I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: se si të bëjë të gjitha postimi i përkthyer dhe thread në sitemap

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

Default se si të bëjë të gjitha postimi i përkthyer dhe thread në sitemap

të ndihmojë për të bërë një kod më të mirë
    Ky është kodi im shtuar

/ / Kodi shtesë
    $ Alanguages = array ('sq', 'ms', 'ar', 'zh-CN');
    if (! $ arkivuar) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arkivuar);
    foreach ($ alanguages si gjuhë $) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Gjuha ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ para, $ threadrow ['lastpost'], $ Freq);
    }
    }
    / / Fund kodi shtesë

Statistika e mia më poshtë
    Temat
    89,236
    Postime
    114,407
    Anëtarët
    1,877
    sitemap Default krijojnë rreth urls 2xx.xxx
    por me 5 gjuhë e saj të krijonte vetëm 457.160 URL

për postin vetëm nëse të gjitha të përkthyera dhe të krijojnë URLs në sitemap
    rreth tij 560.000 URL

whats e gabuar me kodin tim
    ju lutem më ndihmoni për të
    faleminderit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kodin tonë të integrimit thjesht vetëm shton URL për temat e përkthyer. Dhe by default vetëm për faqen e parë të thread. Ne përshkruajnë se si të ndryshojë kodin që të ketë edhe faqe të tjera thread nëse doni atë.

Faqe anëtare nuk janë të rëndësishme dhe ne këshillojmë që të bllokojë madje edhe ato faqe nga robots.txt

Nëse doni të keni në sitemap tuaj gjithashtu lidhjet për postimet e përkthyer, atëherë ju lutemi përdorni zgjidhja më poshtë:
    1. Open File / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Gjeni kodin:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Vënë para se ajo:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Fundit edituar nga vBET; 04-04-1013:14. Arsyeja: konfirmuar të punës

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

pune
    faleminderit faleminderit faleminderit
    thankssssssss ******************************

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

"1. Open File / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Unë nuk mund ta gjeni këtë ..

Është se në menaxheri stil?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    "1. Open File / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Unë nuk mund ta gjeni këtë ..

Është se në menaxheri stil?
    A keni Sitemap Generator instaluar në forum tuaj?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Unë nuk kam asnjë ide?

Ju lutem mund të hyni përsëri në seksionin tim admin dhe kontrolloni? Unë njoftim ne kemi një lloj "çështje" për sitemap kur ne login megjithatë ne duke përdorur sitemap vBulletin saktë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk kam asnjë ide?

Ju lutem mund të hyni përsëri në seksionin tim admin dhe kontrolloni? Unë njoftim ne kemi një lloj "çështje" për sitemap kur ne login megjithatë ne duke përdorur sitemap vBulletin saktë?
    Pra shikoni në seksionin tuaj admin. Gjithashtu nëse ju keni të instaluar, atëherë ju duhet të kërkoni / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php në numëratorin tuaj forum.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Ndonjëherë më të lehtë e saj për të bërë / të treguar pastaj të thonë se çfarë duhet të bëhet. Unë nuk kam asnjë ide si unë jam shumë konfuze kur është fjala për këtë stuff. Unë nuk e di por kam blerë 2 licenca këtu dhe as nuk duket të ketë vlerë asnjë vlerë përveç dhimbje koke dhe gabime google. Ky është një softuer që nuk duhet të blihen nëse nuk di se si të redaktuar licencat dhe kodet dhe vishem e tyre deri në punë. Unë mendoj se vbet është 2 vjet larg nga të qenit një program të vërtetë legit të gatshëm për të drejtuar atëherë ndoshta kjo duhet të vendoset për sale.I të paguar edhe për instalacioni si unë e di asgjë për këtë stuff. Unë me të vërtetë nevojë për dikë nga vbet për të shpenzuar 2 minuta për të parë në admin tim dhe për të marrë gjërat drejtimin se si ata duhet të jenë. Unë kam besim në gjëra vbet është vetëm nevojë për të konfiguruar ku ajo aktualisht punon drejtë.
    Fundit edituar nga hotslot; 25-04-1021:15.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ndonjëherë më të lehtë e saj për të bërë / të treguar pastaj të thonë se çfarë duhet të bëhet. Unë nuk kam asnjë ide si unë jam shumë konfuze kur është fjala për këtë stuff. Unë nuk e di por kam blerë 2 licenca këtu dhe as nuk duket të ketë vlerë asnjë vlerë përveç dhimbje koke dhe gabime google. Ky është një softuer që nuk duhet të blihen nëse nuk di se si të redaktuar licencat dhe kodet dhe vishem e tyre deri në punë. Unë mendoj se vbet është 2 vjet larg nga të qenit një program të vërtetë legit të gatshëm për të drejtuar atëherë ndoshta kjo duhet të vendoset për sale.I të paguar edhe për instalacioni si unë e di asgjë për këtë stuff. Unë me të vërtetë nevojë për dikë nga vbet për të shpenzuar 2 minuta për të parë në admin tim dhe për të marrë gjërat drejtimin se si ata duhet të jenë. Unë kam besim në gjëra vbet është vetëm nevojë për të konfiguruar ku ajo aktualisht punon drejtë.
    Lutemi kini parasysh se vBET është shumë i lehtë dhe instalimi është i parëndësishëm. Nuk ka asnjë botim fotografi në të gjitha për të instaluar vBET.

Integrimi me plugins të ndryshme varet nga ato mundësitë plugins. Nëse ndonjë botim për integrim është e nevojshme ajo vetëm të thotë se plugin cili është i integruar është i dobët në pikën e mbështetjes funksionalitete shtesë. Ju mund të shkruani për ekipin Muslimanët në qoftë se ju mendoni se ata kanë bërë me mundësitë e integrimit të produktit të dobët (pa grepa në të gjitha) dhe duan që të pyes për përmirësimin e saj. Ne jemi vetëm përgjegjës për kodin tonë dhe për t'u dhënë zgjidhje të integrohen me ata që nuk mendojnë për këtë. Ne nuk mund të them ekipit vBulletin ndryshimeve të bëra dhe të bëjnë produktin e tyre të hapur për funksionalitete shtesë (në fakt ne e bëmë atë - ata nuk duan produktin e tyre kanë hapur për funksionalitete të reja).

Duke iu rikthyer çështjes së - Çfarë është problemi? Ju jeni duke pretenduar se stafi ynë duhet të ju ndihmojë të merrni gjërat drejtimin si duhet, të jetë por ju nuk i tha atë që nuk është duke e duhur. Me sa kuptoj unë tuaj të kërkuar për të gjetur dosjen për shkak të një lloj çështje me gjenerator. Pra, çfarë është çështja?
    Fundit edituar nga vBET; 25-04-1021:30.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Faleminderit për përgjigjen. Unë thjesht dua që të gjithë pas përkthyer dhe temat në sitemap dhe nëse është e mundur kjo duhet të bëhet gjatë instalimit, ose një klik të një opsion butonin në pjesën admin kështu që nuk ka nevojë për të redaktuar asgjë. A Ju sugjeroni një objektiv gjeografik në mjetet webmasteri për çdo gjuhë? Gjithashtu do Ju rekomandoj duke shtuar një RSS / Harta e faqes për çdo gjuhë në mjetet webmasteri?

Kjo është arsyeja pse unë kam qenë dashur ndihma për të gjithë pas përkthyer për t'u shtuar në sitemap kështu që kjo nuk mund të jetë një çështje.

lidhje të ngrohtë
    Fundit edituar nga hotslot; 25-04-1021:55.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •