i requist aceste caracteristici tractari auto
mai întâi:
când văd pavilionul paginii pentru a traduce, url său nu este încă legată de url traduse astfel încât după faceţi clic pe URL-ul paginii va fi redirect la URL-ul tradus
acolo este departe de a face această adresă URL tradus deja pentru fiecare limbă, prin utilizarea ajax sau de a folosi doar interogare 1 mai multe pentru a face în legătură cu URL-ul în limba
al doilea:
traduce textul de ajax, în Control Panel, astfel încât utilizatorul poate folosi pentru a traduce textul după cum nou serviciu, cum ar fi:
Google Translate
dar numai pentru text şi ducuments ca cuvintele fişiere Microsoft şi fişiere text, precum şi orice fişiere acceptate
dacă da, de asemenea, capacitatea de a încărca ghidul de prima fişiere şi apoi cere să traducă, atunci ea va da rezultatul va fi plus majore
apropo i-au personalizat de servicii încărca şi stoca fisiere pentru utilizatorii mei
are aceste caracteristici:
1. fiecare utilizator poate încărca orice fişier care are permisiuni în panoul de control al administratorului
2.depend pe grup de utilizatori: cat de mult poate gazdă utilizator, şi câte fişiere
3. nimeni nu poate vedea fişierele altele, cu excepţia ghidul da permisiunea utilizator / vizitator prin trimiterea de e-mail cu ghidul de cod care ar trebui să scrie un alt să downolad dosar, şi acest cod folosit o singură dată
4.it sistem de fişiere utilizează, de asemenea, cu abilitatea de a fi mai sus public_html să fie mai sigure
câteva alte caracteristici
acest sistem, dar cu bug-uri mici, a fost de lucru perfect la 3,7
dacă se utilizează acest sistem pentru a activa suportul pentru documentul traduce prin Google
astfel încât utilizatorul va are optiunea de a traduce cele utilizând serviciul Google traduce
doar de un singur clic
acesta va fi mare plus, de asemenea, şi i se poate face acest produs - pe care am folosit pentru site-ul meu şi i-au toate drepturile, deoarece este de lucru personalizat cu această caracteristică pentru a fi numai pentru mine "şi codurile de muncă" - pentru munca ta si site-ul, u poate utiliza pentru a adăuga mai multe caracteristici şi-l vândă i se va da permisiuni, fără îndoială,
dacă frefer pentru a discuta aceasta privat cu mine i apreciez că
mulţumesc