in PM dostop podrobnosti.

Brezupen

Najnovejša različica VBET je omogočeno danes prvič znova. Tako lahko vprašam vas fantje, da prosim vodič mi na da kadar izklopite predpomnilnika čiščenje (kot na Michal's komentar v zgoraj post) se tudi, katere strani se lahko nabor ne za prevajanje in kako to storiti?
    Na tej stopnji sem uporabljate samo prost API's Microsoft in Apertium, vendar se bodo uporabile v kot 2 minuti. Tako za zdaj moram najti način, da samo Prevedi nova sporočila. Prav tako sem poskušal delati, kako uporabiti Google plača API, tako upamo, ko sem imel to v kraj morem raba VBET do svoje popolne znova. hvala.

Upokojeni;)

Hi
    Foru onemogočenje gost predpomnilnika nastavitve lahko nastavite tako:

AdminCP -> vBET Cache -> Začasni Čas, Da Live (TTL) -> Začasni Čas, Da Live (TTL): 0
    -ste predpomnilnika podatkov bo trajal večno

AdminCP -> vBET Cache -> Začasni Čas, Da Live (TTL) ->Začasni obračun strategije: Invalidi

Lahko "ne transtaling" nekatere strani tako možnost za polnjenje):
    AdminCP - > vBET Main - > prezreti URL:

Prav tako lahko uporabite: <! - VBET_SNTA -> in <-! VBET_ENTA -> Tags. Pravkar dal znotraj njega vsebine, da ne želite, da prevede in opa - ne bo -lahko easly dostop predloge z AdminCP - > slogi & predloge

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •