Imamo veliko uporabnikov. Vemo, kaj smo vključeni v dejansko nit. Hvala za dajanje vaše vBulletin različico
O vprašanju. Si bil obveščen, da je lahko integracija ni mogoče, saj je vaša različica ne podpira in ste se odločili, da gredo za to nekako. Bug v arhivu, ki ste se na strani vBulletin. Ti je bil obveščen tudi v PM o tem.
Torej si bila seznanjena ne dela arhiv sub-forumi na vašem ne podpira staro verzijo vBulletin, od samega začetka. Ti so tudi povedali, da zato, ker je to vBulletin bug se obrnite vBulletin ekipo za njegovo rešitev.
Prav tako, kot vidim v zelo nit jo je usmerjena na vas zavrnili našo prihodnost podporo. Seveda imate vso pravico, da vsakdo kriv za nič
Kaj storiti zdaj, z arhiva? Zdaj ste več možnosti:
1. Kontakt vBulletin ekipa za reševanje svoje žuželka. Kot veste (iz starih zgodb) vBulletin 3,6 imajo bug, in ko boste dodali dodatne parameter v URL za arhiviranje stran sub-forum potem pa se sesuje. To je izven vBET področje uporabe, ker stari vBulletin obnašajo na ta način tudi, ko je vBET ni nameščen - tako v kratkem besedami: to je vBulletin bug. Prav tako je iz našega področja, saj je ne podpira različico. Torej, lahko prosite vBuletin so še vedno odgovorni za svoje kode in ga bodo pravilne. Lahko zavrne, če se upošteva tudi vB3.6 kot nepodprt.
2. Lahko blok celoten arhiv v robots.txt - ni dobra ideja, mi tega ne svetujejo.
3. Lahko onemogočite prevod arhiva strani. Tam bo manj strani v Googlov indeks, vendar ne bo več prekinjene povezave.
4. Urejate lahko izgled vaše strani nit arhiv tako povezave do arhiva sub-forumi ne bodo vključeni. Lahko bi bilo vključeno, ker ni prevedeno stran in invalide za prevedeno eno. Na vaša glavna stran forum Arhiv bo pretrgane povezave do sub-forum še vedno na, vendar je to le nekaj povezav ne na tisoče na tisoče straneh nit arhiv. Lahko bi celo 301 preusmeritev na glavno stran forumu arhiv tako da bo samo v izvirnem jeziku.
Prosim, povejte nam, katera različica vam je bolj všeč in mi vas bo vodil v več izbran.
Tukaj sem izgubil. Najprej si napisal, da je varno. Potem si napisal, da ni varno. Zdaj je spet varno. Kaj me zanima je to, kar sem napisal, da vam o Webmaster Tools. Mi se ne zanima, kaj mod Avtor je povedal, - to je med vami in njim. Zanima nas, kako Google si oglejte forum. Če je Google si oglejte forum kot blokiran komunicirati potem mod škoduje Google, saj Google videli povsod enako vsebino (tako je vsako delovno mesto šteje kot podvojene vsebine). V tem primeru smo nasvet, da ne uporabljajo več mod, dokler bo to varno za Google - tako da dokler ne boste lahko videli v Webmaster Tools, da je Google ogled vseh straneh normalno in da ni blokiran. To je, kako je in imamo nič več povedati na tem področju. To je vaša izbira boste neobdelana nasvet ali ne. Torej, najprej preverite, in če to ni varno nato pa je svojo odločitev, ki jo želite poslušati.
Se opravičujem, če menite, da naš odgovor, kot nevljudno. Pravkar sem dodal v TODO seznamu, da bi ločeno robot.txt datoteko brez povezave SEO. Hvala za vaše note.
Prosimo, preberite in še enkrat kaj sem napisal, da si v zadnjem odgovoru. Nikoli nisem napisal, da je link:
je pokvarjen. Sem napisal, da je dela - razdeljene so vključene povezave na tej strani. Prosimo, preberite še enkrat, kaj je bilo prej opisano. Vem, da ta stran deluje. Zato sem ti napisal:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Sem ti napisal, da ta povezava deluje - vam ni treba, da mi zaslon strel in dokazati se mi, da je delovniSamo preberite natančno, kaj pišem, da vas. In zdaj poglej za vaše slike, in bodite pozorni na vrhu povezave (povezave do arhiva sub-forums) - ti so pokvarjeni
(Razen povezavo na glavni forum, arhiv)
GreatUpam, da boste razumeli na področju izdaje in zdaj vem, kaj so možnosti. Povejte nam, katero vam je ljubše, mi pa vas bo vodil v tej smeri.
Vsi tisti strani imajo popolnoma drugačno vsebino in vse boot ni mogel povedati, da je enako, ko je besedilo povsem drugačna. To so različne strani, ki služi različne vsebine za različne ciljne sprejemnik, in odgovor nimajo občutka za nas sploh. Prosimo, PM me celotno sporočilo imaš, pri stiku z virom tega sporočila. Radi bi, da ga razloži. Najverjetneje oseba, ki preveri, da ni videla prave vsebine, vendar le, blokiranje sporočil (kot sem storil sedaj) - tako ins tem primeru povratnih informacij nimajo nobene vrednosti na vseh. Še enkrat - prosim PM podrobnosti bomo preverila.