Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 13 z 13

Wątek: jak zrobić wszystkie przetłumaczone postu i nici w sitemap

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał hotslot View Post
    Dzięki za odpowiedzi. Chcę po prostu wszystkie przetłumaczone postu i nici w mapa i jeśli to możliwe, należy to zrobić podczas instalacji lub kliknięcia przycisku opcji w sekcji admin więc nie trzeba zmieniać niczego. Czy polecam Geographic cel w narzędzia dla webmasterów dla każdego języka? Również polecacie dodaniem kanału rss / mapa dla każdego języka w narzędzia dla webmasterów?

Dlatego właśnie brakowało pomocy dla wszystkich przetłumaczonych postu być dodane do mapy, więc nie może być problem.

ciepłe chodzi
    Ale musisz mapa zintegrowane - które zostały wykonane podczas instalacji - jaki jest problem? Coś nie działa? ... Czy nawet sprawdzić czy to działa i nie widział liczba URL drastycznie poprawić? Jeśli jest jakiś problem - proszę powiedzieć, co jest nie tak.

O Kierowanie geograficzne - Nie wiedziałem, że jest taka możliwość, aby cel jednej domeny do kilku miejscach według maski URL. Czy jesteś pewien, że webmaster tools wspiera coś takiego?

A mapa jest generowany jeden z linków do wszystkich stron tłumaczenia wraz z oryginalnym linki. Tak po prostu zatrzymać się z rzeczywistymi narzędzi dla webmasterów konfiguracji mapa i Google będą je otrzymywać.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Ale musisz mapa zintegrowane - które zostały wykonane podczas instalacji - jaki jest problem? Coś nie działa? ... Czy nawet sprawdzić czy to działa i nie widział liczba URL drastycznie poprawić? Jeśli jest jakiś problem - proszę powiedzieć, co jest nie tak.

O Kierowanie geograficzne - Nie wiedziałem, że jest taka możliwość, aby cel jednej domeny do kilku miejscach według maski URL. Czy jesteś pewien, że webmaster tools wspiera coś takiego?
    Tak tak, zrobiłem kilka obszernych badań i robią. Obecnie mam kilka ustawiono tak, ale im badania wód przed zmianą ich wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 25-04-10 W 22:34. Powód: bbcode cytatem poprawione

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał hotslot View Post
    Tak tak, zrobiłem kilka obszernych badań i robią. Obecnie mam kilka ustawiono tak, ale im badania wód przed zmianą ich wszystkich.
    OK. Naprawdę wolę nie udzielać porad na temat czegoś, co nie wiem. A ja dowiedziałam się, że jesteś w stanie cet kilku miejscach w jednej dziedzinie, zgodnie z masek URL.
    Proszę mógłby napisać dla innych użytkowników, jak to zrobić - myślę, że mogą być gracefull na dobry artykuł o tym (nawet krótką).

Tak więc w tej chwili mogę tylko powiedzieć, że Google obsługuje bardzo dobrze strony języki-zwłaszcza, że vBET jest odpowiednio zmieniany kod języka strony w wyjściu HTML. Więc to nie powinno być potrzebne i nie widzę, jak to może poprawić cokolwiek. Nadal-nie mogę ci poradzić w tym obszarze. Niestety
    Ostatnio edytowane przez vBET; 25-04-10 W 22:52. Powód: literówka

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •