Я бачыў, бясплатную версію гэтага ўчора ўвечары на працягу vbulletin.org і прыехаў сюды, каб даведацца больш - павінен сказаць, што гэта выдатная ідэя, асабліва ў частцы пра тое, каб ваш сайт праіндэксаваны ў 52 мовах :-)
Я схапіў копію апрабаваць на новым участку я будую, і ўстаноўка прайшла добра без якіх-небудзь сур'езных інцыдэнтаў. Адно Заўвага аб тым, што аднак для тых з вас, хто выкарыстоўвае vbSEO - унесці змены ў FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php да імпарце прадуктаў vbenterprisetranslator.xml файл
Я мяркую, што інструкцыі таксама згадаў пра гэта ў верхняй частцы, што нешта накшталт "Калі вы выкарыстоўваеце vbSEO калі ласка, змяняць гэты файл першым". Калі вы не зробіце гэтага спачатку вы не зможаце выкарыстоўваць вашыя AdminCP пакуль вы робіце.
Я да гэтага часу не высвятлілі, як зрабіць яго гуляць добра з маёй vBadvanced Каталог спасылак і PhotoPost vBGallery, але я ўпэўнены, што атрымае вырашана дастаткова хутка.
Што я люблю да гэтага часу з'яўляецца справаздачу з маёй карты сайта vbSEO генератар сёння раніцай, які паказвае дадатковую 42k URL-адрасоў былі створаны, так як я ўсталяваў мод :-)
Калі вы хочаце ўбачыць яго ў дзеянні Вы таксама можаце паглядзець -> TheCHS ~ Чарльстоне форум