Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 30

Téma: A Google Email Figyelmeztetés: Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL-webhely

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

1. Kérjük, kapcsolja be az olasz zászló a fórumot (nem találtam meg) - most a felhasználókat, akik megváltozott a nyelv nem képes visszafordulni az eredeti nyelven. Mint írtam tartalma téma, amely képes voltam látni, mielőtt láttam, hogy van regisztrálni csak egy mondatban minden esetben. Ez akkor nem az, amit én személy vállalja az átlagos hossza a tartalom. Még egyszer ez teszi oldalakon nagyon hasonlít, mivel a különbség a rövid szálak csak egy mondat - a többi layout, ami ugyanaz. Nem tudom, hogyan annyira biztos, hogy semmi köze a jelen ügyben. Ha tudsz valamit, amit mi nem kérjük, csak megosztani, így képesek leszünk segíteni gyorsabb. Tudod, hogy miért az e-mail érkezett?

2. Nem csomót, ami az iskolai program a gyermekek az Ön országában, de remélem, hogy ez nagyon hasznos lehet számukra, hogy tudják, hogy regisztráljon mod után 3 látogatások semmi köze a botokat, mert megy keresztül.
    Kérjük, elsősorban a kérdéssel. És hogy kell válaszolni - Nem tudjuk, melyik mod van használ, és én nem is kérdezem, mert ez nem fontos számomra - fontos volt ez boot biztonságos. Ha Ön 100%-ban biztos, hogy biztonságos, akkor jó. Csak abban az esetben, ha volt bármilyen kétség láthatod, hogy a Google látja el a fórum Webmaster Tools.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google csizma nem támadják olyan oldalak - Google nem károsítják oldalakon. Javasoljuk, hogy használja cache hosszabb időszakra engedélyezett, mert jobb a teljesítmény. Akkor is, ha úgy érzi, hogy ez biztos csak azért is számos fordítás az oldalon - nyugodtan tiltsa le néhány ilyen, és lehetővé teszi, hogy újra egyenként időről időre. Mégis kérjük, fontolja meg, hogy a licenc aktív 6 hónapig, és megvan az e-mail most. Nehéz elhinni, hogy 6 hónap Google nem látta ezek a kapcsolatok - valóban sok ilyen van már indexelt. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy ez az oka e-mail, amely megvan. Akkor is, ha kérjük, fontolja meg minden információt, amit adott neked után elemezni e kapcsolatok.

Nem tudom, mit jelent hatékony szálak.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy mi dolgozunk ebben a kérdésben - megvan eredményeit elemzik. És kérlek, tartsuk a mondja, amit a Google úgy véli, - mert te, aki úgy véli, hogy a Google megtalálja, hogy nem helyes. Van sok fórumok, amelyek egyáltalán nem probléma a Google, és minden nyelv be van kapcsolva. És ez nem igaz, hogy a tartalom fizikailag nem létezik, kérjük, ne mondd, amit tudunk vitatkozni, mert valami ... A tartalom van mindenkinek, aki meglátogatja, és hogy fizikailag létezik adatbázis eredeti és cache-ben lefordított formában. Ez nem lottó világ - ez a fordítás nem tudta történne akkor, ha tartalma nem létezik. És semmi sem csal itt - kérjük olvassa el a Google TOS - ez a Google, aki azt állítja, hogy a fordítás lehet cache maximum 15 nap. Ez MINDEN OK Google esetében automatikus oldal fordítás - ez a Google, aki ezt a fordítást

Szintén nem kliens meg tudja mondani, hogy minden tartalom, streamelt, hogy őt a statikus fájl vagy sem. Valójában ebben a napon szinte semmi sem statikus most. A vBulletin nincs kilátás kapák a statikus HTML struktúra - minden alapot adatok adatbázisból (nyelv, sablonokat, stílusokat). Fogalmam sincs, mi a tudás kliens-szerver architektúra, vékony kliens, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a tartalom létezik, ha a link válaszokat. Mondja, hogy a Google úgy érzi, hogy csalás, mert nem létezik, semmi köze a valósághoz.

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy Ön minden pillanatban használni vBET SEO linkeket és / hu / helyett language = - ez a konfiguráció csak rajtad, és vBET támogatja nélkül vBSEO.

Mintegy megjegyezni amit adott - mint írtam, ha úgy érzi, fel az igazi oka a probléma akkor megoldás. Mégis kérjük, fontolja meg, hogy ez valami általános válasz nélkül is ellenőrzi, hogy mi történik. Én nem számíthat rá:
    1 - nagyon hasonló mennyiségű linkek fél évben.
    2 - Google mail maga mondja:
    "Googlebot szükségtelenül lehet csúszó nagyszámú különböző URL-eket a ponton azonos vagy hasonló tartalmú, Vagy a csúszó részeit a helyszínen, hogy nem kívánnak kúszott a Googlebot. "

Tehát még egyszer kérjük, fontolja meg a tanácsokat és elemzi eredményt. Ha úgy érzi, csak kérdése száma fordítások amit bekapcsolva -, akkor tudod a megoldást.

Még mindig szükség van a segítségünkre / tanácsot ebben a kérdésben?

Senior tag

Az egyetlen dolog, ami ki volt kapcsolva volt az olasz nyelv (I bekapcsolta), mivel ez a fórum anyanyelvi Én nem hiszem, hogy számított amúgy voltam jó, mivel egy évvel ezelőtt, így izé most?

Íme egy példa (a helyszínen), hogy mit gondolok, amikor azt mondom hatékony indexelt hozzászólás.

Mielőtt vBET (effektív fórum indexelt statisztika):

Miután vBET (nem hatékony fórumot indexelt statisztika):

Azt próbálom mondani, hogy a 52x nyelvű fordítása hozzászólás most már úgy kettős üzenete Google. Az e-mail magától értetődő

Saját szavai, amikor azt mondom, egy bot támadást Úgy értem, ha van 300 Google botok erősen mászik a honlapon egy időben eszik, és könnyezést el a sávszélességet, ram és a cpu és a okozva fórum standokon. És azt írta, hogy a jogszabály szövegét, az alábbiakban egy professzionális módon, de a jelentése ugyanaz.

Hivatalos Google e-mail:
    Googlebot közben probléma merült a webhely feltérképezése http://mysite.com/.
    Googlebot ütközött rendkívül nagy számú linkek a webhelyén. Ez azt jelezheti, hogy probléma van a webhely URL-szerkezetét. Googlebot szükségtelenül lehet csúszó számos különböző URL-eket mutatnak azonos vagy hasonló tartalmú, vagy mászik az oldal bizonyos részei, amelyek nem kívánnak kúszott a Googlebot. Ennek eredményeként a Googlebot is fogyaszt sokkal nagyobb sávszélességet, mint amennyi szükséges, vagy nem tudja, hogy teljesen index összes tartalom a webhelyen.

Olvastad, amit a Google támogató csoport írt nekem? -> Általában ez az üzenet jelenik meg, amikor rájövünk, viszonylag nagy számú URL a webhelyen.

Ön írta minden és semmi, mert nem értem az angol, csak adj egy fix egyszerű lépésben hasonlók;
    1. Tedd ezt
    2. Ne, hogy a
    3. És ez
    stb

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 17-01-11 -on 22:44.

Senior tag

Még mindig vár jogorvoslatot.

Üdvözlettel

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Az egyetlen dolog, ami ki volt kapcsolva volt az olasz nyelv (I bekapcsolta), mivel ez a fórum anyanyelvi Én nem hiszem, hogy számított amúgy voltam jó, mivel egy évvel ezelőtt, így izé most?
    Ez csak tanácsot csapat, hogy anélkül, hogy ez a zászló a felhasználók nem tudnak visszafordulni az eredeti nyelven, ha kattint néhány zászló. Tehát bölcs dolog megtartani zászlót az alapértelmezett nyelv

Íme egy példa (a helyszínen), hogy mit gondolok, amikor azt mondom hatékony indexelt hozzászólás.

Mielőtt vBET (effektív fórum indexelt statisztika):

Miután vBET (nem hatékony fórumot indexelt statisztika):

Azt próbálom mondani, hogy a 52x nyelvű fordítása hozzászólás most már úgy kettős üzenete Google. Az e-mail magától értetődő
    Ez NEM igaz. Problémáim a fórum. Van törött Archívum-, és a legtöbb linkek, ön kapott-ból Google e-mailben körülbelül Archívum. Teljesen figyelmen kívül a támogatás – nem válaszolni a kérdésekre-verzió, és folyamatosan mondja, mit gondol, és mi nem igaz. Ha ön akar-hoz megfejt a probléma legyen szíves parlagon a támogatás tippeket. Kértük, körülbelül a vB változat mert van törött Archívum. A támogatott 3.8, vagy néhány nem támogatott verzióra? Tudjuk, hogy az Archívum megtört 3.6-ban vBulletin hiba miatt. Ez ad ön nem működő hivatkozások - több ezer, és ön kapott-ból Google elektronikus levél körülbelül rossz hivatkozások. Ahelyett, hogy hallgatni mi támogatást, és működjenek együtt eltartás hatásos néhány nevetséges ötlet, és úgy gondolja, hogy fontos, hogy piros.
    Mi a célja itt? Azt szeretnénk, ha a támogatást, hogy megoldja a problémát, vagy csak próbál megijeszteni másoknak? Mert ha azt szeretnénk, hogy megoldja ezt a problémát, kérjük együttműködni a támogatást.

Szintén a kép amit adott - ez a félreértelmezés. A Google nem törődik az álláshelyek számát mutatja fórum. És ez nem érdekli. Ez azért van, mert a Google indexeli az összes oldalt, amely nem akadályozza! A fórum már tag oldalak, csoportok, mocsarak talán album és így tovább ... és így tovább ... Továbbá fórum nagyon sok más plugin, amely megteremti további oldalak (mint arcade).
    Így kérlek, értsd meg: tévedsz. A Google nem úgy fordították tartalom párhuzamos. Van kérdése a saját fórum, és felfedeztük területeken lehetséges okot. Ezért kérjük - parlagon a használati utasítást / kérdésekre. Egyébként ez is fel kell tüntetni, megoldani mert úgy tűnik, lehet nem érdekli a mi támogatást, mint megismételni, amit rosszul gondolom - már olvasható a - nem minden szükséges megismételni újra. Ez nem igaz. Kérjük összpontosítani megoldására a problémát, ha azt szeretné, hogy meg kell oldani. Kérjük, válaszoljon a kérdésre, és tartsa a figyelmet az archív.

Hivatalos Google e-mail:
    Googlebot közben probléma merült a webhely feltérképezése http://mysite.com/.
    Googlebot ütközött rendkívül nagy számú linkek a webhelyén. Ez azt jelezheti, hogy probléma van a webhely URL-szerkezetét. Googlebot szükségtelenül lehet csúszó számos különböző URL-eket mutatnak azonos vagy hasonló tartalmú, vagy mászik az oldal bizonyos részei, amelyek nem kívánnak kúszott a Googlebot. Ennek eredményeként a Googlebot is fogyaszt sokkal nagyobb sávszélességet, mint amennyi szükséges, vagy nem tudja, hogy teljesen index összes tartalom a webhelyen.
    PONTOSAN! VAN ROSSZ SZERKEZET! VAN ROSSZ tartalom! és mi azt írta, hogy ha a legelején (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Már összeomlott archívum, ahol több ezer nem működik linkeket! Ezért kérjük, kezdi el használni a támogatást amit kért ahelyett, hogy ijeszteni a felhasználókat. Mit várnak el tőlünk, amikor segítséget kérhet, és figyelmen kívül hagyja?

Ön írta minden és semmi, mert nem értem az angol, csak adj egy fix egyszerű lépésben hasonlók;
    1. Tedd ezt
    2. Ne, hogy a
    3. És ez
    stb

Üdvözlettel
    Itt van a pontos adatokat, hogy meg kell blokk tagja oldalakat, és hogyan kell ezt csinálni:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Itt van információ, hogy a lezuhant archívum, kérdés verziójának vBulletin, és mi a teendő, ha nem támogatott verzió:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Ez nagyon pontos utasításokat - kérjük, melyik változat vBulletin is használ.

És itt van információ, hogy kiáll kell semmit sem a hozzászólás, amely nagyon rövid (csak 1 mondat), mert ez problémát a tartalom nem vBET. Amikor a tartalom lesz hosszabb (felhasználó kap válasz) azokat az oldalakat tartalmat nem hasonló többé:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Tehát:
    1. Tartsa a tag oldalak blokkolva úgy, mint te tette, hogy a közelmúltban (csak regisztrált felhasználók számára), vagy a robots.txt, mint ez itt leírt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Érkezés Webmaster Tools nem a "3 látogatások a Guest" mod Google menteni - ellenőrizze, hogy a Google hogyan látja a fórum azáltal, hogy URL néhány téma. Ellenőrizze többször (nem tudja megmondani, a Google fogja használni ugyanazt az IP minden ellenőrzés). Így lesz igazán arról, hogy a mod menteni a robotok.
    3. Ön törött archívum - kérjük, melyik változat vBulletin használ?
    4. Rövid menet ha csak ad néhány már választ is (más természetesen), vagy csak tartani, mert abban a reményben, hogy az emberek válaszolni fog az szálakat.

PS.
    Kérjük, elnézést a késedelmes válasz. Voltam küldöttség és Kamil azt mondták, hogy elhagyja ezt a kérdést nekem. Szóval még egyszer bocs
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-01-11 -on 19:47.

Tag

Helló,
    Azt kell mondanom, hogy Michal igaza van, én is ugyanazt a figyelmeztetést a Google-tól, és ez könnyen megoldható, ha megnézi, milyen URL-ek okozzák a problémát. A példában, én már egy csomó duplikált tartalom miatt vBET betét: & language = en, egy francia URL. Ha megy paraméterek webmester eszközökkel meg lehet oldani ezt, kivéve ezt a paramétert. És azt is nézd meg a robotok fájlt. Azt is letiltja a robotok archív fájlokat, nem kell rá. Van egy csomó munka vár ránk a robots.txt használata esetén vBET.
    És nem azt, hogy több mint 20 nyelven, akkor nem kell, hogy
    Utoljára szerkesztette pepito69; 20-01-11 -on 22:53.

Senior tag

Dupla Post, Sorry!
    Utoljára szerkesztette mario06; 21-01-11 -on 08:38.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Ez csak tanácsot csapat, hogy anélkül, hogy ez a zászló a felhasználók nem tudnak visszafordulni az eredeti nyelven, ha kattint néhány zászló. Tehát bölcs dolog megtartani zászlót az alapértelmezett nyelv

Ez NEM igaz. Problémáim a fórum. Van törött Archívum-, és a legtöbb linkek, ön kapott-ból Google e-mailben körülbelül Archívum. Teljesen figyelmen kívül a támogatás – nem válaszolni a kérdésekre-verzió, és folyamatosan mondja, mit gondol, és mi nem igaz. Ha ön akar-hoz megfejt a probléma legyen szíves parlagon a támogatás tippeket. Kértük, körülbelül a vB változat mert van törött Archívum. A támogatott 3.8, vagy néhány nem támogatott verzióra? Tudjuk, hogy az Archívum megtört 3.6-ban vBulletin hiba miatt. Ez ad ön nem működő hivatkozások - több ezer, és ön kapott-ból Google elektronikus levél körülbelül rossz hivatkozások. Ahelyett, hogy hallgatni mi támogatást, és működjenek együtt eltartás hatásos néhány nevetséges ötlet, és úgy gondolja, hogy fontos, hogy piros.
    Mi a célja itt? Azt szeretnénk, ha a támogatást, hogy megoldja a problémát, vagy csak próbál megijeszteni másoknak? Mert ha azt szeretnénk, hogy megoldja ezt a problémát, kérjük együttműködni a támogatást.

Szintén a kép amit adott - ez a félreértelmezés. A Google nem törődik az álláshelyek számát mutatja fórum. És ez nem érdekli. Ez azért van, mert a Google indexeli az összes oldalt, amely nem akadályozza! A fórum már tag oldalak, csoportok, mocsarak talán album és így tovább ... és így tovább ... Továbbá fórum nagyon sok más plugin, amely megteremti további oldalak (mint arcade).
    Így kérlek, értsd meg: tévedsz. A Google nem úgy fordították tartalom párhuzamos. Van kérdése a saját fórum, és felfedeztük területeken lehetséges okot. Ezért kérjük - parlagon a használati utasítást / kérdésekre. Egyébként ez is fel kell tüntetni, megoldani mert úgy tűnik, lehet nem érdekli a mi támogatást, mint megismételni, amit rosszul gondolom - már olvasható a - nem minden szükséges megismételni újra. Ez nem igaz. Kérjük összpontosítani megoldására a problémát, ha azt szeretné, hogy meg kell oldani. Kérjük, válaszoljon a kérdésre, és tartsa a figyelmet az archív.

PONTOSAN! VAN ROSSZ SZERKEZET! VAN ROSSZ tartalom! és mi azt írta, hogy ha a legelején (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Már összeomlott archívum, ahol több ezer nem működik linkeket! Ezért kérjük, kezdi el használni a támogatást amit kért ahelyett, hogy ijeszteni a felhasználókat. Mit várnak el tőlünk, amikor segítséget kérhet, és figyelmen kívül hagyja?

Itt van a pontos adatokat, hogy meg kell blokk tagja oldalakat, és hogyan kell ezt csinálni:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Itt van információ, hogy a lezuhant archívum, kérdés verziójának vBulletin, és mi a teendő, ha nem támogatott verzió:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Ez nagyon pontos utasításokat - kérjük, melyik változat vBulletin is használ.

És itt van információ, hogy kiáll kell semmit sem a hozzászólás, amely nagyon rövid (csak 1 mondat), mert ez problémát a tartalom nem vBET. Amikor a tartalom lesz hosszabb (felhasználó kap válasz) azokat az oldalakat tartalmat nem hasonló többé:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Tehát:
    1. Tartsa a tag oldalak blokkolva úgy, mint te tette, hogy a közelmúltban (csak regisztrált felhasználók számára), vagy a robots.txt, mint ez itt leírt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Érkezés Webmaster Tools nem a "3 látogatások a Guest" mod Google menteni - ellenőrizze, hogy a Google hogyan látja a fórum azáltal, hogy URL néhány téma. Ellenőrizze többször (nem tudja megmondani, a Google fogja használni ugyanazt az IP minden ellenőrzés). Így lesz igazán arról, hogy a mod menteni a robotok.
    3. Ön törött archívum - kérjük, melyik változat vBulletin használ?
    4. Rövid menet ha csak ad néhány már választ is (más természetesen), vagy csak tartani, mert abban a reményben, hogy az emberek válaszolni fog az szálakat.

PS.
    Kérjük, elnézést a késedelmes válasz. Voltam küldöttség és Kamil azt mondták, hogy elhagyja ezt a kérdést nekem. Szóval még egyszer bocs
    1. Saját robots.txt már ugyanaz, nem változtat semmin, és úgy tűnik, rendben van:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / tag /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Nem, nem menti
    3. Az én archívum működik, minden kapcsolat tesztelt és működik, hol látod hibás?
    4. Az egyetlen kis állásokat, ahol az új tagok jelentkeznek, és csak mondják, hogy "Hello, my name is Tom" nem tehetek semmit, 90%-a álláshelyet útmutatók jelentése közepes méretű.

pepito69 mondta valami érdekeset, amely magában foglalja a paramétert url, mint azt fentebb már említettük
    A példában, én már egy csomó duplikált tartalom miatt vBET betét: & language = en, egy francia URL. Ha megy paraméterek webmester eszközökkel meg lehet oldani ezt, kivéve ezt a paramétert.
    de csak van, hogy egy nyelvet kapok, hogy minden nyelv, így ez az oka, és mit kell tennem pontosan?

PS. Nincs vbSEO telepítve van, de használata vBSEO sitemap már kizárja az archívum, én hiszem, hogy kizárják, hogy a robots.txt? Én soha nem láttam itt valaki, vagy bármely más helyen kizárni azt a robots.txt

Azt akarom, egyszerű részletes utasítások,
    PÉLDA:

1. Tedd ezt
    2. Ne, hogy a
    3. És ez

pepito69,
    Én soha nem láttam ilyen nagy robots.txt, ahogy van, minden, ami valóban szükséges?
    Az ingatlan csak 3 botokat is, amelyek Bad Bots* és ez nem lenne könnyebb őket a. htaccess fájlt, nem?
    PS. A zászlók nem jelennek meg

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Havasi ember
    Utoljára szerkesztette mario06; 21-01-11 -on 10:11.

Tag

Köszönet Mario,

Igen, a robotok file talán az, hogy nagy, nincs optimalizálva, de működik nekem és ne bánts.
    Én ezt a robotok az én htaccess, köszönöm.

de csak van, hogy egy nyelvet kapok, hogy minden nyelv
    Nem barátom, én is, hogy minden nyelven, ez csak egy példa. De hiszen én használt paraméterek a webmester eszközök i nőtt a google csúszás újra. Még mindig nem tudom, hogyan lehet megoldani egyéb problémák vBET, sokkal fontosabb számomra, mint az OBE nekem van az a kód nyelv és a törött szavakat használni néhány ékezetes (O, N, stb.)
    Nos, én zárja archívum robots.txt, és én nincs archívum weboldal google index.
    Azt hittem, sokszor használható vbseo sitemap de a honlap nagyon jól kúszott vásárolni google. Mindig ezt a szabályt: ha valami működik, ne nyúlj hozzá.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mit kell tenned, csak megosztani tapasztalataimat.

Köszönöm. Saját zászló nem mutatják a / index.php, de látható a fórumokon oldalon, én meg fogja oldani ezt most.
    Utoljára szerkesztette pepito69; 21-01-11 -on 18:32.

1. Saját robots.txt már ugyanaz, nem változtat semmin, és úgy tűnik, rendben van:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / tag /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Nem, nem menti
    3. Az én archívum működik, minden kapcsolat tesztelt és működik, hol látod hibás?
    4. Az egyetlen kis állásokat, ahol az új tagok jelentkeznek, és csak mondják, hogy "Hello, my name is Tom" nem tehetek semmit, 90%-a álláshelyet útmutatók jelentése közepes méretű.

pepito69 mondta valami érdekeset, amely magában foglalja a paramétert url, mint azt fentebb már említettük
    de csak van, hogy egy nyelvet kapok, hogy minden nyelv, így ez az oka, és mit kell tennem pontosan?

PS. Nincs vbSEO telepítve van, de használata vBSEO sitemap már kizárja az archívum, én hiszem, hogy kizárják, hogy a robots.txt? Én soha nem láttam itt valaki, vagy bármely más helyen kizárni azt a robots.txt

Azt akarom, egyszerű részletes utasítások,
    PÉLDA:

1. Tedd ezt
    2. Ne, hogy a
    3. És ez

pepito69,
    Én soha nem láttam ilyen nagy robots.txt, ahogy van, minden, ami valóban szükséges?
    Az ingatlan csak 3 botokat is, amelyek Bad Bots* és ez nem lenne könnyebb őket a. htaccess fájlt, nem?
    PS. A zászlók nem jelennek meg

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Havasi ember
    1. Nem volt ugyanaz - egyébként a Google nem mutat meg linket oldalunkra, mert a Google nem látogatásai blokkolt oldalak robots.php, és megvan a figyelmeztető e-mailben ezt a linket:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Most már OK. Nem volt olyan régen, és a Google is ott volt. Akkor lehet nyugodt most körülbelül ezen a részén
    2. Ha nem biztonságos a robotok, és megmutatja, hogy robotok blokkoló kommunikálni komolyan meg kellene fontolnia eltávolítja a mod. Ellenkező esetben a Google indul indexelő oldalt, amit látni - így oldalakat blokkoló kommunikálni. Ebben az esetben is ez a fő oka a problémát - minden oldalon keres a Google ugyanolyan - csak blokkoló kommunikálni.
    Ahogy értem ellenőrizni Webmestereszközökben hogy a Google hogyan látja a fórumot, és láttad, hogy a Google lásd kommunikálni, hogy kell regisztrálni - igen?
    3. Mint írtam az elején a linkeket al-fórumok archívum nem működik egyáltalán. Csak a fő fórum és a szálak. Így több ezer rossz linkek az archív oldalakon. Például:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Ez linket futófelület archívum és működik, de ez tartalmi vannak linkek a lap tetejére, hogy al fórumokat, ahol a téma szerepel. Példa:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    És minden kapcsolat nem működik - csak a fő fórum. Minden archívum Alfórumok kapcsolatok nem működnek. Így ha több ezer nem dolgozik linkek ezer archív téma oldalak.
    TE még mindig nem mondtam Egyesült Államok, amely vBulletin változat használ ...
    Ebben a pillanatban tudom fogadni, hogy nem támogatja vBulletin 3.6 - kérjük, ne aggódjon, nem fogunk megállítani támogatja Önt. Tudnunk kell, hogy segítsen a jobb, mert 3,6 ismert vBulletin bug. Ha ez más változata is lehetséges, hogy vBET bug. Rendkívül fontos, hogy felfedezzék, mi az oka, hogy segítsek.
    4. Én nem írt 90%-a hozzászólásaidat. Írtam a hozzászólás felsorolt Google mailben. Mások meg hatályának ezt a vitát. Google felsorolt csak menet egy mondatot írtam meg (legalábbis azokat, amelyek tudtam csinálni látni, mielőtt a mod mondta, hogy nyilvántartás). Érted már? Ez nem a probléma egész forum. Mint már írtam - Én nem aggódni azon - az emberek írni válaszokat oda, és ezek nem lesznek hasonlóak már - csakúgy, mint 90%-a hozzászólásaidat ami úgy néz ki teljesen más.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy pepito69 lehet különböző konfigurációt, amit. A konkrét esetben figyelmen kívül hagyva a nyelvi paraméter nem ajánlott, mert nem használ SEO linkeket, és ez csak úgy ismeri, hogy URL-ek különböző. Ha elmondod a Google figyelmen kívül hagyja ezt az attribútumot a Google összes URL boszorkány különbözik csak értéke nyelv paraméter minősül azonos tartalommal - ez káoszt az indexelt oldalak, amelyek véletlenszerűen változik nyelvek Google index, vagy a Google csak index a fő nyelv oldalakon. Azt hiszem - újabb ellenőrizték, és nem javasoljuk a te esetedben. Kérjük, ne csináld, hogy amíg nem használ SEO linkeket.

Egyszerű utasítások ebben a pillanatban:
    1. Ha a "3-szor mod" nem biztonságos a Google - disable, hanem forduljon mod szerző róla.
    2. TELL US amely VÁLTOZAT vBulletin használ.

Ez 3. alkalommal kérjük erről ... Hogyan várják minket, hogy segítsünk, ha nem működnek együtt. Nincs varázspálca, amely megoldásokat. Tudnunk kell, mi történik a szerveren.

Körülbelül nagy. Htaccess - Nem tudom, mit írt pontosan, de fogadok, hogy neked nem kell olyan nagy - Feltételezem, hogy vannak szabályok, hogy blokkolja vBSEO hivatkozások tagja oldalakat és így tovább. Nem használja vBSEO, és nem használ SEO linkek - a kis robots.txt rendben van.
    Utoljára szerkesztette vBET; 21-01-11 -on 21:00.

Senior tag

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Én a verzió 3.6.12, tudnod kell ez, mivel én fizettem a pótdíjat, hogy ez működik (hogy kompatibilis), mert az archívum probléma, így ha ez az archívum amit okozza ezt, akkor ez (nincs bűncselekmény) a te hibád, mivel te azt. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Ha a "3-szor mod" nem biztonságos a Google - disable, hanem forduljon mod szerző róla.
    Szerző azt mondta, hogy nem károsítja google.

1. Nem volt ugyanaz - egyébként a Google nem mutat meg linket oldalunkra, mert a Google nem látogatásai blokkolt oldalak robots.php, és megvan a figyelmeztető e-mailben ezt a linket:
    1. Az egyetlen dolog, amit hozzáadott / tagok / .. minden más, beleértve memberslist.php már ott volt, az én hibám, úgyhogy közel ezt az érvelést.

2. Ha nem biztonságos a robotok, és megmutatja, hogy robotok blokkoló kommunikálni komolyan meg kellene fontolnia eltávolítja a mod. Ellenkező esetben a Google indul indexelő oldalt, amit látni - így oldalakat blokkoló kommunikálni. Ebben az esetben is ez a fő oka a problémát - minden oldalon keres a Google ugyanolyan - csak blokkoló kommunikálni.
    2. Egyáltalán nem kell durva, én nem értem, hogyan kell használni a robots.txt, de az optimalizációs útmutatók (véleményem szerint) a sovány inkább vBSEO beállítások, csak ne feledje, hogy legalább 80%-a vBulletin felhasználók ne t használni vBSEO így kell tartani 2 külön téma, amikor beszélni tippeket, csíp és optimalizálása, például, "vBSEO optimalizálás" és a "Nem vBSEO Optimization" annak érdekében, hogy felhasználóbarátabb legyen.

3. Minden archívum linkeket, hogy írt a törött Úgy tűnik, jól működik nekem, itt egy pillanatkép a hibás linket archívum például:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess comment nem neked, hanem a tagok pepito69

Hallgassa Michael nem akarok vitatkozni minden egyes betűt, ami írva van, én csak azt szeretném könnyű 1. 2. 3. fix és semmi több.

Üdvözlettel

[Túlóra]
    Abból, amit a google képviselője elmondta, az URL-szerkezet alatt folyik indexelt 4-szer, de ingatlan számukra ez tekinthető az 1. és meg kell indexelt, mint olyan, és talán ezért van az e-mail. A hozzászólás alatt csak egy példa;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Eredeti
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Lefordított
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = hu Lefordított
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Lefordított
    [Túlóra]
    Utoljára szerkesztette mario06; 22-01-11 -on 09:05.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •