Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Probleme vBET - întrebare Slow / Apache fire.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Probleme vBET - întrebare Slow / Apache fire.

Bună,

Am fost folosind vBET pentru cândva acum, şi totul a fost de lucru bine,

Cu toate acestea recent, din cauza nivelului crescut de trafic, vBET utilizează 2 la 300 conexiuni de ieşire,

Aceasta este cauza Interogări multe lentă a fi rulate, precum şi cauzează Apache pentru a lovi numărul său maxim de fire.

Care este setată la 256 (care ar trebui să se ocupe pur ceva de genul 10 milioane afisari pe zi si trafic mea nu este asa de mare).

site-ul meu este: cardshare.tv

Am o destul de puternic server (dual core quad, 24gig berbec etc.)

De încărcare de pe server este foarte scăzut, astfel încât sa nu o problemă de încărcare conexe.

Im de funcţionare vBulletin 3.8.x

Am activat, de asemenea, cache-ul clienţilor pe deplin şi instalate alte instanţe cache, cum ar fi vb optimiza & Memcache activat.

-

Bună, În urma mesajul meu anterior,

Tocmai am observat că este o eroare în Instrumentele vBET -> Cleaner Cache în admincp.

Cred că acest lucru este legat de script-ul, fie nu detectarea am redenumit admin / mod directorilor (de exemplu, greu codificate), sau acestea sunt permisiunile?

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () " Codul de d pe linia 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () "cod de d pe linia 9

Am dezactivat cache, de asemenea, clienţilor pe deplin la momentul în care pare a face mai greu decat bine.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Actualizare:

Am reusit pentru a optimiza site-ul instalat şi câteva lucruri care s-au rectifyed lucrurile, astfel încât lucrurile se execută bine acum.

Cu toate acestea, eroarea a menţionat cu greu calea de eroare codificate încă mai există.

De asemenea, cred că poate interogări lent ar putea fi, sperăm, optimizate în viitor.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Doar opri vBET şi a reseta serverul tău, vă păstraţi vBET oprit pentru câteva zile şi a vedea dacă pe forum pentru dumneavoastră este mai rapid.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am o listă de sugestii pentru dvs. - vă rugăm să verificaţi-l: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ce zici de acest al doilea aspect? Eu nu pot reproduce pe forum pentru mea de test astfel încât poţi explica ce aş schimba (anme a folrum etc / dosar?)

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Numele admincp & modcp dosar şi în config.php

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok, deci voi testa azi incerc sa fac unele concluzii. Mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nu utilizaţi admincp forder cu altă denumire sau nu? aţi schimbat numele din acest folder numai în config.php sau numele folderului reala?
    Daca da - încercaţi să copiaţi toate fişierele de vBET din încărcare / admincp dosar în folderul nou.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Da, admincp este numit ceva de genul: HGUYFhghg78556FJF
    Acest lucru a fost actualizat în config.php

De asemenea, am făcut-vă că pentru a încărca orice fişiere în vBET / admincp a intrat în dosarul admincp redenumite.

dosarul meu admincp a fost modificat de la înainte de a instala vBET.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

deci vă rugăm să încercaţi această soluţie - http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post6876
    ar trebui să funcţioneze acum

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •