Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: BB Sorunlar - Yavaş Sorgular / Apache Konuları.

Junior Member

Default BB Sorunlar - Yavaş Sorgular / Apache Konuları.

Merhaba,

Ben bazen şimdi BB kullanıyor, ve herşey yolunda çalışmalarını sürdürmektedir

Ancak son zamanlarda artan trafik seviyelere nedeniyle, BB 2 kullanıyor - 300 giden bağlantıları,

Bu, birçok Yavaş Sorguları çalıştırmak için neden yanı sıra apache konuları, maksimum sayıda vurmak neden oluyor.

Hangi (o kadar da yüksek değil 10 milyon gün başına vurur ve trafik gibi bir şey kolayca işlemesi gerekir) 256 ayarlanır.

benim site: cardshare.tv

Ben yeterince güçlü bir sunucu (çift dört çekirdekli, 24gig ram vb.)

Sunucu üzerindeki yük çok düşük, bu nedenle onun değil bir yük ile ilgili bir sorun.

Im vbulletin 3.8.x çalıştıran

Ben de tam konuk önbellek ve fi optimize etmek ve etkin memcache gibi yüklü diğer bir önbellek örnekleri sağlamıştır.

-

Merhaba, benim önceki mesajı ardından,

Admincp> Cache Cleaner - Ben sadece BB Araçları bir hata olduğunu fark etmişsinizdir.

Ben bu admin / mod yönetmenleri (örneğin sert kodlu) değiştirildi var ya onlar izinleri algılayamadı ya komut dosyası ile ilgili düşünüyorsun?

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933) Böyle bir dosya ya da dizin yok:) (eval ' d code on line 9

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib: '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933)): eval () '/ php d code on line 9

Bunu yapmanın yarardan çok zor gibi görünüyor şu anda ben de tam konuk önbelleği devre dışı bırakılmış.

Junior Member

Güncelleme:

Ben siteyi optimize etmek için yönetilen ve şeyler rectifyed var şimdi işlerin iyi çalışan bir kaç şey yüklü.

Ancak sabit kodlu yolu hata belirten belirtilen hata hala var.

Ayrıca ben belki yavaş sorgular umarım gelecekte daha da optimize edilebilir olduğunu düşünüyorum.

Kıdemli Üye

Forum hızlıdır Sadece BB kapatmak ve sunucu sıfırlamak, bir kaç gün kapalı BB tutmak ve görmek.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Bilgisayarınız için ipuçları bir listesini kontrol ediniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Bu ikinci konu nedir? Ben ne değiştirmeniz gerekir (folrum / klasör vb anme?) Açıklamak benim test forumu sunamayacağı

Junior Member

Admincp & modcp klasör adları ve config.php

tamam, bu yüzden bazı Sonuç yapmayı deneyin bugün test edecek. Teşekkürler

diğer adı ile admincp Forder? sadece config.php ya da gerçek klasörün adı bu klasörün adını değiştirmek?
    cevabınız evet ise - tüm BB dosyaları kopyalamak için deneyin upload / admincp yeni bir klasör içine klasör.

Junior Member

HGUYFhghg78556FJF: Evet admincp gibi bir şey oldu.
    Bu config.php güncellendi

Admincp değiştirildi admincp klasörünün içine gitti / BB dosyaları yüklemek için ben de emin oldum.

benim admincp klasörü BB yüklemeden önce bu yana değişti.

bu yüzden lütfen bu çözümü deneyin - # post6876 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    şimdi çalışmalıdır

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •