Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 30

Thread: Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

1. Prosimo, vklopite italijanske zastave na vašem forumu (nisem našel) - sedaj uporabnikom, ki so prešli jezika niso mogli obrniti nazaj v izvirnem jeziku. Kot sem napisal vsebino teme, ki sem lahko videl, preden sem videl, da moram register je bil le en stavek v vseh primerih. To pa ni tisto, kar sem osebno prevzel kot povprečna dolžina vsebine. Še enkrat to naredi strani izgleda zelo podobno, saj je razlika med kratko teme, ki je le en stavek - ostalo je postavitev, ki je enak. Ne vem, kako ste tako prepričani, da to nima nič opraviti s to zadevo. Če veste, nekaj, kar mi ne prosim, da delež, tako bomo lahko, da vam pomaga hitreje. Ali veste, zakaj je bila ta email poslan?

2. Ne vozel, kaj je šolski program za otroke v vaši državi, ampak upam, da bo to zelo koristno za njih, da vedo, da se prijavite mod po 3 obiskih nima nič opraviti s pošto, saj gredo skozi.
    Prosimo, da se osredotočajo na vprašanja. In da zahtevajo odgovor - nisem vedel, kateri mod ki jo uporabljate, in nisem niti vprašati, ker ni pomembno za mene - pomembno je, da je boot varno. Če si 100% prepričan, da je varno potem super. Samo v primeru, da ste imeli kakršne koli dvome, ki jih lahko vidite, kako Google vidi vaš forum v Webmaster Tools.

Prosimo, upoštevajte, da Google škornji niso napadajo vse strani - Google ne škodujejo mest. Svetujemo uporabo predpomnilnika za daljše obdobje dovoljeno, saj je to bolje za delovanje. Tudi če se vam zdi, da je zagotovo edini razlog je število prevodov na vaši strani - vas prosimo, da onemogočite nekatere od teh, in jo ponovno omogočite enega po enega od časa do časa. Še vedno vas prosimo, menijo, da je vaša licenca aktivna za 6 mesecev in imaš to e-pošto zdaj. Težko je verjeti, da za 6 mesecev Google ni videl te povezave - v resnici mnogi od tistih, ki ste jih že indeksirane. Torej, nisem prepričan, da je to vzrok za e-pošto, ki jo je dobil. Tudi če je to prosimo preučiti vse informacije, ki je bila namenjena vam po analizo teh povezav.

Ne vem, kaj vam pomeni učinkovit niti.

Prav tako upoštevajte, da delamo na tem področju - imaš rezultate naše analize. In prosim držite z Google povedal, kaj meni - zato, ker je vas, ki meni, da Google ne zdi pravilno. Imamo veliko forumov, ki so popolnoma brez izdaje z Google in imajo vse jezike vklopljen. In to ni res, da vsebina ni fizično obstaja, prosim, ne povej, kaj lahko trdimo zato, ker nekaj ... Vsebina obstaja za vsakogar, ki jo obišče in ga fizično obstaja v zbirki podatkov v izvirniku in v cache v prevedeni obliki. To ni svetove loterije - to je prevod tega ne more priti, če vsebina ne obstaja. In nič ni tukaj vara - preberite Google TOS - s tem je Google, ki trdi, da prevajanje lahko cached za največ 15 dni. To je vse OK z Google v primeru avtomatskih prevodov strani - je Google, ki je to prevod

Prav tako ne morejo stranke povedal, da so vse vsebine, ki se pretakajo, da ga je iz statične datoteke ali ne. Dejansko je v tem dneh skoraj nič ni statično zdaj. V vBulletin ni razgleda motike iz statične HTML strukture - vse, kar je osnova podlagi podatkov iz baze podatkov (jeziki, predloge, stili). Nimam pojma, kaj je vaše znanje o arhitekturi odjemalec strežnik z lahkega odjemalca, vendar upoštevajte, da vsebina, če obstaja povezava odzive. Pripovedovanje da Google meni, da varanje, ker ne obstaja, nima nič opraviti z realnostjo.

Prav tako upoštevajte, da se lahko v vsakem trenutku uporabi vBET povezave SEO in so / en / namesto jezika = - to konfiguracijo je samo odvisno od vas in vBET ga podpira brez vBSEO.

O list, ki ga je - kot sem napisal, če menite, da ste odkrili pravi razlog vaše vprašanje potem imate rešitev. Še vedno vas prosimo, menijo, da je to nekaj generičnih odgovor celo brez preverjanja, kaj se dogaja. Jaz ne bi računal na to:
    1 - imate podobno število povezav za leto pol.
    2 - Google mail sam pravi:
    »Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enakih ali podobnih vsebin, Ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. "

Torej, še enkrat prosim razmisli naše nasvete in analizirajo rezultate. Če menite, da je samo vprašanje števila prevodov, ki ste vklopili - potem veste rešitev.

Ali še vedno potrebujejo našo pomoč / svetovanje pri tem vprašanju?

Brezupen

Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?

Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.

Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):

Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):

Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne

V svojimi besedami, ko sem rekel bot napad Mislim, če imate 300 Google bote močno lezenjem vaši spletni strani ob istem času prehranjevanja in solzenje proč na pasovno širino, ram in cpu in povzročajo forum stojnicah. In ga je napisal v pismu, v nadaljevanju bolj profesionalen način, ampak pomen je sicer enak.

Uradni Google E-pošta:
    Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
    Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.

Si prebral, kaj podpirajo Google ekipa me je napisal? -> Na splošno je to sporočilo prikazano, ko smo odkrili, relativno veliko število URL-jev za vašo spletno stran.

Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
    1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In to
    itd

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 17-01-11 pri 22:44.

Brezupen

Še vedno čaka na rešitev.

Regards

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?
    To je samo nasvet iz naše ekipe, ki je, ne da bi ta zastava uporabniki niso mogli obrniti nazaj v izvirni jezik, ko kliknejo na nekaj zastavo. Zato je pametno, da zastavo za privzeti jezik

Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.

Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):

Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):

Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne
    To je NE res. Imate vprašanja s vaš forum. Ste pretrgali arhiva - in večina povezave, ki jih je dobil od Googla v e-pošti, so o tem arhiv. Ste popolnoma prezrta našo podporo - nisi odgovoril na vprašanja o različici in vedno povedati, kaj si mislim in kaj ni res. Če želite rešiti težavo, prosimo, praha našo podporo namige. Povprašali smo ga o vašem vB različico, ker imate pokvarjen arhiv. Je pa podpira 3.8 ali nekaj ni podprta različica? Vemo, da je arhiv je razdeljeno na 3.6 ker vBulletin napako. To vam daje tisoče ne deluje povezave in imaš iz Google e-pošto o napačne povezave. Namesto poslušajte našo podporo in sodelovanje morate vedno povedati nekaj smešno idejo in mislite, da je pomembno, da ga v red.
    Kakšen je vaš namen tukaj? Želite našo podporo za rešitev vaše vprašanje ali ste samo poskuša prestrašiti druge? Ker, če želite rešiti tega vprašanja vas prosimo, sodelujejo z našo podporo.

Tudi o tem slika, ki jo je dal - to je vaša napačne razlage. Google ne skrbi število delovnih mest, je razvidno iz foruma. In to ne skrbi glede tega. To je zato, ker Google indeksira vse strani, ki niso blokirana! Na forum ste član strani, skupine, morda barja, albumov in tako naprej ... in tako naprej ... Prav tako lahko forum ima veliko drugih plugins, ki ustvarja dodatne strani (kot je arkadna).
    Zato prosimo, da razumete: ste narobe. Google ne zdi prevedeno vsebino, kot podvajanje. Imate vprašanje s svoj forum in smo ugotovili področja možnega vzroka. Zato prosim - neobdelana naša navodila / vprašanja. V nasprotnem primeru se lahko ta označena kot rešen, saj se vam zdi, se ne zanima z našo podporo, tako kot ponoviti tisto, kar si zmotno mislijo - smo že prebral to - ni bilo treba ponoviti še enkrat. To ni res. Prosimo, da se osredotočajo na reševanje vaše vprašanje, če želite, da je treba rešiti. Prosimo, da odgovorite na vprašanje in obdržati pozornost na vaš arhiv.

Uradni Google E-pošta:
    Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
    Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.
    Točno tako! STE NAROBE STRUKTURA! STE NAROBE VSEBINO! in mi je napisal, da vam že na samem začetku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Imate zrušil arhiv, kjer je na tisoče povezav ne deluje! Zato prosim začnete uporabljati našo podporo, ki ste prosili, namesto da poskuša prestrašiti naše uporabnike. Kaj pričakujete od nas, ko zaprosi za pomoč, in jo prezreti?

Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
    1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In to
    itd

Regards
    Tukaj imaš natančne informacije, ki bi morali blok član strani in kako to storiti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Tukaj imaš informacije, da je strmoglavilo vaš arhiv, vprašanje o vaši različici vBulletin in kaj storiti, če ni podprta različica:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je zelo natančna navodila - povejte, katero različico vBulletin uporabljate.

In tukaj imaš informacije, ki jih pravkar ne bi smeli storiti ničesar, pri objavah, ki so zelo kratki (samo 1 stavek), ker je to vprašanje vsebine ne vBET. Kdaj bo vsebina dobili več (uporabniki bodo dobili odgovorov) bodo tisti strani, vsebina ni več podoben:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Torej:
    1. Naj bo vaš član strani blokiral na način, kot si jo je dala v zadnjem času (samo za registrirane uporabnike) ali z robots.txt, kot je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Preverite v Webmaster Tools ni vaš "3 obiski za Guest" mod je Google shrani - preverite, kako Google si oglejte forum, tako da URL na nekatere nit. Preverite, večkrat (ne morem povedati, ne bo Google uporablja isti IP za vsako preverjanje). Na ta način boste lahko res prepričani, da je mod razen za robote.
    3. Ste zdrobljen arhiv - povejte, katero različico vBulletin uporabljate?
    4. Za kratek teme, si lahko samo dati nekaj več odgovorov tam (različne seveda) ali pa samo da ostane, kot je upal, da bodo ljudje odgovor tiste teme.

PS.
    Prosimo, da moje opravičilo za zamudo odgovor. Bil sem na delegacijo in Kamil je bilo rečeno, da zapusti to vprašanje, da me. Torej, še enkrat opravičujem
    Nazadnje urejal vBET; 20-01-11 pri 19:47.

Države

Hello,
    Moram reči, da je Michal prav, sem imel isto opozorilo iz google in to je enostavno rešiti, če pogledaš, kaj URL povzročajo težave. V mojem primeru, sem imel veliko podvojene vsebine, ker vBET Umetak: & language = en, v francoski URL. Če greste na parametre v webmaster orodja, si lahko reši to brez tega parametra. In tudi pogled na vaše datoteke roboti. Imam tudi zavrne v roboti arhivske datoteke, ne potrebujejo. Obstaja veliko dela opraviti s robots.txt, če uporabljate vBET.
    In jaz ne priporočamo uporabo več kot 20 jezikih, ki jih ne potrebujete
    Nazadnje urejal pepito69; 20-01-11 pri 22:53.

Brezupen

Double Post, Oprosti!
    Nazadnje urejal mario06; 21-01-11 pri 08:38.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    To je samo nasvet iz naše ekipe, ki je, ne da bi ta zastava uporabniki niso mogli obrniti nazaj v izvirni jezik, ko kliknejo na nekaj zastavo. Zato je pametno, da zastavo za privzeti jezik

To je NE res. Imate vprašanja s vaš forum. Ste pretrgali arhiva - in večina povezave, ki jih je dobil od Googla v e-pošti, so o tem arhiv. Ste popolnoma prezrta našo podporo - nisi odgovoril na vprašanja o različici in vedno povedati, kaj si mislim in kaj ni res. Če želite rešiti težavo, prosimo, praha našo podporo namige. Povprašali smo ga o vašem vB različico, ker imate pokvarjen arhiv. Je pa podpira 3.8 ali nekaj ni podprta različica? Vemo, da je arhiv je razdeljeno na 3.6 ker vBulletin napako. To vam daje tisoče ne deluje povezave in imaš iz Google e-pošto o napačne povezave. Namesto poslušajte našo podporo in sodelovanje morate vedno povedati nekaj smešno idejo in mislite, da je pomembno, da ga v red.
    Kakšen je vaš namen tukaj? Želite našo podporo za rešitev vaše vprašanje ali ste samo poskuša prestrašiti druge? Ker, če želite rešiti tega vprašanja vas prosimo, sodelujejo z našo podporo.

Tudi o tem slika, ki jo je dal - to je vaša napačne razlage. Google ne skrbi število delovnih mest, je razvidno iz foruma. In to ne skrbi glede tega. To je zato, ker Google indeksira vse strani, ki niso blokirana! Na forum ste član strani, skupine, morda barja, albumov in tako naprej ... in tako naprej ... Prav tako lahko forum ima veliko drugih plugins, ki ustvarja dodatne strani (kot je arkadna).
    Zato prosimo, da razumete: ste narobe. Google ne zdi prevedeno vsebino, kot podvajanje. Imate vprašanje s svoj forum in smo ugotovili področja možnega vzroka. Zato prosim - neobdelana naša navodila / vprašanja. V nasprotnem primeru se lahko ta označena kot rešen, saj se vam zdi, se ne zanima z našo podporo, tako kot ponoviti tisto, kar si zmotno mislijo - smo že prebral to - ni bilo treba ponoviti še enkrat. To ni res. Prosimo, da se osredotočajo na reševanje vaše vprašanje, če želite, da je treba rešiti. Prosimo, da odgovorite na vprašanje in obdržati pozornost na vaš arhiv.

Točno tako! STE NAROBE STRUKTURA! STE NAROBE VSEBINO! in mi je napisal, da vam že na samem začetku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Imate zrušil arhiv, kjer je na tisoče povezav ne deluje! Zato prosim začnete uporabljati našo podporo, ki ste prosili, namesto da poskuša prestrašiti naše uporabnike. Kaj pričakujete od nas, ko zaprosi za pomoč, in jo prezreti?

Tukaj imaš natančne informacije, ki bi morali blok član strani in kako to storiti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Tukaj imaš informacije, da je strmoglavilo vaš arhiv, vprašanje o vaši različici vBulletin in kaj storiti, če ni podprta različica:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je zelo natančna navodila - povejte, katero različico vBulletin uporabljate.

In tukaj imaš informacije, ki jih pravkar ne bi smeli storiti ničesar, pri objavah, ki so zelo kratki (samo 1 stavek), ker je to vprašanje vsebine ne vBET. Kdaj bo vsebina dobili več (uporabniki bodo dobili odgovorov) bodo tisti strani, vsebina ni več podoben:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Torej:
    1. Naj bo vaš član strani blokiral na način, kot si jo je dala v zadnjem času (samo za registrirane uporabnike) ali z robots.txt, kot je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Preverite v Webmaster Tools ni vaš "3 obiski za Guest" mod je Google shrani - preverite, kako Google si oglejte forum, tako da URL na nekatere nit. Preverite, večkrat (ne morem povedati, ne bo Google uporablja isti IP za vsako preverjanje). Na ta način boste lahko res prepričani, da je mod razen za robote.
    3. Ste zdrobljen arhiv - povejte, katero različico vBulletin uporabljate?
    4. Za kratek teme, si lahko samo dati nekaj več odgovorov tam (različne seveda) ali pa samo da ostane, kot je upal, da bodo ljudje odgovor tiste teme.

PS.
    Prosimo, da moje opravičilo za zamudo odgovor. Bil sem na delegacijo in Kamil je bilo rečeno, da zapusti to vprašanje, da me. Torej, še enkrat opravičujem
    1. Moja robots.txt je bil isti, nisem ničesar spremeniti in zdi fino:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / Člani /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ne, ne shranjuje
    3. Moja arhiv deluje v redu, vse povezave preizkušen in deluje, kjer ste videli, da pokvarjen?
    4. Le majhne prispevke, kjer so novi člani se predstavijo in samo reči "Pozdravljeni, moje ime je Tom" ne morem storiti ničesar, 90% delovnih mest, so vodila kar pomeni, srednje velika.

pepito69 povedal kaj zanimivega, ki vključuje parameter url, kot sem rekel zgoraj
    V mojem primeru, sem imel veliko podvojene vsebine, ker vBET Umetak: & language = en, v francoski URL. Če greste na parametre v webmaster orodja, si lahko reši to brez tega parametra.
    a je dobil le za en jezik, jaz sem ga dobili za vse jezike, tako da je to razlog, in kaj moram storiti točno?

PS. Nimam vbSEO nameščen, vendar uporaba vBSEO kazalo, ki že izključuje arhiv, jaz mislim, da izključuje, da se robots.txt? Nikoli nisem videl kdo tu ali kjer koli drugje ga izključijo iz svoje robots.txt

Želim preprosta podrobno navodila,
    PRIMER:

1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In da je

pepito69,
    Nikoli nisem videl tako velike robots.txt, kot ste, da je vse res potrebno?
    V Realty so le 3 bote, ki se štejejo Bad Bots* in ga ne bi bilo lažje, da jih v vašem. htaccess datoteko, ne?
    PS. Vaš zastave se ne prikazujejo

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Nazadnje urejal mario06; 21-01-11 pri 10:11.

Države

Hvala Mario,

Ja, moj roboti datoteka morda je velika, ni optimiziran vendar deluje za mene in me ne boli.
    Bom tudi to pošto v mojem htaccess, hvala.

a je dobil le za en jezik, da sem jo dobili za vse jezikovne
    Št moj prijatelj, sem ga tudi imajo v vseh jezikih, ki je bil samo primer. Ampak, ker sem uporabil parametre v webmaster orodja, ki sem jih povečal moje google crawl znova. Še vedno ne vem, kako rešiti druge težave z vBET, bolj pomembno zame, kot Obe imam s kodo jezika in lomljeni besede, ki jih uporabljajo nekateri poudarki (o, n, itd.)
    No, i izključuje arhiv v robots.txt, in nimam koli arhiva spletne strani v google indeksu.
    Mislil sem, da večkrat uporabiti vbseo kazalo, ampak moje strani je zelo dobro zlezla kupil google. Vedno sem velja to pravilo: če nekaj dela, se ne dotikajte.

Žal ne morem povedati, kaj morate storiti, sem samo deliti moje izkušnje.

Hvala. Moje zastave ne kažejo na / index.php, vendar so vidni v mestu forumih, bom rešil zdaj.
    Nazadnje urejal pepito69; 21-01-11 pri 18:32.

1. Moja robots.txt je bil isti, nisem ničesar spremeniti in zdi fino:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / Člani /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ne, ne shranjuje
    3. Moja arhiv deluje v redu, vse povezave preizkušen in deluje, kjer ste videli, da pokvarjen?
    4. Le majhne prispevke, kjer so novi člani se predstavijo in samo reči "Pozdravljeni, moje ime je Tom" ne morem storiti ničesar, 90% delovnih mest, so vodila kar pomeni, srednje velika.

pepito69 povedal kaj zanimivega, ki vključuje parameter url, kot sem rekel zgoraj
    a je dobil le za en jezik, jaz sem ga dobili za vse jezike, tako da je to razlog, in kaj moram storiti točno?

PS. Nimam vbSEO nameščen, vendar uporaba vBSEO kazalo, ki že izključuje arhiv, jaz mislim, da izključuje, da se robots.txt? Nikoli nisem videl kdo tu ali kjer koli drugje ga izključijo iz svoje robots.txt

Želim preprosta podrobno navodila,
    PRIMER:

1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In da je

pepito69,
    Nikoli nisem videl tako velike robots.txt, kot ste, da je vse res potrebno?
    V Realty so le 3 bote, ki se štejejo Bad Bots* in ga ne bi bilo lažje, da jih v vašem. htaccess datoteko, ne?
    PS. Vaš zastave se ne prikazujejo

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Ni bilo isto - sicer Google ne bi prikazal povezavo na stran države, ker Google ne obiskujejo strani blokira robots.php in imaš na email opozorilo to povezavo:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Zdaj je v redu. Ni bilo nekaj časa nazaj in Google je bil tam. Lahko ste mirni zdaj o tem delu
    2. Če to ni varno za robote in kaže, da roboti blokira komunikacijo bi morali resno razmisliti odstranite ta mod. V nasprotnem primeru bo Google začeli indeksiranje strani, ki jih je videti - tako s strani blokira komunikacijo. Tudi v tem primeru je glavni vzrok za vaše težave - vse strani izgleda za Google isto - samo blokiranje komuniciranje.
    Kot razumem, ste preverili v webmaster orodja, kako Google videli vaš forum in boste videli, da Google glej komunicirajo, da bi moral register - ja?
    3. Kot sem napisal v začetku vaše povezave do sub-forumih, v arhivu ne delujejo na vse. Samo na glavni forum in niti. Zaradi tega je na tisoče narobe povezav na vaših straneh arhiva. Na primer:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    To je povezava na arhiv tekalne plasti in deluje, vendar v to vsebino obstajajo povezave na vrhu strani, da sub forumih, kjer je vključen nit. Primer:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    In vse te povezave ne delujejo - samo na glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo. To vas naredi na tisoče ne delajo povezave na tisoče arhiva niti strani.
    Ste STILL ni povedal ZDA, ki vBulletin VERSION uporabljate ...
    V tem trenutku lahko Stavim, da je ne podpira vBulletin 3,6 - prosimo, ne skrbite, ne bomo ustaviti vas podpira. Moramo pa vedeti, da vam pomaga bolje, saj v 3,6 je znano vBulletin bug. Če je druga verzija je možno, da je vBET bug. Bistveno je, da odkrijete, kaj je vzrok, da vam pomaga.
    4. Ne bom pisal o 90% vaših objav. Sem pisal o delovnih mest, navedenih v Google mail. Drugi so izven obsega te razprave. Google našteti samo niti z enim stavkom, kot sem ti napisal (vsaj tiste, ki sem bil sposoben storiti, preden vidite vaše mod mi je povedal, da se registrirajo). Ali razumete zdaj? To ni vprašanje s celotno vašega foruma. Kot sem že napisal - jaz ne bi skrbeli - ljudje bodo napisali odgovore tam, in tisti, ki ne bo podobna več - tako kot 90% od vaših objav, ki izgleda povsem drugačen.

Prosimo, upoštevajte, da se lahko pepito69 imajo različne konfiguracije, ki ste. V vašem primeru je ignoriranje jezik parameter ni priporočljiva, saj jih ne uporabljate SEO povezav in to je edini način, da priznajo, da so URL-ji različni. Če vam povem, Google prezreti ta atribut za Google vse URL-čarovnica razlikuje le vrednost parametra jezikih, se upoštevajo kot enako vsebino - ta bo ustvarila kaos v indeksiranih strani, ki bo naključno spremembo jezikov v Google indeksu, ali Google bo indeks samo vaš glavni jezik straneh. Mislim, da - novejši preverja in ne svetujejo za vaš primer. Prosim, ne storite, da dokler jih ne uporabljate SEO povezav.

Simple navodila v tem trenutku:
    1. Če je vaš "3-krat mod" ni varen Google - onemogočite in stik mod avtorja o tem.
    2. POVEŠ nam, katero različico vBulletin uporabljate.

To je 3. Tokrat smo se sprašuje o tem ... Kako ste pričakovali, da vas pomaga, če ne sodelujejo. Nimamo čarobno palico, ki bo ustvarila rešitve. Moramo vedeti, kaj se dogaja na strežniku.

O veliki htaccess -. Ne vem, kaj pišete o točno, ampak stavim, da za vas ni nujno tako velik - predvidevam, da obstajajo pravila, da blokira vBSEO povezave za člana strani in tako naprej. Vi ne uporabljate vBSEO in jih ne uporabljate SEO povezave - vaš majhna robots.txt je v redu.
    Nazadnje urejal vBET; 21-01-11 pri 21:00.

Brezupen

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Jaz sem uporabo različice 3.6.12, morate vedeti to, saj sem plačal dodatno pristojbino, da se to dela (da bo združljiva) zaradi arhiva problem tako da, če je arhiv thats povzroča to potem je (brez zamere) si kriv, ker si to storil. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Če je vaš "3-krat mod" ni varen Google - onemogočite in stik mod avtorja o tem.
    Avtor je dejal, da ne škodijo google.

1. Ni bilo isto - sicer Google ne bi prikazal povezavo na stran države, ker Google ne obiskujejo strani blokira robots.php in imaš na email opozorilo to povezavo:
    1. Edina stvar, ki sem je bil dodan / Člani / .. vse ostalo, vključno memberslist.php je bil že tam, moja krivda, tako da je blizu tega argumenta.

2. Če to ni varno za robote in kaže, da roboti blokira komunikacijo bi morali resno razmisliti odstranite ta mod. V nasprotnem primeru bo Google začeli indeksiranje strani, ki jih je videti - tako s strani blokira komunikacijo. Tudi v tem primeru je glavni vzrok za vaše težave - vse strani izgleda za Google isto - samo blokiranje komuniciranje.
    2. Obstaja absolutno nobene potrebe, da je nesramen, jaz razumem, kako uporabiti robots.txt, vendar v vašem optimizacijo vodniki (moje mnenje) vaša vitka bolj v smeri postavitve vBSEO, samo ne pozabite, da vsaj 80% uporabnikov vBulletin ne t uporabo vBSEO zato jo morajo voditi 2 ločeni teme, ko govorimo o nasvete, poteg in optimizacije, na primer, "vBSEO Optimization" in "Non vBSEO Optimization", da bo bolj prijazen do uporabnika.

3. Vse arhiv povezave, ki si ga objavil kot zdrobljen zdi, da se dela lep zame, tukaj je posnetek lomljenega primer arhiv link:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess komentar ni bil za vas, ampak za člana pepito69

Poslušajte Michael Ne želim trditi, da vsak, ki je pismo napisal z vami, jaz samo želim, enostavno 1. 2. 3. popraviti in nič več.

Best Regards

[Nadure]
    Po tem, kar je predstavnik google mi je povedal, je url struktura spodaj so indeksirane 4-krat, ampak v Realty za njih je to velja za 1 in bi morala biti indeksirane kot take in da je verjetno, zakaj sem dobil e-pošto. Pod mesto je samo primer;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Original
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Prevedeno
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Prevedeno
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Prevedeno
    [Nadure]
    Nazadnje urejal mario06; 22-01-11 pri 09:05.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •