PDA

View Full Version: како да знам vBET virsion

kasperandsky
03-05-10, 17:42
Здраво
Имам две прашања.
Како да знаете vBET верзија која инсталиран на мојот форум?
од мојот став, верувам дека Заменете ја "Мета Клучни зборови" содржина? опција во имала е корисно, ако го стави на она што ќе се случи? навистина сакам да биде натаму.

vBET
03-05-10, 21:07
Ќе најдете vBET верзија во Admin CP -> Приклучоци и производи -> Управување со Производи
Клучни зборови опција не е толку корисна како што мислите - повеќето ботови се игнорира клучни зборови и употреба вистинска содржина. За сигурни дека Google игнорира клучни зборови. Тоа е затоа што многу често тие немаат ништо заедничко со вистинскиот страница содржина. Ако им се овозможи клучни зборови тогаш тие нема да бидат преведени - имала ќе го замени преведени еден од нејзините.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1