Ai dreptate. Acest lucru ar trebui să fie invers. Ne cerem scuze pentru greseala
Ai dreptate. Acest lucru ar trebui să fie invers. Ne cerem scuze pentru greseala
cu inversul de codul din vBET încă nu lucrează pentru mine .... oricine poate confirma dacă fac ceva greşit?
poate fi codul corect este
if (isset ($ _GET ['t']) & & isset ($ _GET! ['Du-te la']) & & fals == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')!) {
Codul nostru este functioneaza perfect pe forumul nostru de testare. Te rog, trimite un PM Michal cu acces la FTP dumneavoastră.
El va încerca să o rezolvaţi.
Kamil,
aceasta a lucrat pentru mine
if (isset ($ _GET ['t']) & & isset ($ _GET! ['Du-te la']) & & fals == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')!) {
dar cu $ _GET ['p'] ca nu se schimbă nimic sugerat **********
deoarece problema este cu obţine variabila goto ce aveţi nevoie de a verifica dacă p este variabilă este setată?
puteţi confirma acest lucru?
Ambele sunt bune sugestii. Coduri funcţioneze corect pe un forum de test .. Voi scrie despre ea la Michal.
întoarce, întoarce-te,
încercăm să facem acest lucru (cu codul):
1. traduce pagina (indiferent de limba)
2. utilizare Du-te la primul post
Poţi să vezi? Pagina nu este tradus.
Sunt o verificare chiar acum.
Am facut multe teste si este de lucru pe partea noastră în cod dat. Vă rugăm să încercaţi acest lucru:
1. Setare modificări aşa cum am descris-o ("Du-te la 'nu exista înainte de executarea merge trought vBSEO - că ceea ce jurnalele noastre ne spune)
2. Creare mesaj nou test
3. Verificaţi face pentru acest newone este de lucru.
În cazul în care este - atunci culoarea doar cache. Probabil ar trebui să funcţioneze în flusching Admin cp -> Intretinere -> Actualizare Contoare. Încerca Reconstruieste Informaţii Forum poate, de asemenea, unele altora. În cazul în care va lucra pentru unul nou zece itmeans că este de lucru şi aveţi doar cache vechi (gresit) redirectionari.
Vă rugăm să încercaţi acest lucru şi să ne dea feedback-ul - în cazul în care încă nu funcţionează, apoi am nevoie să merg şi să verificaţi-l pe server.
vBET testele mele sunt în conformitate cu vbulletin 4.0.4pl1
dvs. şi codul de
nu este de lucru pentru mine, dar ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
este de lucru bine ... nu aveţi nici o idee dacă acest cod poate face ceva codul?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {