Masz rację. To powinno być odwrotnie. Przepraszamy za błąd![]()
Masz rację. To powinno być odwrotnie. Przepraszamy za błąd![]()
z odwrotność kod z vBET nadal nie działa dla mnie .... każdy może stwierdzić, czy robię coś źle?
może być prawidłowy kod jest
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & false! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Nasz kod jest działa perfekcyjnie na naszym forum. Prosimy o przesłanie Michał PM z dostępem do FTP.
Będzie starał się go naprawić.
kamil,
ten pracował dla mnie
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & false! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ale z $ _GET ['p'], jak proponowane zmiany nie **********
ponieważ problem jest z get zmienna goto dlaczego trzeba sprawdzić, czy zmienna p jest?
można to potwierdzić?
Obie propozycje są dobre. Kody prawidłowo działać na forum testu .. Napiszę o tym Michał.
wrócić, wrócić,
spróbuj to zrobić (z kodem):
1. przetłumaczyć stronę (bez względu na język)
2. stosowanie przejść do pierwszego nowego posta
Czy widzisz? Stron nie jest tłumaczona.
Jestem sprawdzenie go teraz.
Zrobiłem wiele testów i to działa na naszej stronie w danym kodzie. Spróbuj tego:
1. Ustaw zmian jak opisał to ('goto' nie istnieje przed wykonaniem idzie trought vBSEO - że to, co mówi nam nasze logi)
2. Utwórz nowy test post
3. Sprawdź czy do tego NewOne to działa.
Jeśli jest - to tylko kolor buforuje. Chyba powinno działać flusching w Admin CP -> Konserwacja -> Aktualizacja Liczniki. Wypróbować Rebuild Informacje Forum Może też kilka innych. Jeśli będzie pracować dla nowego dziesięć itmeans, że działa i trzeba tylko buforowane stary (zły) przekierowań.
Spróbuj tego i daje nam feedback - jeżeli nadal nie działa, to muszę iść i sprawdzić go na serwerze.
vBET moich testów są w vbulletin 4.0.4pl1
i kod
nie działa dla mnie, ale ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
działa bez zarzutu ... masz jakiś pomysł, jeśli ten kod może zrobić coś kod?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {