Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: jak zrobić wszystkie przetłumaczone postu i nici w sitemap

Senior Member

Default jak zrobić wszystkie przetłumaczone postu i nici w sitemap

pomóc, aby lepiej kod
    to jest mój kod dodany

/ / Dodatkowy kod
    $ Alanguages = array ("en", "ms", "ar", "zh-CN");
    if (! $ archiwizowane) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ archiwalnych);
    foreach ($ alanguages dolarów język) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Język ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ przed, $ threadrow ['Chcesz zostać'], $ freq);
    }
    }
    / / Koniec dodatkowy kod

moje statystyki poniżej
    Tematy
    89,236
    Użytkownicy
    1,877
    mapa domyślnie utworzy o 2xx.xxx URL
    ale z 5 językach jej tworzyć tylko 457.160 adresów

do postu tylko, jeśli wszystkie tłumaczenia i tworzenia adresów URL w mapie witryny
    jej o 560.000 adresów

co niewłaściwy z mojego kodu
    proszę mi pomóc
    dzięki

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nasz kod integracji po prostu po prostu dodaje adresy URL przetłumaczone wątki. I domyślnie tylko na pierwszej stronie wątku. Opisujemy, jak zmienić kod, aby także inne strony wątku, jeśli chcesz.

Stron członkowskie nie są istotne i radzimy nawet blokować tych stron przez plik robots.txt

Jeśli chcesz mieć w swoim mapa strony również linki do przetłumaczonych posty, to proszę skorzystać z poniższych rozwiązań:
    1. Otwórz plik / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Znajdź kod:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Przedstawioną mu:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Ostatnio edytowane przez vBET; 04-04-10 W 13:14. Powód: potwierdzone pracy

Senior Member

pracy
    dzięki dzięki dzięki
    thankssssssss ******************************

Członek

"1. Otwórz plik / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nie mogę znaleźć tego ..

Jest to, że w menedżerze stylu?

Quote Napisał hotslot View Post
    "1. Otwórz plik / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nie mogę znaleźć tego ..

Jest to, że w menedżerze stylu?
    Czy masz Sitemap Generator zainstalowane na swoim forum?

Członek

Nie mam pojęcia?

Możesz zaloguj się w moim panelu administracyjnego i sprawdzić? I nie zauważasz mamy coś w rodzaju "problem" o Sitemap kiedy login jednak używamy mapa vbseo prawidłowe?

Nie mam pojęcia?

Możesz zaloguj się w moim panelu administracyjnego i sprawdzić? I nie zauważasz mamy coś w rodzaju "problem" o Sitemap kiedy login jednak używamy mapa vbseo prawidłowe?
    Należy więc sprawdzić w swoim panelu administracyjnego. Także jeśli masz go zainstalowanego to należy zasięgnąć / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php w katalogu forum.

Członek

Czasami łatwiej jest zrobić / pokazać to powiedzieć, co należy zrobić. Nie mam pojęcia, jak jestem bardzo mylić, jeśli chodzi o te rzeczy. Wiem jednak zakupiłem 2 licencje tutaj i nie wydają się być warte każdej wartości z wyjątkiem bólu głowy i błędy google. Jest to oprogramowanie, które nie powinny być kupowane, jeżeli nie wiesz jak edytować licencji i kodów i amatorskie je do pracy. Myślę, że vBET wynosi 2 lata od bycia prawdziwie legit gotowy do uruchomienia programu, to może powinien być umieszczony na sale.I nawet zapłacił za zakropleniu jak nic nie wiem o tych rzeczach. Naprawdę potrzebuję kogoś z vBET spędzić 2 minuty, aby spojrzeć w moje administratora i dostać wszystko działało jak powinno być. Wierzę w rzeczy vBET tylko potrzebny skonfigurowany gdzie to naprawdę działa prawo.
    Ostatnio edytowane przez hotslot; 25-04-10 W 21:15.

Czasami łatwiej jest zrobić / pokazać to powiedzieć, co należy zrobić. Nie mam pojęcia, jak jestem bardzo mylić, jeśli chodzi o te rzeczy. Wiem jednak zakupiłem 2 licencje tutaj i nie wydają się być warte każdej wartości z wyjątkiem bólu głowy i błędy google. Jest to oprogramowanie, które nie powinny być kupowane, jeżeli nie wiesz jak edytować licencji i kodów i amatorskie je do pracy. Myślę, że vBET wynosi 2 lata od bycia prawdziwie legit gotowy do uruchomienia programu, to może powinien być umieszczony na sale.I nawet zapłacił za zakropleniu jak nic nie wiem o tych rzeczach. Naprawdę potrzebuję kogoś z vBET spędzić 2 minuty, aby spojrzeć w moje administratora i dostać wszystko działało jak powinno być. Wierzę w rzeczy vBET tylko potrzebny skonfigurowany gdzie to naprawdę działa prawo.
    Należy pamiętać, że vBET jest bardzo lekki i instalacja jest banalna. Nie ma żadnych edycji pliku w ogóle zainstalować vBET.

Integracja z różnych wtyczek zależy od tych możliwości wtyczki. Jeśli wydanie dla integracji jest konieczne tylko oznacza, że wtyczki, która jest zintegrowana jest słaby w punkcie obsługi dodatkowych funkcji. Możesz napisać do zespołu vBSEO jeśli uważasz, że produkt wykonany ze słabym możliwości integracji (bez haków na wszystkich) i chcesz, żeby zapytać o jej poprawę. Jesteśmy odpowiedzialni tylko za nasz kod i dać rozwiązania do integracji z tych, którzy nie myśleć o tym. Nie możemy powiedzieć zespołu vBSEO na dokonane zmiany i aby ich produkt otwarty dla dodatkowych funkcji (w rzeczywistości to zrobiliśmy - nie chcą ich produkt otwarci na nowe funkcjonalności).

Wracając do problemu - jaki jest problem? Jesteś twierdząc, że nasz zespół powinien pomóc Ci wszystko działało jak należy, być, ale nigdy nie powiedział co nie działa prawidłowo. Jak zrozumieć chciał odnaleźć pliku z powodu jakiegoś problemu z generatora. Więc jaki jest problem?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 25-04-10 W 21:30.

Członek

Dzięki za odpowiedzi. Chcę po prostu wszystkie przetłumaczone postu i nici w mapa i jeśli to możliwe, należy to zrobić podczas instalacji lub kliknięcia przycisku opcji w sekcji admin więc nie trzeba zmieniać niczego. Czy polecam Geographic cel w narzędzia dla webmasterów dla każdego języka? Również polecacie dodaniem kanału rss / mapa dla każdego języka w narzędzia dla webmasterów?

Dlatego właśnie brakowało pomocy dla wszystkich przetłumaczonych postu być dodane do mapy, więc nie może być problem.

ciepłe chodzi
    Ostatnio edytowane przez hotslot; 25-04-10 W 21:55.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •