Bună,
Am fost folosind vBET pentru cândva acum, şi totul a fost de lucru bine,
Cu toate acestea recent, din cauza nivelului crescut de trafic, vBET utilizează 2 la 300 conexiuni de ieşire,
Aceasta este cauza Interogări multe lentă a fi rulate, precum şi cauzează Apache pentru a lovi numărul său maxim de fire.
Care este setată la 256 (care ar trebui să se ocupe pur ceva de genul 10 milioane afisari pe zi si trafic mea nu este asa de mare).
site-ul meu este: cardshare.tv
Am o destul de puternic server (dual core quad, 24gig berbec etc.)
De încărcare de pe server este foarte scăzut, astfel încât sa nu o problemă de încărcare conexe.
Im de funcţionare vBulletin 3.8.x
Am activat, de asemenea, cache-ul clienţilor pe deplin şi instalate alte instanţe cache, cum ar fi vb optimiza & Memcache activat.
-
Bună, În urma mesajul meu anterior,
Tocmai am observat că este o eroare în Instrumentele vBET -> Cleaner Cache în admincp.
Cred că acest lucru este legat de script-ul, fie nu detectarea am redenumit admin / mod directorilor (de exemplu, greu codificate), sau acestea sunt permisiunile?
Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () " Codul de d pe linia 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () "cod de d pe linia 9
Am dezactivat cache, de asemenea, clienţilor pe deplin la momentul în care pare a face mai greu decat bine.