Merhaba,
Ben bazen şimdi BB kullanıyor, ve herşey yolunda çalışmalarını sürdürmektedir
Ancak son zamanlarda artan trafik seviyelere nedeniyle, BB 2 kullanıyor - 300 giden bağlantıları,
Bu, birçok Yavaş Sorguları çalıştırmak için neden yanı sıra apache konuları, maksimum sayıda vurmak neden oluyor.
Hangi (o kadar da yüksek değil 10 milyon gün başına vurur ve trafik gibi bir şey kolayca işlemesi gerekir) 256 ayarlanır.
benim site: cardshare.tv
Ben yeterince güçlü bir sunucu (çift dört çekirdekli, 24gig ram vb.)
Sunucu üzerindeki yük çok düşük, bu nedenle onun değil bir yük ile ilgili bir sorun.
Im vbulletin 3.8.x çalıştıran
Ben de tam konuk önbellek ve fi optimize etmek ve etkin memcache gibi yüklü diğer bir önbellek örnekleri sağlamıştır.
-
Merhaba, benim önceki mesajı ardından,
Admincp> Cache Cleaner - Ben sadece BB Araçları bir hata olduğunu fark etmişsinizdir.
Ben bu admin / mod yönetmenleri (örneğin sert kodlu) değiştirildi var ya onlar izinleri algılayamadı ya komut dosyası ile ilgili düşünüyorsun?
Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933) Böyle bir dosya ya da dizin yok:) (eval ' d code on line 9
Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib: '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933)): eval () '/ php d code on line 9
Bunu yapmanın yarardan çok zor gibi görünüyor şu anda ben de tam konuk önbelleği devre dışı bırakılmış.