Aš tik pamačiau, kad lankytojas žinutes, naudotojų vardus, yra perskaičiuojami. Žiūrėti pridedamą ekrano.
Prašome patarti, kaip išspręsti šią problemą. Ačiū.
Įprasta kalba:
Kitas kalbą:
![]()
Aš tik pamačiau, kad lankytojas žinutes, naudotojų vardus, yra perskaičiuojami. Žiūrėti pridedamą ekrano.
Prašome patarti, kaip išspręsti šią problemą. Ačiū.
Įprasta kalba:
Kitas kalbą:
![]()
Prašome PM man su prieigos duomenys, FTP ir Admin CP URL į šį puslapį, ir aš ją išspręsti.
Visi duomenys buvo siunčiami į PM.
Išspręstos ir bus įtraukti į kitą spaudai.
Greitai nustatyti:
1. Eiti į Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager ir spauskite Pridėti naują Įskiepis
2. Nustatytąsias vertes:
- Produktas: Vb Įmonių Vertėjas
- Kablys buvimo vieta: visitor_messagebit_display_complete
- Pavadinimas: Neverskite vardai lankytojų pranešimų
- Paleidimo tvarka: 5
- Įskiepis PHP kodas:
- Įjungti aktyvus: TaipPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Jautis aš jau jūsų forumą - prašome patvirtinti tirpalo.
Yep. Aš patvirtinu, kad tai veikia CreativX. Dėka Michalas. Aš daryti pataisą, kiti mano forumas.
Tik vienas mažas dalykas, aš tiesiog pastebėjau. Profilio puslapyje šoninės juostos apačioje yra blokas, nurodydama į savo profilį Paskutiniai lankytojai. Matau, ten vis dar išversti vardus. Atsiprašome už vargo!
Tai gali atrodyti kaip mažas klausimas kieno nors akys, bet norėčiau viską dirbti 100%. Taigi galite, prašome pažvelgti į mano paskutinę žinutę prašymu. Ačiū.
Atsiprašome - I miss it. Jūs jau patvirtino, tai yra išspręsti, todėl teko praleisti, nes statusą. Prašome atidaryti naują temą - naujas klausimas naują temąTokiu būdu mes žinome, ką mes valdyti, skruzdė, tai tikrai naudinga tuo atveju, kai greitai nustato, klaidų grįžta, ar kas nors ieško panašių išdavimo ir pan.
Taigi, atsiprašau už problemų - tiesiog prašome nukopijuoti savo postą į naują temą ir mes pasirūpinsime apie tai![]()