Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Mesaje ale vizitatorilor, numele de utilizator traduse.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Mesaje ale vizitatorilor, numele de utilizator traduse.

Tocmai am văzut că în mesaje vizitatorilor, numele de utilizator sunt traduse. A se vedea capturi de ecran ataşat.

Vă rugăm să consilieze cu privire la modul de a stabili acest lucru. Multumesc.

Implicit limba:

În alte limbi:

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să-mi URL-ul la această pagină cu detaliile de acces la FTP si CP Admin PM, si voi rezolva.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Toate detaliile fost trimis în PM.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate şi vor fi incluse în următoarea lansare.

Soluţie rapidă pentru:
    1. Du-te la Admin CP -> plugins & Produse -> Plugin Manager de şi faceţi clic pe Adaugă Plugin noi
    2. Set valori:
    - Produs: vB Enterprise Traducator
    - Locul de amplasare Hook: visitor_messagebit_display_complete
    - Titlul: Nu traduce numele de utilizator în Mesaje ale vizitatorilor
    - Comandă de execuţie: 5
    - Plugin cod PHP:
    PHP Code:
    global $vbulletin
    if (
    $_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
    $message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
    $message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';

- Plugin este Activ: Da

Taurul am deja setat pe forum - vă rugăm să confirmaţi soluţia este de lucru.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Yep. Confirm că funcţionează pe CreativX. Multumesc Michal. Voi face fixa pentru forumul meu alte.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare Bucurați-vă de vBET

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Doar un singur lucru mic, am observat. În partea de jos a barei laterale într-o pagină de profil, există un bloc cu menţiunea "Ultimii vizitatori", la profilul tau. Am vedea acolo numele de utilizator sunt încă traduse. Ne pare rău pentru complicaţii!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Acest lucru ar putea parea o mica problema în ochii nimănui, dar aş dori să lucreze tot 100%. Deci, poate, te rog uita în cererea postul meu trecut. Multumesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ne pare rau - am dor. Ai deja a confirmat că este rezolvată aşa că a trebuit să-l pierdeţi din cauza statutului. Va rugam sa deschis subiect nou pentru el - fir emite noi In acest fel stim ceea ce suntem noi de gestionare, furnica aceasta este cu adevărat util în cazul în care remedieri rapide sunt incluse, de bug-uri vin înapoi, sau cineva este în căutarea de problemă similară şi aşa mai departe.

Imi pare rau pentru probleme - vă rugăm să copiaţi doar posta dvs. pentru a firului noi şi vom avea grijă despre el

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •