Zobacz pełną wersję: Rozwiązany charset ISO-8859-9 nie jest obsługiwana?
jeden z pracowników odpowiedział na mnie, twierdząc, że zostały zaktualizowane moim forum.
Mam jednak odpowiedział im, mówiąc: Błędy bez odpowiedzi:
niektóre wątki pokazują błąd:
Link:
http://www.cardshare.tv/forum/italian-italiano/66681-a.html
Błąd:
Warning: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: charset `ISO-8859-9" nie jest obsługiwany, przy założeniu, iso-8859-1 w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 281
Warning: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: charset `ISO-8859-9" nie jest obsługiwany, przy założeniu, iso-8859-1 w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 281
r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Twoje forum nie odpowiada w tej chwili. vBET obsługuje wszystkie kodowania, ale najlepiej jest, jeśli forum używa kodowania UTF-8.
To może być problem z konfiguracją, proszę sprawdzić plik readme ponownie - zwrócić uwagę na vBulletinTM konfiguracji.
Ponadto jest to tylko ostrzeżenie, nie błąd, proszę zauważyć, że.
I sprawdzeniu konfiguracji jednak nie widzi nic złego.
Nie jest to tylko ostrzeżenie, jak to pokazują na stronach nie działają, ale tylko pokazuje ten błąd.
r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Ok,
Php funkcja nie suppord tego zestawu, w związku z tym można zrobić 2 rzeczy:
a) zmienić charset na jeden z tych:
ISO-8859-1, ISO-8859-15, UTF-8, ale nie jest sugerowane i bardzo problematyczne
b) można po prostu wyłączyć ostrzeżenia, dodając "@" przed funkcja w linii 281:
przed:
$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
po:
$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
Daj nam znać, jeśli problem jest rozwiązany
To zatrzymał błędu pokazuje jednak, niezależnie od wtyczki vBET próbuje zrobić i może nie jest przyczyną poważnie dużym obciążeniem i podejmowania miejscu działać bardzo wolno.
Po zmianie, co powiedział wczoraj, witryna działa strasznie wolno i się zawiesza.
Obecnie jestem wrażenia z poziomu wsparcia oferowanego w tej chwili, co biorąc pod uwagę pracowali wcześniej, a następnie zapłacił za uaktualnienie, które zostało wykonane ale strona nie jest już działa prawidłowo.
Yesday I stracił ponad 50 funtów przychodów.
Mam zajęty forum i nie może sobie pozwolić na rzeczy nadal chcesz tego, chciałbym to rozwiązać jak najszybciej.
I nie wrócą zmiany do teraz.
r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Przykro nam, że trzeba czekać,
Przede wszystkim upewnij się, że w pamięci podręcznej są włączone
Proszę sprawdzić ten http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html temat. Proszę skupić się na pkt 2, 16, 18, ale przeczytać je wszystkie
Jeśli problem nadal wyjścia wyłączyć wszystkie języki bez jednego, sprawdź, czy buforuje się przepełni
Możesz także zapytać swojego dostawcy hosta, jeśli używasz najnowszej wersji PHP
Ponadto można sprawdzić w czym problem na serwerze. Po zalogowaniu szukać problemu z Pobór pamięci lub przeciążenia procesor. Dowiedz się, czy jest to proces za to odpowiedzialny.
Moje obciążenia serwera jest pomiędzy 0,50 - 1,50 = bardzo niska.
vBulletin AdminCP = działa bardzo szybko, a także innych witryn i panele sterowania na serwerze.
Mam włączone Cache Gość, ale to nie jest problem.
Problem jest, że wielu użytkowników osiągnięcia stron z błędami i vBET nie działa prawidłowo, tak więc jej upaść na stronie.
r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Pleace zauważyć, że nie jest vBET błąd. To się stało z powodu PHP - PHP obsługi (http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php).
Ostrzeżenia te nie powinny wypadku w miejscu, ale jak powiedziałem, proszę spróbować wyłączyć języków i dowiedzieć się, czy forum działa szybciej
Problem jest, że wielu użytkowników osiągnięcia stron z błędami i vBET nie działa prawidłowo, tak więc jej upaść na stronie.
Przepraszamy - jakie błędy masz jeszcze? Radek dał Ci rozwiązania opisał jeden i jest potwierdzone, że są to już nie ma. Proszę określić, co jest nowym problem więc będziemy w stanie pomóc z tym:)
r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Brak odpowiedzi, uznają to rozwiązać
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):