Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 30 od 30

Thread: Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Jaz sem uporabo različice 3.6.12, morate vedeti to, saj sem plačal dodatno pristojbino, da se to dela (da bo združljiva) zaradi arhiva problem tako da, če je arhiv thats povzroča to potem je (brez zamere) si kriv, ker si to storil. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Imamo veliko uporabnikov. Vemo, kaj smo vključeni v dejansko nit. Hvala za dajanje vaše vBulletin različico

O vprašanju. Si bil obveščen, da je lahko integracija ni mogoče, saj je vaša različica ne podpira in ste se odločili, da gredo za to nekako. Bug v arhivu, ki ste se na strani vBulletin. Ti je bil obveščen tudi v PM o tem.
    Torej si bila seznanjena ne dela arhiv sub-forumi na vašem ne podpira staro verzijo vBulletin, od samega začetka. Ti so tudi povedali, da zato, ker je to vBulletin bug se obrnite vBulletin ekipo za njegovo rešitev.
    Prav tako, kot vidim v zelo nit jo je usmerjena na vas zavrnili našo prihodnost podporo. Seveda imate vso pravico, da vsakdo kriv za nič

Kaj storiti zdaj, z arhiva? Zdaj ste več možnosti:
    1. Kontakt vBulletin ekipa za reševanje svoje žuželka. Kot veste (iz starih zgodb) vBulletin 3,6 imajo bug, in ko boste dodali dodatne parameter v URL za arhiviranje stran sub-forum potem pa se sesuje. To je izven vBET področje uporabe, ker stari vBulletin obnašajo na ta način tudi, ko je vBET ni nameščen - tako v kratkem besedami: to je vBulletin bug. Prav tako je iz našega področja, saj je ne podpira različico. Torej, lahko prosite vBuletin so še vedno odgovorni za svoje kode in ga bodo pravilne. Lahko zavrne, če se upošteva tudi vB3.6 kot nepodprt.
    2. Lahko blok celoten arhiv v robots.txt - ni dobra ideja, mi tega ne svetujejo.
    3. Lahko onemogočite prevod arhiva strani. Tam bo manj strani v Googlov indeks, vendar ne bo več prekinjene povezave.
    4. Urejate lahko izgled vaše strani nit arhiv tako povezave do arhiva sub-forumi ne bodo vključeni. Lahko bi bilo vključeno, ker ni prevedeno stran in invalide za prevedeno eno. Na vaša glavna stran forum Arhiv bo pretrgane povezave do sub-forum še vedno na, vendar je to le nekaj povezav ne na tisoče na tisoče straneh nit arhiv. Lahko bi celo 301 preusmeritev na glavno stran forumu arhiv tako da bo samo v izvirnem jeziku.

Prosim, povejte nam, katera različica vam je bolj všeč in mi vas bo vodil v več izbran.

Avtor je dejal, da ne škodijo google.
    Tukaj sem izgubil. Najprej si napisal, da je varno. Potem si napisal, da ni varno. Zdaj je spet varno. Kaj me zanima je to, kar sem napisal, da vam o Webmaster Tools. Mi se ne zanima, kaj mod Avtor je povedal, - to je med vami in njim. Zanima nas, kako Google si oglejte forum. Če je Google si oglejte forum kot blokiran komunicirati potem mod škoduje Google, saj Google videli povsod enako vsebino (tako je vsako delovno mesto šteje kot podvojene vsebine). V tem primeru smo nasvet, da ne uporabljajo več mod, dokler bo to varno za Google - tako da dokler ne boste lahko videli v Webmaster Tools, da je Google ogled vseh straneh normalno in da ni blokiran. To je, kako je in imamo nič več povedati na tem področju. To je vaša izbira boste neobdelana nasvet ali ne. Torej, najprej preverite, in če to ni varno nato pa je svojo odločitev, ki jo želite poslušati.

2. Obstaja absolutno nobene potrebe, da je nesramen, jaz razumem, kako uporabiti robots.txt, vendar v vašem optimizacijo vodniki (moje mnenje) vaša vitka bolj v smeri postavitve vBSEO, samo ne pozabite, da vsaj 80% uporabnikov vBulletin ne t uporabo vBSEO zato jo morajo voditi 2 ločeni teme, ko govorimo o nasvete, poteg in optimizacije, na primer, "vBSEO Optimization" in "Non vBSEO Optimization", da bo bolj prijazen do uporabnika.
    Se opravičujem, če menite, da naš odgovor, kot nevljudno. Pravkar sem dodal v TODO seznamu, da bi ločeno robot.txt datoteko brez povezave SEO. Hvala za vaše note.

3. Vse arhiv povezave, ki si ga objavil kot zdrobljen zdi, da se dela lep zame, tukaj je posnetek lomljenega primer arhiv link:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Prosimo, preberite in še enkrat kaj sem napisal, da si v zadnjem odgovoru. Nikoli nisem napisal, da je link:
    Code:
    je pokvarjen. Sem napisal, da je dela - razdeljene so vključene povezave na tej strani. Prosimo, preberite še enkrat, kaj je bilo prej opisano. Vem, da ta stran deluje. Zato sem ti napisal:
    Quote Originally Posted by vBET View Post
    Na primer:
    Code:
    To je povezava do tekalne plasti arhiv in deluje ampak v njem vsebine obstajajo povezave na vrh strani na sub forumih, kjer je vključen nit. Primer:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    In vse te povezave ne delujejo - Samo za glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo.
    Sem ti napisal, da ta povezava deluje - vam ni treba, da mi zaslon strel in dokazati se mi, da je delovni Samo preberite natančno, kaj pišem, da vas. In zdaj poglej za vaše slike, in bodite pozorni na vrhu povezave (povezave do arhiva sub-forums) - ti so pokvarjeni (Razen povezavo na glavni forum, arhiv)

Poslušajte Michael Ne želim trditi, da vsak, ki je pismo napisal z vami, jaz samo želim, enostavno 1. 2. 3. popraviti in nič več.
    Great Upam, da boste razumeli na področju izdaje in zdaj vem, kaj so možnosti. Povejte nam, katero vam je ljubše, mi pa vas bo vodil v tej smeri.

Po tem, kar je predstavnik google mi je povedal, je url struktura spodaj so indeksirane 4-krat, ampak v Realty za njih je to velja za 1 in bi morala biti indeksirane kot take in da je verjetno, zakaj sem dobil e-pošto. Pod mesto je samo primer;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Original
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Prevedeno
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Prevedeno
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Prevedeno
    Vsi tisti strani imajo popolnoma drugačno vsebino in vse boot ni mogel povedati, da je enako, ko je besedilo povsem drugačna. To so različne strani, ki služi različne vsebine za različne ciljne sprejemnik, in odgovor nimajo občutka za nas sploh. Prosimo, PM me celotno sporočilo imaš, pri stiku z virom tega sporočila. Radi bi, da ga razloži. Najverjetneje oseba, ki preveri, da ni videla prave vsebine, vendar le, blokiranje sporočil (kot sem storil sedaj) - tako ins tem primeru povratnih informacij nimajo nobene vrednosti na vseh. Še enkrat - prosim PM podrobnosti bomo preverila.
    Nazadnje urejal vBET; 22-01-11 pri 19:21.

Brezupen

Tukaj je jasno navedeno, da ta povezava ni delovalo (narobe pomeni isto), označene z rdečo barvo in zdaj ste rekli, da nikoli ne to rekel?!?

Tukaj sem izgubil. Najprej si napisal, da je varno. Potem si napisal, da ni varno. Zdaj je spet varno. Kaj me zanima je to, kar sem napisal, da vam o Webmaster Tools. Mi se ne zanima, kaj mod Avtor je povedal, - to je med vami in njim. Zanima nas, kako Google si oglejte forum. Če je Google si oglejte forum kot blokiran komunicirati potem mod škoduje Google, saj Google videli povsod enako vsebino (tako je vsako delovno mesto šteje kot podvojene vsebine). V tem primeru smo nasvet, da ne uporabljajo več mod, dokler bo to varno za Google - tako da dokler ne boste lahko videli v Webmaster Tools, da je Google ogled vseh straneh normalno in da ni blokiran. To je, kako je in imamo nič več povedati na tem področju. To je vaša izbira boste neobdelana nasvet ali ne. Torej, najprej preverite, in če to ni varno nato pa je svojo odločitev, ki jo želite poslušati.
    Ker sem angleški jezik in vedo zelo dobro, sem vedno rekel, da ne, da se omeji gost mod ne boli, škoda, trudi se, vrhovni, zatiranje google pošto.

O vprašanju. Si bil obveščen, da je lahko integracija ni mogoče, saj je vaša različica ne podpira in ste se odločili, da gredo za to nekako. Bug v arhivu, ki ste se na strani vBulletin. Ti je bil obveščen tudi v PM o tem.
    Torej si bila seznanjena ne dela arhiv sub-forumi na vašem ne podpira staro verzijo vBulletin, od samega začetka. Ti so tudi povedali, da zato, ker je to vBulletin bug se obrnite vBulletin ekipo za njegovo rešitev.
    Prav tako, kot vidim v zelo nit jo je usmerjena na vas zavrnili našo prihodnost podporo. Seveda imate vso pravico, da vsakdo kriv za nič
    Rekel si mi, da bo za doplačilo ki ste jih naredili moji različico združljivi potem ko delo, ste rekli, da je bil njihov problem z arhiva, ki mi ni najti, saj vse povezave delal za mene. Stopil sem v stik vBulletin (ko mi je povedal, da je) in so rekli, da je vse ok.

Stopil sem v stik vBulletin Podpora spet danes in sem dobil podoben odziv kot leto tako nazaj, s preprostimi besedami mojega arhiva WORKS, kot bi moralo! Preberite vBulletins komentarje spodaj, sem skril ime za pivacy razlogov, ampak lahko vam zagotovim, da je najstarejši član tam, tako da kaj zdaj?

PS. Če vaš še vedno nezadovoljni z njihovim odzivom in želiš, da od bolj tehnično vprašanje, je mesto tukaj in bom copy / paste, da je Team Support vBulletin neposredno ok?

Ker vBulletin dejal, da ni žuželka in vse deluje redu problem je na vašem koncu tako da sem čakal popraviti.

Best Regards
    Nazadnje urejal mario06; 24-01-11 pri 09:36.

Tukaj je jasno navedeno, da ta povezava ni delovalo (narobe pomeni isto), označene z rdečo barvo in zdaj ste rekli, da nikoli ne to rekel?!?
    Vi ste res izgubljamo čas. In še enkrat niste natančno preberete. Prosimo, da - prebrati celo točko. Če sem napišete: "Jaz sem malo zmeden" - boste me dokazati, da sem ti napisal, da sem malo??? Kaj gre vseeno? ...

To je tisto, kar sem napisal:
    3. Kot sem napisal v začetku vašega povezave do sub-forumih, v arhivu ne delujejo sploh. Samo na glavni forum in niti. Zaradi tega je na tisoče narobe povezav na vaših straneh arhiva. Na primer::
    Code:
    To je povezava do tekalne plasti arhiv in deluje vendar pa v njem vsebino obstajajo povezave na vrh strani na sub forumih kjer je vključen nit. Primer:
    Code:
    In vse te povezave ne delujejo - Samo za glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo. To vas naredi na tisoče ne delajo povezave na tisoče arhiva niti strani.
    Dal sem ti primer, lokacije, kjer boste našli pretrgane povezave in naslednji primer broken link sam (zdrobljen po prevodu). Oprostite - ampak kaj je problem tukaj? Ali še vedno ne vedo, kaj je o tem ali poskušate dokazati, kaj tukaj?
    Prav tako upoštevajte, da se jih lahko uporabite ponudbe - vključno s slikami ni potrebno

Rekel si mi, da bo za doplačilo ki ste jih naredili moji različico združljivi potem ko delo, ste rekli, da je bil njihov problem z arhiva, ki mi ni najti, saj vse povezave delal za mene. Stopil sem v stik vBulletin (ko mi je povedal, da je) in so rekli, da je vse ok.
    Ni res - kaj sem ti napisal imate v PM in jaz tudi. EOT. Preberi še enkrat, če je potrebno spomniti to. Smo že začeli citira naš PM v drugih nit (jo povezan tukaj), tako da ni potrebe, da ga začne znova. Vsaka druga vsebino PM vključenih javno tukaj se bo štelo kot SPAM, saj je že v drugi temi. Vsako razmnoževanje, ki jih je isti uporabnik, se šteje kot SPAM na tem forumu in na katerem koli drugem forumu vem. Zato prosim - ne začnejo SPAM.

Stopil sem v stik vBulletin Podpora spet danes in sem dobil podoben odziv kot leto tako nazaj, s preprostimi besedami mojega arhiva WORKS, kot bi moralo! Preberite vBulletins komentarje spodaj, sem skril ime za pivacy razlogov, ampak lahko vam zagotovim, da je najstarejši član tam, tako da kaj zdaj?

Arhiv sub-forum strani na vBulletin 3,6 zruši, če ad dodatne parameter v URL. Lahko preverite tudi na čisto na primer - ne da bi vBET niti katera koli druga mod. Preveril sem na vaš forum z invalidnimi vBET. Tako je vBulletin napako, saj so vBulletin plugin arhitekturo in podpira, da plugin dodatne funkcionalnosti. Arhiv ima lastno službo za podaljšanje točke, kar pomeni, da arhiv je bil prav tako predvideva, da je treba podaljšati. Če dodate katero koli parameter v URL odmori celotno stran, to pomeni, da je napaka v kodo vBulletin in je vBulletin timsko delo za njegovo rešitev.

PS. Če vaš še vedno nezadovoljni z njihovim odzivom in želiš, da od bolj tehnično vprašanje, je mesto tukaj in bom copy / paste, da je Team Support vBulletin neposredno ok?
    Ne razumem, kaj naj bi pisno, da ni namenjen podforumov, ki bo prikazana v arhiv - je in to je, ki jih vBulletin ... Morda ne boste razumeli drug drugega. Daj jim URL:
    Code:
    In povem, da se bo zlomil, če boste dodali kakršne koli parameter v URL - to je bug. Lahko pa jim prejšnjem odstavku.

Ker vBulletin dejal, da ni žuželka in vse deluje redu problem je na vašem koncu tako da sem čakal popraviti.
    Št to pomeni, da ne vedo, kaj pomenijo ali pa si samo flush off. To ne bo njihovo napako izginejo iz svoje kode in skok v našo kodo, samo zato, ker je zapisal, da ni bug. To ne deluje na ta način. In sem ti napisal, kako si lahko sami preverite, da je to vBulletin bug. Sem jo napisal, da si potem, sem ga napisal sedaj. Torej samo, jih preveri in prosim stop pisanje, da je na naši strani, saj ne bo videti na naši strani, potem ko je ponavljanje znova in znova. Ali ste tudi to preveriti? Ali ste onemogočena vBET in se preveri, da bo povezava crash s katero koli parameter dodati URL? Ste?
    Nazadnje urejal vBET; 24-01-11 pri 19:08.

Brezupen

Države vBulletin je višji član in ne verjamem, sploh, ki je naredil napako preverjanja arhiva (on dostop forum kot admin), niti da me brušena off. "Mogoče" smo napačno razumela drug drugega, da sem prosil za dodatno pomoč od njih tako omogoča prikaz, kaj pravijo znova.

Prosi za pomoč se šteje, da je SPAM za vas? Če je temu tako se opravičujem, zakaj prosi za podporo! Morate resno pogled na to zadevo iz mojega stališča, vBulletin pravi, da ni bug, ste rekli, da je vBulletin bug tako Postavi se v moje čevlje in se pozanimajte katere moram verjeti?

PS. Nikoli ne kotirajo nič od PM pošlje ali od vas, sem samo kotira vaše ponudbe.

PS2. Ker nisem koder mi pravi, da preverite stvari, nima smisla, da moram bodisi zaupate ali vBulletin na tej točki.

PS3. Ker živimo v civiliziranem svetu imamo demokratično razpravljali o nekaterih vprašanjih, kar je povedal in različna stališča in nič več. Ni zamere z moje strani. Rad bi samo pacifically rešiti problem

Best Regards
    Nazadnje urejal mario06; 25-01-11 pri 09:41.

Države vBulletin je višji član in ne verjamem, sploh, ki je naredil napako preverjanja arhiva (on dostop forum kot admin), niti da me brušena off ali da smo narobe razumela drug drugega, saj je angleščina materni jezik naša. Posnetki govorijo jasno. Vi ne želite ali ne morete, da se določi vprašanje in bom sprejeti.

Prosi za pomoč se šteje, da je SPAM?!? Če je temu tako se opravičujem, zakaj prosi za podporo! Rekli ste, da gre za napako, vBulletin dejal, da ni! Komu moram verjeti?

PS. Nikoli ne kotirajo nič od PM pošlje ali od vas, sem samo kotira vaše ponudbe.

PS2. Če nit šel off topic to ni moja krivda, sem vprašal si neštetokrat, da mi preprosto popraviti v 1. 2. 3. način, vendar sem prejela le to
    1. To je njegova krivda
    2. To je vaša krivda
    3. To je njihova krivda.

Ker živimo v civiliziranem svetu imamo demokratično razpravljali o nekaterih vprašanjih, kar je povedal in različna stališča in nič več. Zame je vprašanje zaprto, tako da lahko zaprete to temo. Brez zamere z moje strani.

Best Regards
    To ni tisto, kar mislite o tem -, da je o tem, kaj v resnici dogaja in lahko enostavno preverite sami - smo dali navodila, kako to storiti. Zato prosim trow vašem mnenju proč, ker tiste, ki jih vodi v napačno smer in samo preverite. Ali si preveril?

Prosimo, upoštevajte, da se mi ne nasvet, da zapustijo vprašanje tako kot je. Toplo priporočamo, da ga reši. Mi je dal druge možnosti, če vBulletin ekipa ne želite popraviti svoje napake. Uporabite lahko enega od teh, kot začasna rešitev in še vedno stik vBulletin ekipa za reševanje svoje žuželka. Če želite rešiti vas prosimo, da nam poveste, katere možnost, da vam je ljubše, mi bodo vam bolj v to smer. V tem trenutku, po vaši želji - topic šteje rešiti.

Brezupen

Dal sem jim podatke, tako da sem med čakanjem na odgovor, nisem blizu tega vprašanja še ni.

Regards

Dal sem jim podatke, tako da sem med čakanjem na odgovor, nisem blizu tega vprašanja še ni.

Regards
    Zato sem tudi nastavite tu še ni rešen. Mi bi res rad pomagal, da je delo

Brezupen

Zakaj uporabljate arhiv spet? To je ogromen znesek nepotrebno podvojene vsebine.

Brezupen

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Zakaj uporabljate arhiv spet? To je ogromen znesek nepotrebno podvojene vsebine.
    Arhiv je priporočljivo, da se dissabled Če uporabljate vBseo ga ekipa vBSEO, me ne uporabljate vBSEO Zoints ali tako ne bo nobene koristi v njej onesposobiti za mene.
    PS. Google loči in izberite pogoje, boljša od 2 iz običajne forum niti in arhiv forum teme, tako da se vam ne kaznuje za to, tako da to ni razlog. Tukaj je vodnik Google Duplicate Content Vodnik iz Youtube, pozornost:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Nazadnje urejal mario06; 29-01-11 pri 09:31.

Brezupen

Zato sem tudi nastavite tu še ni rešen. Mi bi res rad pomagal, da je delo

Tukaj so odgovori od Support Team vBulletin, ki sem jim poslal celoten seznam spletnih naslovov z e-pošto Google (kot sem ti poslal) in vaše broken link primeri.

xxxxxxxxxxx
    25 jan '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Kot lahko vidite, bo vsak od teh URL-jev ni "crash" Torej, nisem prepričan, kaj so govoriš.

Če je bug, prosim priskrbeti se mi s bug poročilo. Ampak ni treskav dogaja.

Vse najboljše,
    xxxxxxxxxxx
    Support Team, vBulletin

Nakup vBulletin, najmočnejši forum programske opreme na voljo.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26 jan '11 01:12

Oseba, ki jo je govoril rekel, da je bug, in da je delal z nami o tem. Ne vidim vprašanje s svojim arhiv url, oni ne treskav forum. Rad bi slišal o tem bug poročilo, saj je koda arhiva ni spremenilo v starosti.

Vse najboljše,
    xxxxxxxxxxxxx
    Support Team, vBulletin

Nakup vBulletin, najmočnejši forum programske opreme na voljo.
    mailto: support@vbulletin.com
    Torej, tukaj imaš Michael, so navedeni v številne odgovore, da arhiv ni problem, kaj zdaj sledi?

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 29-01-11 pri 09:27.

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •