Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 24 kohta 24

Thread: Tühi tõlked.

Senior liige

Ma pidin vBET nüüd keelata. Minu kogu foorum pidevalt lihtsalt läks ajalõppe tõttu ei saa teha tõlkeid. Nüüd ma oodata, ja loodan, et te leida hea lahendus. Olen liige minu sõber, ja tean, leiad nii elu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Praegu on meil katsetamise uue tõlke lisada API (vt teadaanded). Igatahes - kui tõlked ei saa teha ei tohiks teil mis tahes ajalõpud... Midagi pole siin. Kui tõlge ei saa teha, siis vBET märkima pakkuja on saadaval ja kontrollige iga 10 minuti järel ei on käsk jälle saadaval. Seni kui nr pakkujad on saadaval siis ainult vahemällu salvestatud tulemused kuvatakse. Seda ei tohiks juhtuda mis tahes ajalõpp. Palun Avage uus teema oma väljaandmise ajalõpud ja PM juurdepääsu üksikasjad - me kontrollib, mis toimub. Võib-olla mõned erineva tõrke märkus saada pakkuja ja on vertikaaldetailist vBET - mis selgitaks, miks vBET veel proovib kasutada teenuseosutaja poolt. Me seda kontrollida ainult koha suhtes.

Tegelikult lahus lahendab juba saavutatud piirangud probleem. Kui teil on mõni probleem, see võib põhjustada mõnede viga. Meil tuleb kontrollida, et kontrollida - Palun Avage uus teema ja PM juurdepääsu üksikasjad.

Senior liige

Lubatud on VBET uusima versiooni täna esimest korda uuesti. Nii saate kutsun teile poisid suunamiseks Palun mulle kohta, et kui välja lülitada vahemälu puhastamine (Michal oma ettepanekut eespool postitus) kohta ka milliseid lehekülgi saate I, mitte et tõlkida, ja kuidas seda teha?
    Selles etapis ma olen kasutades ainult vaba API's Microsoft ja Apertium, kuid neid kasutatakse nagu 2 minutit. Nii nüüd mul on vaja leida viis, kuidas tõlkida ainult uued sõnumid. Ma olen ka püüab viisi kasutada Google'i makstud API, nii et loodetavasti kui mul on, et kohas kasutada VBET, et selle võimalikult uuesti läbi töötada. Tänud.

Pensionär;)

Tere
    Foru keelamine külalise vahemälu saate seada nii sätted:

AdminCP -> vBET Cache -> Vahemälu Time To Live (TTL) -> Vahemälu Time To Live (TTL): 0
    -te vahemälu andmeid ei kesta igavesti

AdminCP -> vBET Cache -> Vahemälu Time To Live (TTL) ->Vahemälu arveldus-strateegia: Puudega

Saate "ei ole transtaling" osa suvand täitmisega):
    AdminCP - > vBET Main - > Ignoreeri URL-id:

Saate kasutada ka: <! - VBET_SNTA -> ja <! - VBET_ENTA -> sildid. Lihtsalt panna selle sees olev sisu, mida soovite tõlkida ja voila - see ei ole -easly juurdepääs mallide abil saate AdminCP - > stiile ja Mallid

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •