Am văzut versiunea gratuită a acestui noaptea trecută la peste vbulletin.org şi au venit aici pentru a afla mai multe - trebuie să spun că este o idee grozava, mai ales partea despre cum site-ul dvs. indexate în 52 de limbi :-)
Am luat o copie pentru a încerca afară pe un site nou eu sunt de constructii, şi a instala a mers bine fără orice incidente majore. O notă pe care cu toate acestea pentru cei dintre voi care folosesc vbSEO - modificări la FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php înainte ce importaţi fişierul produs vbenterprisetranslator.xml
Am sugerează că instrucţiunile de menţionează, de asemenea, acest lucru la partea de sus, ceva de genul "Dacă utilizaţi vbSEO vă rugăm să modificaţi acest fişier prima". Dacă nu faceţi acest lucru prima nu va putea folosi admincp pana faci.
Încă nu am dat seama cum sa facem sa joace frumos cu meu vBadvanced Directory Link-uri şi vBGallery vorbesc intre ele, dar eu sunt sigur că va primi rezolvat destul de repede.
Ceea ce vreau să iubesc atât de mult este raportul de la Sitemap-ul meu vbSEO generator de această dimineaţă că arată o adresele URL suplimentare 42k au fost create de când am instalat :-) mod
Dacă doriţi să-l vedeţi în acţiune au un aspect -> TheCHS ~ Charleston Forum