Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: Порожні переказів.

Мені довелося відключити vBET зараз. Мій весь форуму постійно просто пішли в часу виходу з перекладу, що не може бути зроблено. Так що тепер я просто почекати і сподіваємося, що ви можете знайти гарне рішення. Я є членом на все життя, мій друг і я знаю, що ви знайдете шлях.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На даний момент ми тестування нового перекладу API (будь ласка, дивіться оголошення). У всякому разі - якщо переклади не може бути зроблено не повинні мати будь-який час очікування... Те, що не є прямо тут. Коли Переклад не може бути зроблено, то vBET слід позначити постачальник як недоступні, і перевірити його кожні 10 хвилин чи вона знову буде доступною. Тим часом, коли немає провайдерів доступні, то тільки кешування результатів відображаються. Тому будь-який час очікування не повинно статися. Будь ласка, відкрийте новий потік для вашого питання з тайм-аутів і деталі доступу Вечора - ми перевіримо, що відбувається. Може бути, ви отримаєте деякі різні помилки Примітка від постачальника, і це не повернув з vBET - що б пояснити, чому vBET все ще намагається використати постачальника. Ми можемо перевірити його тільки на місце.

Фактична рішення вже вирішує питання з досягнуть межі. Якщо у вас є деякі проблеми, це може бути викликано деякими помилку. Ми повинні перевіряти його, щоб перевірити - будь ласка, відкрийте новий потік і деталі доступу Вечора.

Я дозволив Остання версія VBET сьогодні в перший раз, знову. Так можна прошу вас хлопці на прохання направити мене до де можна вимкнути (за Міхал, пропозиція в вище посада) очищення кеша також те, що сторінки, я можу набір не для перекладу і як це зробити?
    На цьому етапі я використовую тільки на безкоштовні API з Microsoft і Apertium, але вони є використана в, як 2 хвилини. Так, зараз мені потрібно знайти спосіб, щоб просто перекласти нових повідомлень. Я також хочу працювати спосіб, щоб використовувати платну Google API, так що сподіваюся, коли у мене є, що на місце я можу використовувати VBET її знову. Дякую.

Пенсіонер;)

Привіт
    Foru відключення гість кеш можна встановити обидва параметри:

AdminCP -&ГТ; Vbet кеш -&ГТ; кеш часу життя (TTL) -&ГТ; кеш часу життя (TTL): 0
    -кеш даних буде тривати вічно

AdminCP -&ГТ; Vbet кеш -&ГТ; кеш часу життя (TTL) -&ГТ;очищення Кешу стратегії: Інвалідів

Ви можете "не transtaling" деякі сторінки, заповнивши параметр):
    AdminCP - > vBET Головна - > ігнорувати URL-адреси:

Також ви можете використовувати: <! - VBET_SNTA -> і <! - VBET_ENTA -> Мітки. Просто покласти всередині неї вміст, що не потрібно перекласти, і вуаля - вона не буде -Ви можете easly доступ до шаблонів AdminCP - > стилі та шаблони

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •