Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: О кеш табела у бази података

Question О кеш табела у бази података

Само питање тако, шта ако ја не користим кеш уопште вБЕТ? Је сачувати је за брисање свих табела у вези са кеш? Приметио сам много нових табела (156 табела у поређењу са 3 табеле у 3.2.2 верзији!) Су додати у мојој бази података у односу на кеш функционалност ...

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема смисла да га уклоните. Не можете да користите кеш сада, али можда ће у будућности. Празна, не користи табеле немају апсолутно никакав утицај на перформансе система.

Ја не планирате да је користите на свим, чак и у будућности. Али, моје питање није баш да пита да ли је имала утицаја на перформансе система или вБЕТ перформансе или не, што нисам расправљати о ... Само сам хтео једноставан одговор да ли бих могао да уклони столове или не. Само желим да знам да ли ће то престати са радом ако вБЕТ не користим кеш уопште.

Ово је из личних разлога и мом мишљењу, то је то. Имам своје разлоге што нису тако велике количине табела у мојој бази података, можете разумети ово?

Дакле, то је сигурно? Само обичан одговор молим вас?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нисмо га пробати али како знам код би требало да буде безбедан. Пре него што се користи кеш је увек чекирана да ли је на. Дакле, ако сте је онемогућио онда вБЕТ не би требало да икада иде у код са кеш упита. Ту је "треба", јер као што сам написао нисмо сами пробају.

Хвала. Ја ћу вас обавестити да ли сам икада пробати.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •