Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 30

Thread: Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

1. Palun lülitage Itaalia lipu oma foorum (ma ei leidnud seda) - praegu kasutajad, kes muutis keel ei saa pöörduda tagasi algse keele. Nagu ma kirjutasin sisu niidid mida ma ei suutnud näha, enne kui ma nägin, et ma pean registreerima oli ainult üks lause kõikidel juhtudel. Sellest ei ole, mida mina isiklikult eeldada nagu keskmine pikkus sisu. Taas see teeb leheküljed tundub väga sarnased, kuna vahe lühikesed niidid on vaid üks lause - ülejäänud on kujundus, mis on sama. Ma ei tea, kuidas te nii kindel, et ta on midagi pistmist käesolevas asjas. Kui sa tead midagi mida me ei palun lihtsalt jagada seda nii me teid aidata kiiremini. Kas sa tead, miks see e-posti saatis?

2. Ma ei sõlm, mis on kooliprogrammi lastele oma riigis, kuid ma loodan, et see on väga kasulik neile teada, et palun registreeru mod pärast 3 külastust on midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi.
    Palun keskenduda küsimus. Ja anna vajalik vastus - ma ei teadnud, mis mod sa kasutad ja ma isegi ei küsi, sest see pole minu jaoks oluline - oluline oli see boot ohutu. Kui oled 100% kindel, et see on ohutu siis hästi. Igaks juhuks teil on olnud mingeid kahtlusi saate näha, kuidas näeb Google foorum Webmaster Tools.

Pange tähele, et Google saapad ei rünnata kõik saidid - Google ei kahjusta saitidele. Soovitame kasutada vahemälu enam lubatud aja, sest see on parem tulemuslikkus. Ka siis, kui tunned, et see kindlasti ainus põhjus on mitmeid tõlkimise lehel - vabalt keelata mõned neist ja võimaldavad tal uuesti ükshaaval aeg-ajalt. Ikka palun kaaluda, et teie litsents on aktiivne 6 kuu jooksul ja sul on selle e-posti nüüd. On raske uskuda, et 6 kuud Google ei näinud neid sidemeid - tegelikult paljud neist olete juba indekseeritud. Nii et ma ei ole kindel, et see on põhjus email mis sul. Isegi kui see on siis võiksid kaaluda kõik andmed, mis anti teile pärast analüüsida neid sidemeid.

Ma ei tea mida te mõtlete tõhus niidid.

Samuti palun, et me töötame selles küsimuses - on sul tulemused meie analüüsida. Ja palun hoidke koos öelda, mida Google arvab - sest see on teile, kes leiab, et Google leida ei ole õige. Meil on palju foorumeid, mis pole absoluutselt mingit probleemi Google ja on kõigi keelte sisse lülitatud. Ja see ei ole tõsi, et sisu ei ole füüsiliselt olemas, palun ärge öelge, mida me saame väita, sest midagi ... Sisu on olemas igaühe jaoks, kes külastab seda ja see füüsiliselt olemas andmebaas originaal ja vahemälu tõlgitud kujul. See ei ole maailma loterii - see on tõlge seda ei juhtuks, kui sisu ei ole. Ja midagi on petmine siin - lugege Google TOS - see on Google, kes väidab, et tõlge võib olla vahemälus max 15 päeva. See on kõik OK Google puhul lehekülgede automaatse tõlked - see on Google, kes tegid selle tõlke

Samuti ei ole kliendil võimalik öelda, et mis tahes sisu, mis on striimitakse teda staatilise faili või mitte. Tegelikult selle päeva peaaegu midagi on staatiline nüüd. In vBulletin puudub seisukoht hangud Staatilise HTML struktuur - kõik baasi andmeid andmebaasi (keeled, mallid, stiilid). Mul pole aimugi, milline on teie teadmisi klient-server arhitektuur õhuke klient, kuid pidage meeles, et sisu on olemas, kui link vastuseid. Telling, et Google leiab, et see petmine, sest see ei eksisteeri pole midagi pistmist tegelikkusega.

Samuti palun, et saad iga hetk kasutada vBET SEO linke ja on / en / asemel language = - see konfiguratsioon on lihtsalt sinust ja vBET toetab seda ilma vBSEO.

Umbes tähele, mis sa andsid - nagu ma kirjutasin, kui tunned end avastanud tegelik põhjus oma teema siis on lahendus. Ikka palun leiavad, et see on mingi üldine vastus, ilma et isegi kontrollida, mis juhtub. Ma ei loe seda:
    1 - te olete sama hulga linke poolaastas.
    2 - Google mail ise ütleb:
    "Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisugaVõi indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. "

Nii et jälle siis võiksid kaaluda meie nõuanded ja analüüsida tulemusi. Kui tunned, et see on alles küsimus tõlgete arvu, kuhu on sisse lülitatud - siis sa tead lahendus.

Kas ikka on vaja meie abi / nõu selles küsimuses?

Senior liige

Ainuke asi, mis oli välja lülitatud oli Itaalia keel (Keerasin seda), sest see on foorumites emakeeles ma ei usu seda Olulised niikuinii ma olin hea, sest aasta tagasi nii whats up nüüd?

Siin on näide (saidile), mida ma mõtlen kui ütlen, tõhus indekseeritud ametikohta.

Enne vBET (tõhus foorum indekseeritud stats):

Pärast vBET (ei ole tõhus foorum indekseeritud stats):

Mida ma üritan öelda, et 52x keele tõlgitud ametikohad on praegu kaalumisel eksemplaris postitused Google. Email on enesestmõistetavad

Minu enda sõnadega, kui ma ütlen bot rünnakut ma mõtlen, kui on 300 Google robotid tugevalt indekseerimise oma kodulehel samal ajal söömise ja ärakiskumine oma ribalaius, RAM ja CPU ja põhjustab forum kioskites. Ja nad kirjutasid see kirjas allpool rohkem professionaalselt, kuid nende tähendus on sama.

Official Google Email:
    Googlebot probleeme saidi indeksoitaessa http://mysite.com/.
    Googlebot tekkinud väga suur hulk linke saidile. See võib viidata probleem saidi URL struktuur. Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisuga või indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. Selle tulemusena Googlebot võib tarbida palju rohkem ribalaiust kui vaja, või ei pruugi täiesti indekseerib kõik saidi sisu.

Kas sa lugeda, mida Google tugirühma kirjutas mulle? -> Üldiselt on see sõnum on näidanud, kui me avastame suhteliselt suur arv URLid saidile.

Sa kirjutasid kõike ja mitte midagi, sest ma ei mõista oma inglise, anna mulle määrata ka lihtsaid samme jms;
    1. Kas seda
    2. Teha
    3. Ja seda
    jne

Regards
    Viimati muutis mario06; 17-01-11 juures 22:44.

Senior liige

Ootab veel kõrvaldada.

Regards

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Ainuke asi, mis oli välja lülitatud oli Itaalia keel (Keerasin seda), sest see on foorumites emakeeles ma ei usu seda Olulised niikuinii ma olin hea, sest aasta tagasi nii whats up nüüd?
    See on lihtsalt nõu meie meeskond, et ilma selle lipu oma kasutajatele ei saa pöörduda tagasi algse keele kui nad klõpsavad mõned lipp. Seega on mõistlik hoida lipu vaikimisi keel

Siin on näide (saidile), mida ma mõtlen kui ütlen, tõhus indekseeritud ametikohta.

Enne vBET (tõhus foorum indekseeritud stats):

Pärast vBET (ei ole tõhus foorum indekseeritud stats):

Mida ma üritan öelda, et 52x keele tõlgitud ametikohad on praegu kaalumisel eksemplaris postitused Google. Email on enesestmõistetavad
    See on NOT tõsi. Teil on probleeme oma foorum. Teil on purustatud arhiivi - ja kõige lingid, et sul on Google ' i e-posti on umbes arhiiv. Teile täiesti ignoreerida meie toetus - te ei vastata küsimustele versioon ja ütleme, mida sa arvad ja mida ei ole tõsi. Kui sa tahad, et lahendada teie probleemi võtke kesa meie toetust vihjeid. Me palusime teil teie vB versioon, sest sa oled murdnud arhiiv. On see toetatud 3.8 või mõni mitte-toetatud versiooni? Me teame, et arhiiv on katki 3.6 sest vBulletin viga. See annab teile tuhandeid ei tööta lingid - ja sul on Google ' i e-posti kohta vale linke. Selle asemel, et kuulata meie toetust ja koostööd, siis ikka ütlen mõned naeruväärne idee ja te arvate, et see on oluline, et pane see punane.
    Mis on teie eesmärk siin? Tahad meie toetust lahendada teie probleemi või olete lihtsalt üritavad hirmutada teisi? Sest kui sa tahad, et lahendada see küsimus siis koostööd meie abi.

Ka sellest pilt, mis sa andsid - see on teie väärtõlgendamist. Google ei hooli ametikohtade arvu näidanud foorum. Ja seda ei huvita see. Sellepärast, et Google indekseerib kõik lehed, mis ei ole blokeeritud! On Foorumi olete liige lehekülgedel, grupid, rabad võibolla albumeid ja nii edasi ... ja nii edasi ... Ka foorum on palju muud pluginad, mis loob täiendavaid lehekülgi (näiteks arcade).
    Nii et palun aru: olete eksinud. Google ei pea tõlgitud sisu dubleerimist. Sul on teema, millel on oma foorum ja me avastasime valdkondades võimalik põhjus. Nii et palun - kesa meie juhised / küsimustele. Vastasel juhul saab märkida lahendatud, sest teile tundub, on ei ole huvitatud meie klienditoega lihtsalt meeldib korrata seda, mida te arvavad ekslikult - me juba lugeda seda - ei ole vaja korrata seda uuesti. See ei ole tõsi. Palun keskenduda lahendada teie probleemi, kui sa tahad seda lahendada. Palun vastake küsimusele ja hoida tähelepanu oma arhiivi.

Official Google Email:
    Googlebot probleeme saidi indeksoitaessa http://mysite.com/.
    Googlebot tekkinud väga suur hulk linke saidile. See võib viidata probleem saidi URL struktuur. Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisuga või indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. Selle tulemusena Googlebot võib tarbida palju rohkem ribalaiust kui vaja, või ei pruugi täiesti indekseerib kõik saidi sisu.
    Täpselt! OLETE VALE struktuuri! OLETE VALE sisu! ja me kirjutasime selle sulle alguses (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Olete kukkus arhiiv, kus on tuhandeid ei tööta lingid! Nii et palun hakake kasutama meie toetust, mida sa palusid selle asemel et püüda hirmutada meie kasutajatele. Mida ootate meilt kui te küsite abi ja ignoreerida?

Sa kirjutasid kõike ja mitte midagi, sest ma ei mõista oma inglise, anna mulle määrata ka lihtsaid samme jms;
    1. Kas seda
    2. Teha
    3. Ja seda
    jne

Regards
    Siin sa pead täpse info, et sa peaksid blokeerida liige lehekülgi ja kuidas seda teha:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Siin sain teavet, et teie arhiiv kukkus, küsimus oma versiooni vBulletin ja mida teha, kui seda ei toetata versiooni:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    See on väga täpne juhendamine - palun rääkige mis versiooni vBulletin te kasutate.

Ja siin on sul informatsiooni, mida välje ei tohiks midagi teha postitust, mis on väga lühike (vaid 1 lause), sest see on teema sisu mitte vBET. Kui sisu saab kauem (kasutajad saavad vastust) nendel lehekülgedel sisu on ei sarnane enam:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Nii et:
    1. Hoidke liige lehekülgedel blokeeritud teed nagu sa tegid seda hiljuti (ainult registreeritud kasutajatele) või robots.txt nagu see on kirjeldatud siin: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Saabumine veebimeistri tööriistad ei oma "3 külastusi Külaline" mod on Google save - vaadata, kuidas Google vaata oma foorum, andes URL teatud teemat. Kontrollige mitu korda (ei saa öelda Google kasutavad sama IP-iga kontrolli). See, kuidas sa tõesti kindel, et mod on välja arvatud robotid.
    3. Sul on katki arhiiv - palun rääkige mis versiooni vBulletin sa kasutad?
    4. Lühikese niidid saab lihtsalt anda mõned enam vastuseid seal (erinevad muidugi) või lihtsalt hoida, nagu ta loodab, et inimesed vastata nendele niidid.

PS.
    Palun võtta minu vabandused hilinenud vastuse. Mul oli delegatsiooni ja Kamil kästi jätta kõnealuse küsimuse mulle. Nii et veelkord sorry
    Viimati muutis vBET; 20-01-11 juures 19:47.

Tere,
    Ma pean ütlema, et Michal on õige, mul oli sama hoiatus google ja see on lihtne lahendada, kui te vaatate, mida URLid probleemi põhjustaja. Minu näiteks, mul oli palju dubleeritud sisu, sest vbet vahetükk: & language = en, et prantsuse URL. Kui te lähete parameetrite Webmaster Tools Sa võid lahendada selle va see parameeter. Ja ka pilk oma robots faili. Mul on ka keelata robotid arhiivifaile, seda ei vaja. Seal on palju tööd teha robots.txt kui te kasutate VBET.
    Ja ma ei soovita kasutada üle 20 keeles, sa ei pea seda
    Viimati muutis pepito69; 20-01-11 juures 22:53.

Senior liige

Double Post, Vabandust!
    Viimati muutis mario06; 21-01-11 juures 08:38.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    See on lihtsalt nõu meie meeskond, et ilma selle lipu oma kasutajatele ei saa pöörduda tagasi algse keele kui nad klõpsavad mõned lipp. Seega on mõistlik hoida lipu vaikimisi keel

See on NOT tõsi. Teil on probleeme oma foorum. Teil on purustatud arhiivi - ja kõige lingid, et sul on Google ' i e-posti on umbes arhiiv. Teile täiesti ignoreerida meie toetus - te ei vastata küsimustele versioon ja ütleme, mida sa arvad ja mida ei ole tõsi. Kui sa tahad, et lahendada teie probleemi võtke kesa meie toetust vihjeid. Me palusime teil teie vB versioon, sest sa oled murdnud arhiiv. On see toetatud 3.8 või mõni mitte-toetatud versiooni? Me teame, et arhiiv on katki 3.6 sest vBulletin viga. See annab teile tuhandeid ei tööta lingid - ja sul on Google ' i e-posti kohta vale linke. Selle asemel, et kuulata meie toetust ja koostööd, siis ikka ütlen mõned naeruväärne idee ja te arvate, et see on oluline, et pane see punane.
    Mis on teie eesmärk siin? Tahad meie toetust lahendada teie probleemi või olete lihtsalt üritavad hirmutada teisi? Sest kui sa tahad, et lahendada see küsimus siis koostööd meie abi.

Ka sellest pilt, mis sa andsid - see on teie väärtõlgendamist. Google ei hooli ametikohtade arvu näidanud foorum. Ja seda ei huvita see. Sellepärast, et Google indekseerib kõik lehed, mis ei ole blokeeritud! On Foorumi olete liige lehekülgedel, grupid, rabad võibolla albumeid ja nii edasi ... ja nii edasi ... Ka foorum on palju muud pluginad, mis loob täiendavaid lehekülgi (näiteks arcade).
    Nii et palun aru: olete eksinud. Google ei pea tõlgitud sisu dubleerimist. Sul on teema, millel on oma foorum ja me avastasime valdkondades võimalik põhjus. Nii et palun - kesa meie juhised / küsimustele. Vastasel juhul saab märkida lahendatud, sest teile tundub, on ei ole huvitatud meie klienditoega lihtsalt meeldib korrata seda, mida te arvavad ekslikult - me juba lugeda seda - ei ole vaja korrata seda uuesti. See ei ole tõsi. Palun keskenduda lahendada teie probleemi, kui sa tahad seda lahendada. Palun vastake küsimusele ja hoida tähelepanu oma arhiivi.

Täpselt! OLETE VALE struktuuri! OLETE VALE sisu! ja me kirjutasime selle sulle alguses (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Olete kukkus arhiiv, kus on tuhandeid ei tööta lingid! Nii et palun hakake kasutama meie toetust, mida sa palusid selle asemel et püüda hirmutada meie kasutajatele. Mida ootate meilt kui te küsite abi ja ignoreerida?

Siin sa pead täpse info, et sa peaksid blokeerida liige lehekülgi ja kuidas seda teha:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Siin sain teavet, et teie arhiiv kukkus, küsimus oma versiooni vBulletin ja mida teha, kui seda ei toetata versiooni:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    See on väga täpne juhendamine - palun rääkige mis versiooni vBulletin te kasutate.

Ja siin on sul informatsiooni, mida välje ei tohiks midagi teha postitust, mis on väga lühike (vaid 1 lause), sest see on teema sisu mitte vBET. Kui sisu saab kauem (kasutajad saavad vastust) nendel lehekülgedel sisu on ei sarnane enam:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Nii et:
    1. Hoidke liige lehekülgedel blokeeritud teed nagu sa tegid seda hiljuti (ainult registreeritud kasutajatele) või robots.txt nagu see on kirjeldatud siin: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Saabumine veebimeistri tööriistad ei oma "3 külastusi Külaline" mod on Google save - vaadata, kuidas Google vaata oma foorum, andes URL teatud teemat. Kontrollige mitu korda (ei saa öelda Google kasutavad sama IP-iga kontrolli). See, kuidas sa tõesti kindel, et mod on välja arvatud robotid.
    3. Sul on katki arhiiv - palun rääkige mis versiooni vBulletin sa kasutad?
    4. Lühikese niidid saab lihtsalt anda mõned enam vastuseid seal (erinevad muidugi) või lihtsalt hoida, nagu ta loodab, et inimesed vastata nendele niidid.

PS.
    Palun võtta minu vabandused hilinenud vastuse. Mul oli delegatsiooni ja Kamil kästi jätta kõnealuse küsimuse mulle. Nii et veelkord sorry
    1. Minu robots.txt on sama, ma ei muutnud midagi ja tundub hea:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / liikmed /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ei, see ei päästa
    3. Minu arhiiv töötab trahvi, kõik lingid testitud ja töötab, kust sa näed seda katki?
    4. Ainult väike postitust on need, kus uued liikmed ennast tutvustada ja öelda "Tere, minu nimi on Tom" Ma ei saa midagi teha, 90% ametikohtadest on juhtnöörid tähendus keskmise suurusega.

pepito69 ütles midagi huvitavat, mis hõlmab parameeter url nagu ma ütlesin eespool
    Minu näiteks, mul oli palju dubleeritud sisu, sest vbet vahetükk: & language = en, et prantsuse URL. Kui te lähete parameetrite Webmaster Tools Sa võid lahendada selle va see parameeter.
    kuid ta jõudis ainult seda ühte keelt ma saan seda kõik keeled ka see põhjus ja mis ma pean tegema täpselt?

PS. Mul ei ole vbSEO paigaldatud kuid kasutada vBSEO sitemap mis juba välistab arhiiv, ma arvan, et välistada see robots.txt on? Ma pole kunagi näinud kedagi siin või mõnes muus kohas välista seda oma robots.txt

Ma tahan lihtsalt üksikasjalik juhiseid,
    NÄIDE:

1. Kas seda
    2. Teha
    3. Ja et

pepito69,
    Ma ei ole kunagi näinud nii suur robots.txt nagu te olete, on kõik, mis tõesti vajalik?
    In Reality on ainult 3 robotid, mida peetakse Bad Bots* ja see kas ei oleks lihtsam panna neid oma. htaccess faili ei?
    PS. Oma lipud ei näita

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Viimati muutis mario06; 21-01-11 juures 10:11.

Tänu Mario,

Jah, mu robotid faili võibolla on suur, ei ole optimeeritud, kuid see toimib minu jaoks ja ei tee mulle haiget.
    Ma lisada see bots minu htaccess, aitäh.

kuid ta jõudis ainult seda ühte keelt ma saan seda kõikidele keel
    Ei mu sõber, ma ka seda kõikides keeltes, see oli lihtsalt näide. Aga kuna ma kasutasin parameetrite Webmaster Tools i tõusnud mu google indekseerida uuesti. Ma veel ei tea, kuidas lahendada muid probleeme VBET, tähtsam on minu jaoks nagu OBE olen koos keele kood ja purustatud sõnu, mis kasutavad mõned aktsendid (o, ń, jne.)
    Noh, ma välistada arhiiv robots.txt ja mul ei ole mingit arhiiv veebilehe google indeks.
    Ma arvasin, et mitu korda kasutada vbseo sitemap kuid minu sait on väga hästi indekseeritud osta google. Olen alati seda reeglit: kui miski töötab, ära puutu seda.

Vabandust ma ei saa teile öelda, mida peate tegema, i ainult jagada oma kogemusi.

Aitäh. Minu lippe ei näidata / index.php kuid on näha foorumites saidi i ei lahenda see nüüd.
    Viimati muutis pepito69; 21-01-11 juures 18:32.

1. Minu robots.txt on sama, ma ei muutnud midagi ja tundub hea:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / liikmed /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ei, see ei päästa
    3. Minu arhiiv töötab trahvi, kõik lingid testitud ja töötab, kust sa näed seda katki?
    4. Ainult väike postitust on need, kus uued liikmed ennast tutvustada ja öelda "Tere, minu nimi on Tom" Ma ei saa midagi teha, 90% ametikohtadest on juhtnöörid tähendus keskmise suurusega.

pepito69 ütles midagi huvitavat, mis hõlmab parameeter url nagu ma ütlesin eespool
    kuid ta jõudis ainult seda ühte keelt ma saan seda kõik keeled ka see põhjus ja mis ma pean tegema täpselt?

PS. Mul ei ole vbSEO paigaldatud kuid kasutada vBSEO sitemap mis juba välistab arhiiv, ma arvan, et välistada see robots.txt on? Ma pole kunagi näinud kedagi siin või mõnes muus kohas välista seda oma robots.txt

Ma tahan lihtsalt üksikasjalik juhiseid,
    NÄIDE:

1. Kas seda
    2. Teha
    3. Ja et

pepito69,
    Ma ei ole kunagi näinud nii suur robots.txt nagu te olete, on kõik, mis tõesti vajalik?
    In Reality on ainult 3 robotid, mida peetakse Bad Bots* ja see kas ei oleks lihtsam panna neid oma. htaccess faili ei?
    PS. Oma lipud ei näita

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. See ei olnud sama - muidu Google ei näidata teile lingi liige lehele, sest Google ei külastab lehekülge blokeeritud robots.php ja sul on hoiatus Saada see link:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Nüüd on OK. See ei olnud mõnda aega tagasi ja Google oli seal. Võite olla rahulik nüüd sellest osa
    2. Kui see ei ole ohutu robotid ja näitab, et robotid blokeerimine suhelda peaksite tõsiselt kaaluma, eemaldades selle mod. Vastasel Google hakkab indekseerimist lehekülgi, mis ta nägi - et lehed blokeeriva suhelda. Ka sel juhul on peamine põhjus teie probleemi - kõik lehed otsib Google sama - just blokeerimine suhelda.
    Nagu ma aru saan teid kontrollida Webmaster Tools, kuidas Google näha oma foorumisse ja sa nägid, et Google vaata suhelda, et ta peaks register - jah?
    3. Nagu ma kirjutasin alguses oma lingid sub-forums arhiivis taga ei tööta üldse. Ainult peamine foorum ja niidid. See muudab tuhandeid vale linke oma arhiivi lehekülgedel. Näiteks:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    See on link käia arhiivi ja see töötab, kuid see sisu seal on lingid peal lehe alam foorumeid, kus teemat on lisatud. Näide:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ja kõik need lingid ei tööta - ainult peamine foorum. Kõik arhiiv sub-forums lingid ei tööta. See teeb teid tuhandete ei tööta lingid tuhandeid arhiiv niidid lehekülge.
    Sa ikka ei RÄÄKIS USAs, mis vBulletin versiooni kasutad kasutades ...
    Praegu võin kihla vedada, et see ei toeta vBulletin 3.6 - palun ärge muretsege, me ei peatu toetame teid. Me peame teadma, et see aitab teil paremini, sest 3,6 on teada vBulletin bug. Kui see on teine versioon on võimalik, et see on vBET bug. On oluline välja uurida, mis põhjus sind aidata.
    4. Ma ei kirjuta umbes 90% oma postitusi. Ma olin kirjutamise postitust loetletud Google mail. Teised on, kes jäävad selle arutelu. Google loetletud sa ainult lõimi, mis ühe lausega kui ma kirjutasin teile (vähemalt need, mida ma ei suutnud ei vaata enne oma mod ütles mulle, et register). Kas sa saad aru nüüd? See ei ole küsimus kogu oma foorum. Nagu ma juba kirjutasin - ma ei pea muretsema need - inimesed kirjutada vastused olemas ja need ei sarnane enam - just nagu 90% oma postitusi, mis näeb välja hoopis teistsugune.

Pange tähele, et pepito69 võib olla erinev konfiguratsioon, mis teid. Sinu puhul ignoreerides Keele parameeter ei ole soovitatav, sest te ei kasuta SEO lingid ja see on ainus viis mõista, et URL on erinevad. Kui te ütlete Google ignoreerida seda omadust Google'i kõik URLid nõid erineb ainult keele-parameeter loetakse sama sisu - see loob kaose indekseeritud lehekülgede mis juhuslikult muuta keeli Google indeks või Google lihtsalt indeks oma põhikeel lehekülgedel. Ma arvan küll - uuemad kontrollida ja ei soovita teie puhul. Palun ära tee seda nii kaua, kui te ei kasuta SEO lingid.

Lihtsaid juhiseid praegu:
    1. Kui teie "3 korda mod" ei ole Google ohutu - keelata ja kontakt mod autor about it.
    2. TELL USA millist versiooni vBulletin OLETE kasutades.

See on 3. korda palume sellest ... Kuidas ootate meid aidata, kui sa ei tee koostööd. Meil ei ole võluvits, mis loob lahendusi. Me peame teadma, mis toimub teie serveris.

Umbes suur. Htaccess - Ma ei tea, mida te kirjalikult täpselt, kuid ma võin kihla vedada, et sa ei pea nii suured - ma eeldan, et on olemas reeglid blokeerida vBSEO lingid liige lehekülgi ja nii edasi. Te ei kasuta vBSEO ja te ei kasuta SEO lingid - sinu väikese robots.txt on hea.
    Viimati muutis vBET; 21-01-11 juures 21:00.

Senior liige

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Ma kasutan versiooni 3.6.12, te peaksite teadma seda, sest ma maksta täiendavat tasu, et saan seda tööd (sobib see kasutamiseks), kuna arhiiv probleem nii et kui see arhiiv thats põhjustab see siis on (ära solvu) sinu süü, sest sa tegid seda. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Kui teie "3 korda mod" ei ole Google ohutu - keelata ja kontakt mod autor about it.
    Autor ütles, et ei kahjusta google.

1. See ei olnud sama - muidu Google ei näidata teile lingi liige lehele, sest Google ei külastab lehekülge blokeeritud robots.php ja sul on hoiatus Saada see link:
    1. Ainuke asi, mis Lisasin oli / liikmed / .. kõik muu, kaasa arvatud memberslist.php oli juba olemas, minu süü, nii teeme sulgeda see argument.

2. Kui see pole ohutu robotid ja näitab, et robotid blokeerimine suhelda peaksite tõsiselt kaaluda eemaldamist see mod. Vastasel Google hakkab indekseerimist lehekülgi, mis ta nägi - et lehed blokeeriva suhelda. Ka sel juhul on peamine põhjus teie probleemi - kõik lehed otsib Google sama - just blokeerimine suhelda.
    2. Ei ole mingit vajadust olla ebaviisakas, ma ei mõista, kuidas kasutada robots.txt, kuid optimeerimise giidid (minu arvamus) oma tailiha veel ees vBSEO seadistuse, just meeles pidama, et vähemalt 80% vBulletin kasutajad don " Ära kasuta vBSEO et sa peaksid meeles 2 eraldi niidid kui te räägite näpunäiteid, tweaks ja optimeerimine, näiteks "vBSEO optimeerimine" ja "Non vBSEO optimeerimine", et muuta see kasutajasõbralikumaks.

3. Kõik arhiiv lingid, et te posted näiteks rikutud tundu töötavat trahvi mind, siin on läbilõige oma murtud arhiiv link näiteks:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess kommentaar ei teile, kuid liige pepito69

Kuula Michael Ma ei taha väita, iga täht, mis on kirjutatud sulle, ma tahan lihtsalt 1. 2. 3. määrata ja ei midagi enamat.

Best Regards

[ÜLETUNNITÖÖ]
    Sellest, mida google esindaja ütles mulle url struktuur allpool on indekseeritud 4 korda kuid Realty neile see peetakse 1. ja tuleks indekseerida kui sellist ja see on ilmselt põhjus, miks ma sain e-posti. All post on lihtsalt näide;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Originaal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Tõlgitud
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Tõlgitud
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Tõlgitud
    [ÜLETUNNITÖÖ]
    Viimati muutis mario06; 22-01-11 juures 09:05.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •