Im pomocou dragonbyte, odišiel som hoci anglicky, a to sa zdá, že by OK. dovoľte mi, aby hľadeli
Im pomocou dragonbyte, odišiel som hoci anglicky, a to sa zdá, že by OK. dovoľte mi, aby hľadeli
OK, tak v angličtine to všetko vyzerá správne, zmena lang jeho ukazuje forunthread? ext.. nie VBET premenovať adresy url pre preložené stránky? Anglický prihlásení alebo sa všetky odkazy sú .html prepisuje?
Iba v prípade, že stránka je preložená to adresa url dostať nie re-písomné
Opäť v angličtine to nie je správne, pretože budete presmerovaný na showthread.php stránky, a vy by ste nemali. URL v prehliadači by mali byť rovnaké, ako na prednej strane - SEO friendly.
Napríklad prejsť na stránku:
Budete presmerovaný na:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Že by sa nemalo stať.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Čo sa stane s adresy Url, na preložené stránky môže byť vzťahujúce sa k tejto otázke, tak to treba riešiť ako prvé.
Jasne vBulletin nie uznáva príslušné URL a urobiť presmerovanie na nie SEO friendly jeden.
Ako som písal si môžete ľahko overiť, je to spojené s vBET alebo nie - viď predchádzajúci príspevok.
Nemôžem re-vytvoriť nový príspevok v časti niť. Ak kliknem na vaše url, to re-riadi, ale žiadne fórum kliknutím ukazuje normálne seo freindlt url. Myslel som, že som bol ok s VB, ale tam, kde sa vám darí nový post odkaz na niť?
Nájdete "new-post" odkazy na vaše fórum hlavnej stránke:
Prosím, informujte sa vBET súvisí s "new-post" vydávanie, zakázať ho na chvíľu. Ak nie - nájsť riešenie. Ak áno, my vám pomôžeme.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Vidím aj iný problém. Ako vidím, teraz nie "new-post" odkazy na vaše SEO odkazy funguje, ale nemôžete ísť na preložené stránke - máš presmerovanie späť na anglickej stránke. Toto sa deje len na závit odkazy (sub fóra sú OK).
Prosím, uistite sa, že váš .htaccess súbor je OK. Tiež sa uistite, že používate podporovaný vBET SEO odkazy. Vezmite prosím na vedomie, že vBET vyžaduje integráciu s vBSEO, ak ho používate (popísané v readme.html).
Ak sa vám potvrdiť, že vaša konfigurácia je v poriadku a problém bude ešte stať pomôžeme vám ho vyriešiť na vás server. Stále prvý, prosím, žiaľ naše pokyny. Inštaláciu a konfiguráciu služba je platená jeden, pomôžeme vám zadarmo, ak to niektoré vBET chybu. Tak najprv musíme potvrdiť, že vaša konfigurácia je v poriadku a "new-post" problém súvisí s vBET. Tak dlho, ako SEO nie sú v poriadku bez vBET nemôžeme očakávať, že budú správne fungovať s vBET.
Naposledy upravil vBET; 15-03-19 v 15:13.
Mal som svoj tím upravovať htaccess dávno na fórum a non fórum stránky, tiež som išiel s Dragonbyte SEo v mieste vbseo. Ja viem, že nemôžem vymazať VBSE funkcie stále bez chyby, aj keď plugin je odstránený z vbulletin.
tu je fórum directory htaccess súvisiace.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
V koreňovom adresári sa musím veľa cpanel pridané comodo linky s vbet pridané aj pre vonkajšie fórum stránky, ale to by nemalo účinok newthread ext.
Tiež som prešiel všetky Dragonbyr=te nastavenia a vbet a žiadna zmienka o tom, nové vlákno. Budem platiť poplatok, aby si to pozrel bližšie, v prípade potreby opraviť.
Dragonbyte SEO NIE je podporovaný vBET - to je dôvod, prečo môžete mať problémy. Nie sme plán na podporu vonkajšej SEO motory, pretože vBulletin má natívne SEO motora, pretože 4.0. Podporujeme integráciu s vBSEO ako spätná kompatibilita pre fórach pred 4.0 alebo ktoré nechcú zmeniť SEO motory. Fóra, ktoré chcete odstrániť vBSEO majú bezplatnú SEO motora zahrnuté v vBulletin pretože 4.0.