Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Par cache tabulas datu bāzē

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Question Par cache tabulas datu bāzē

Tikai jautājums, piemēram, ka, kā ir, ja es nedomāju izmantot cache nemaz vBET? Vai ir saglabāt izdzēst visas tabulas, kas saistīti ar cache? Es pamanīju daudz jaunu tabulu (156 tabulām, salīdzinot ar 3 tabulām 3.2.2 versijā!) Tika pievienoti manā datu bāzē, salīdzinot ar cache funkcionalitāti ...

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav nekādas jēgas to noņemt. Jūs nevarat izmantot cache tieši tagad, bet varbūt būs arī nākotnē. Tukšs, netiek izmantots galdi ir absolūti nekādas ietekmes uz sistēmas veiktspēju.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Man nav plānu to izmantot vispār, pat nākotnē. Bet, mans jautājums nebija īsti jautāt, ja tas būtu uz sistēmas veiktspēju vai vBET darbību ietekmi, vai ne, un kas man nav strīdēties par ... Es tikai gribēju vienkārši atbildēt, ja es varētu noņemt tabulas vai ne. Es tikai vēlos zināt, vai tas pieturas vBET strādāt, ja man nav izmantot cache vispār.

Tas ir personisku iemeslu dēļ, un mana izpratne, tas arī viss. Man ir iemesli, kādēļ nav tik liels daudzums tabulas manu datu bāzi, jūs varat saprast?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Tātad, tas ir droši? Just plain atbildi, lūdzu?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums nav mēģināt, bet kā es zinu kodu, tas būtu droši. Pirms cache tiek izmantota tā vienmēr ir pārbaudīts tas ir ieslēgts. Tātad, ja jums ir tā invaliditāti, tad vBET nevajadzētu kādreiz aiziet uz kodu ar cache vaicājumiem. Ir "vajadzētu", jo, kā es uzrakstīju mēs neesam mēģināt to.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Paldies. Es jums zināt, ja kādreiz es mēģināt to.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •