Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: jauns 2 funkcijas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

Default jauns 2 funkcijas

i requist šīs pakulas funkcijas

pirmo:
    kad es redzu no lapas karogu tulkot, tās url joprojām nav saistīti ar tulkot url tādēļ pēc noklikšķiniet uz lapas url būs novirzīt uz tulkot url

ir tur prom, lai padarītu šo tulkoto url jau katrā valodā, izmantojot ajax vai vienkārši izmantot vēl 1 vaicājumu, lai padarītu to saistītas ar url savā valodā

Otrais:
    tulkot tekstu, Ajax controlpanel, lai lietotājs var izmantot, lai tulkotu tekstu kā jaunu pakalpojumu, piemēram:
    Google Translate
    bet tikai par teksta un ducuments līdzīgi vārdi microsoft failus un teksta failus un jebkuru atbalsta failus,

ja jūs arī dod lietotājam iespēju, lai vispirms augšupielādēt failus un tad lūgt, lai tulkotu, tad tas dos rezultātu, kas tajā būs lielas papildus
    pēc tā, kā man ir custom augšupielādes pakalpojumu un uzglabāt failus maniem lietotājiem
    tam ir šāda iespējas:
    1. katrs lietotājs var augšupielādēt jebkuru failu, kas ir atļaujas admin vadības paneli
    2.depend par UserGroup: cik daudz var lietotājs uzņēmējas, un cik daudz failus
    3. neviens nevar redzēt citi faili, izņemot lietotājam dod atļauju lietotāja / apmeklētājs, sūtot e-pastu ar kodu, kas cita lietotājam būtu rakstīt uz downolad failu, un šo kodu izmanto tikai vienu reizi
    4.it izmantot failsistēmu arī ar spēju būt virs public_html ir drošāk
    dažas citas iespējas
    šī sistēma darbotos, bet ar maz bugs, tas bija darbs, perfekti 3,7

ja jūs izmantot šo sistēmu, lai nodrošinātu, lai tulkotu atbalstu dokumentam ar google
    tāpēc lietotājs ir iespēja tulkot tos, izmantojot Google Translate pakalpojumu
    tikai ar vienu klikšķi

tas būs lielisks papildinājums arī, un es varu darīt šo produktu - kas i ko izmanto, lai manā vietā un man ir visas tiesības, jo tas ir pasūtījuma darbs ar šo funkciju, ir tikai man "kodi un strādāt" - par savu darbu un vietu un u var izmantot, lai pievienotu papildu funkcijas, un pārdot to es jums atļaujas, bez šaubām,
    ja jūs frefer to apspriest privātiem ar mani, es saprotu, ka

paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi.

Paldies par jūsu pieprasījumus. Par tām:

1. Tas tiek darīts, tehnisku iemeslu dēļ. Ja kāds meklē lappusē notiek viņa valodā un tas ir ļoti reti, lai mainītu valodu. Un redirection notiek ar 301, lai roboti ir apmierināti ar tiem. Arī 3.3.0 (nav atbrīvota vēl) mēs jau sadalīti cache tabulas vienā valodā, lai tas būtu daudz jautājumu vai papildu tabulas cache tabula tikai virsrakstus būs nepieciešama. Mēs izskatīsim šo ideju. Nav solījumu, bet pēc tam, kad mēs, kas ir nepieciešams, lai 3.3.0 un pārbaudīt to mēs varam pārbaudīt, kā ietekmēt veiktspēju tā būs. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka redirections notiek visu laiku, pat vBulletin bez mods - redzēt, kas notiek, kad iet uz jauno amatu.

2. Google TOS nav iespējams uzglabāt tulkojumus vairāk nekā 15 dienām, tāpēc šādas lietas būs dzēš pēc 2 nedēļām. Es neesmu pārliecināts, ka tas ir vēlamo uzvedību, bet mēs vienmēr ir mūsu labākie, lai atbilstu Google TOS, cik vien iespējams.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •