Είδα την ελεύθερη έκδοση αυτού του χθες το βράδυ πάνω σε vbulletin.org και ήρθε εδώ για να μάθετε περισσότερα - πρέπει να πω ότι είναι μια μεγάλη ιδέα, ειδικά το μέρος για να πάρει το site σας αναπροσαρμόζονται σε 52 γλώσσες :-)
Άρπαξα ένα αντίγραφο για να δοκιμάσετε ένα νέο site είμαι κτιρίου και η εγκατάσταση πήγε καλά χωρίς σημαντικά επεισόδια. Μια σημείωση σχετικά με αυτό, ωστόσο, για εκείνους από εσάς που χρησιμοποιούν vbSEO - να κάνει τις αλλαγές στο FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php προτού την εισαγωγή του προϊόντος vbenterprisetranslator.xml αρχείο
Προτείνω ότι οι οδηγίες αναφέρουν επίσης αυτό στην κορυφή, κάτι σαν "Εάν χρησιμοποιείτε vBSEO παρακαλώ να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο πρώτα". Αν δεν το κάνετε αυτό το πρώτο δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσει admincp σας μέχρι να το κάνετε.
Ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο για να γίνει ωραίο παιχνίδι με vBadvanced Links Directory μου και vBGallery PhotoPost, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάρει επιλυθεί σύντομα.
Τι είμαι αγαπώντας μέχρι στιγμής είναι η έκθεση sitemap γεννήτρια vBSEO μου σήμερα το πρωί ότι δείχνει μια πρόσθετη 42k urls έχουν δημιουργηθεί από τότε που εγκαταστήσατε το mod :-)
Αν θέλετε να το δείτε σε δράση, ρίξτε μια ματιά -> TheCHS ~ Τσάρλεστον Forums