КПК

Прагляд поўнай версіі: як ведаць, vBET virsion

kasperandsky
03-05-10, 17:42
Прывітанне
У мяне два пытання.
Як даведацца, vBET версія, што ўсталяваная на маім форуме?
з майго пункту гледжання, я лічу, што замяняе змесціва 'META KEYWORDS "? опцыю ў VBSEO карысна, калі б я паклаў яго на тое, што адбудзецца? на самай справе я хацеў, каб быць.

vBET
03-05-10, 21:07
Вы знойдзеце vBET версіі ў панэлі адміністратара -> Даданыя модулі & Прадукты -> Упраўленне прадуктамі
Ключавыя словы опцыя не так карысныя, як вы думаеце - большасць робатаў не звяртаюць увагі на ключавыя словы і выкарыстоўваць рэальным зместам. Напэўна Google ігнаруе ключавыя словы. Гэта таму, што занадта часта тыя, хто не маюць нічога агульнага з рэальным зместам старонкі. Калі вы уключыце ключавыя словы, то гэта будуць не перакладаецца - vBSEO заменіць перакладзеная адна за свае ўласныя.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1