Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 18

Wątek: Pisanie w różnych językach

Junior Member

Default Pisanie w różnych językach

Witam Michał,

Pytasz mnie w innym wątku, aby opisać w forum Zgłoszenie błędu.

Zobacz, ponownie link: kliknij

Z tej sztuczki masz wybór, jeśli angielski lub urdu. Wybierz urdu i będziesz być w rzeczywistości wpisując w języku urdu, a następnie można ustawić ją na angielski przełączania zostanie umieszczona z prawej do lewej.

To jest coś, co chciałbym zobaczyć włączone, ale wątpię, to się stanie.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 15-10-09 W 00:39.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Dziękuję za życzenie.

Nie wiem co jest urdu, więc nie rozumiem problemu. Także demo na forum, które nie jestem w stanie zrozumieć w ogóle

Czy możesz opisać mi więcej to, co robi?

Także, jeśli piszesz w języku angielskim, należy ustawić domyślny język angielski, lub ustawić opcję, aby nie automatycznie dodać BBCode język podczas pisania nowego posta. Domyślny język mówi to, co jest domyślny język swoich postów Możesz go zmienić na całym świecie w User CP, lub dla konkretnych nową wiadomość w edytorze.

Junior Member

Urdu jest językiem.

Jeśli czytasz opis podany w tym linku to powiedzieć.

To pozwala na napisz lub typu w języku urdu.

Ale Urdu nie jest obsługiwany przez tłumaczenia Google, więc vBET nie poradzi sobie jeszcze, bo takiego tekstu nie będą tłumaczone na inne języki ...

Junior Member

To był tylko przykład.

Moja prośba funkcja jest, jeśli byłoby to możliwe dla nas do pisania w różnych językach (w czasie rzeczywistym) zamiast pisać w jednym języku, a wtedy wszystko będzie tłumaczone później.

Spójrz na kod dla tego hack co mam na myśli.

Ale można napisać w różnych językach ... Przykro nam, ale ja naprawdę nie rozumiem twój punkt widzenia.

Kiedy piszesz coś, piszesz to w czasie rzeczywistym. A możesz napisać w każdym z obsługiwanych języków, a nawet w kilku językach w jednej wiadomości. NIE musisz pisać w jednym języku

Wystarczy przeczytać ten artykuł: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member

Myślę, że masz na myśli z hack można wpisać polskiego za pomocą klawiatury lub angielskim w języku angielskim, a następnie hack będzie przetłumaczyć.

Czy to w jaki sposób to działa?

Albo na przykład będę mógł napisać w hindi w alfabecie hindi, a nie angielski. Hindi posiada własny alfabet w różnych znaków.

Mam nadzieję, że nie ma większego sensu.

Gdy piszesz w jakimś języku pisać w tym języku. Korzystanie z tej znaków językowych. Przejdź do wiadomości testowych - są napisane w różnych językach - możesz zobaczyć oryginalny (przed tłumaczenie) - po prostu kliknij strzałkę po prawej flagi języku oryginalnym.

Albo lepiej zajrzyj tutaj. Poniższa wiadomość jest w języku japońskim - oznacza to, że jest napisana w języku japońskim - kliknij strzałkę, a zobaczysz, oryginalny tekst, który został napisany (nie wiem Japoński - jest to po prostu skopiowane z Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Polish
    Translated text
    Są ciasta, a nie alkohol
    Original text

W badaniu wiadomości lokalnych można również zobaczyć garnki napisane w innych językach - te wszystkie został napisany przy ich znaków narodowych. SO, gdy użytkownik z jakiegoś kraju zarejestrować się do forum. On nie może zobaczyć swoje forum w jego języku - może też pisać w swoim języku!
    Ostatnio edytowane przez vBET; 17-10-09 W 03:45.

Junior Member

Zobacz sitodruku, Wybrałem mojego języka japońskiego od UserCP -> Edytuj swoje dane.

Więc, kiedy rozpocząć nowy wątek i rodzaj widzę tylko znaki języka angielskiego?

Junior Member

Jestem pewien, że to się dla Ciebie frustrujące Michał ale patrz mój ostatni ekranie.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •