Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: Prázdne preklady.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Som musel vypnúť vBET teraz. Môj celý fórum neustále práve vošiel do časové limity z dôvodu preklady, že sa nedá urobiť. Takže teraz som len čakať a dúfať, môžete nájsť dobré riešenie. Som členom pre život môjho priateľa, a vedieť, vám nájsť cestu.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli sme testovanie nový preklad API (Pozrite si prosím oznámenia). Mimochodom - ak nemožno vykonať preklady by nemali mať žiadne časové limity... Niečo nie je práve tu. Keď preklad nemožno vykonať, tak potom vBET by značka poskytovateľa ako nedostupná a skontrolujte každých 10 minút robí je k dispozícii znova. Medzitým sú zobrazené keď nie sú k dispozícii žiadni poskytovatelia potom len vo vyrovnávacej pamäti výsledky. Tak by nemal náhodou akýkoľvek časový limit. Prosím otvoriť nové vlákno pre váš problém s timeouty a PM prístup podrobnosti - budeme sa skontrolovať, čo sa deje. Možno dostanete niektoré rôzne chyby Poznámka od poskytovateľa a je to žiadny obrátil o Autor vBET - že by vysvetliť, prečo vBET stále pokúša použiť poskytovateľa. Môžeme to overiť len na mieste.

Skutočné riešenie už rieši problém s dosiahnuť limitov. Ak máte nejaký problém môže byť spôsobený niektorých chýb. Musíme overiť si to overiť-prosím otvoriť nové vlákno a PM prístup podrobnosti.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Mám povolené najnovšiu verziu VBET dnes prvýkrát znova. Takže môžem vás požiadať kluci sprievodca mi prosím na kde chcete vypnúť cache čistenie (ako per Michal je návrh vo vyššie post) tiež aké stránky je možné súbor nechcete preložiť a ako to urobiť?
    V tejto fáze som pomocou len zadarmo API to od spoločnosti Microsoft a Apertium, ale používajú sa v ako 2 minúty. Takže teraz musím nájsť spôsob, ako len preložiť nové správy. Som tiež snaží vypracovať spôsob, ako využiť Google platené API, tak dúfajme, že keď som sa, že v mieste môžem použiť VBET naplno znova. vďaka.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Foru vypnutie hosť cache môžete nastaviť obidve nastavenia:

AdminCP -> vBET Cache -> Pamäť Čas Na Live (TTL) -> Pamäť Čas Na Live (TTL): 0
    -cache údajov bude trvať večne

AdminCP -> vBET Cache -> Pamäť Čas Na Live (TTL) ->Pamäť vymazaním stratégie: Zdravotne postihnutých

Môžete "nie transtaling" niektoré stránky vyplnením možnosť):
    AdminCP - > vBET Main - > ignorovať URL:

Tiež môžete použiť: <- VBET_SNTA -> a <- vBET_ENTA -> Tagy. Stačí dať vnútri obsahu, že nechcete byť preložený a tady - to sa nebude -môžete šablón pre program access easly Autor AdminCP - > štýlov & šablóny

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •