Dałem Rade. Nieważne.
Pēdējo reizi jaryx; 07-12-09 pie 23:34.
1. Pēdējo in vbadvanced tēmām rakstīts portugāļu apskatāmi kopā ar BBCode Code: Kā var piedalīties Ko darīt, LAI TAS NAV redzams? 2. Jus rakstīja pag Portugāles "Komo façpag PRA participar " Organismā ANO pašu atkārtot. SVARĪGI GAN visu saturu displeji Labi, JO GAN tulkoti ANO Nevisa nosaukumā, Nevis "ç"Parādījās"FAA $". Pec manas rediģēšanu ANO labo FAA $ gadaç Tagad jautajums IR parādīti nepareizi. Kas izraisa tik kļūdu? Ka es varu noteikt tā?
Kā var piedalīties
1. Dodiet man, lūdzu, saiti, kur es varu redzēt to. 2. Vai jūs varētu atkārtot - tas ir kā jūs rakstāt jaunu ziņu ar nosaukumu šī ir arī krūmu? Starp citu, jo tā būs vieglāk nākotnē, katrai problēmai, rakstīt atsevišķu pavedienu
reklāmu. Vai Jūs zināt saiti reklāmu. 2 Jūs zināt aprakstu Gaidīšana
Podeślij foruma starpniecību. Šī ir vienīgā oficiālā kanālu, pa kuru atbalsts tiek piegādāts vBET. Informāciju nosūta, izmantojot citus kanālus var vienkārši nomirt, vai arī jāsaņem no cita datora, un to būtu vieglāk pieejams mūsu darbiniekiem. Tāpēc sorki par sagādātajām neērtībām, bet jūs ierakstiet to atkal šeit
Šodien forumā ir jauns "Puķe": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Jebkurš padoms?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Jā - skatīt nosaukums diegu iekšpusē langtitle - jo tas nav pievienot (kods valoda). Starp citu - lūdzu, atvērt jaunu pavedieni par jaunu jautājumu Tas mums palīdzēs labāk pārvaldīt
Sākotnēji Ievietoja vBET Jā-sk pavediena virsraksts ir iekšā tag langtitle-kā tas šajā pievienot (ar valodas kodu). Par godu-Lūdzu atvērt jaunas problēmas jaunu pavedieni Tas mums palīdzēs labāk pārvaldīt Patiesībā es domāju, ka tas nebija šo tagu. Tēmu, kā arī saturā. Tagad rodas jautājums: kāpēc?Lietotājam ir iestatīts uz LV, valodu, gan viņa IP adrese ir no Krievijas, vai, reģistrējot lietotāju forums, tas automātiski tiek sastādīts viņa valodu, pamatojoties uz šo kādā valodā ir pašlaik apskatāt forumā?Nē, atgriežot šo tēmu, kas ir mājas lapā (vbcmps), saknes problēma šeit pārskatīto uzskaitīti mani kā: [langtitle = ru] Запись Tāpēc es turpināt šo pavedienu
Pēdējo reizi vBET; 11-10-11 pie 00:42. Reason: BBCode korekcija
Ja jums nav uzstādīts automātisko valodas noteikšanu ziņas, sistēmas uzticas lietotājam. vBET nav automātiski noteikt valodu laikā rejestacji - lietotājs izvēlas pats. vBET ierosina automātiski (labrīt atzīmēm) valodā, pamatojoties uz pārlūka uzstādījumus, un nevis pamatojoties uz IP. Attiecībā uz BB Advanced vBET šobrīd nav modulis integrēts ar vB Advanced Dynamics langtitle un tur tiks interpretēti. vB CMPS vienkārši vēl nav integrēti, un tādēļ vēl nav interpretējams langtitle. Tātad tas prasa integrāciju. Ja jūs vēlaties, lai palīdzētu integrācija - rakstiet Pista sadaļā integrāciju. Ļaujiet man sniegt jums parauga kodu, lai izmantotu, lai parsēt langtitle - jums ir to izmantot pareizajā vietā. vBET laika atbalstīs populārākajām modes. Šobrīd mums ir daudz darba, lai 3.3.0 versją, kas wyjdzei ieskaitot tygdniu, tad 4.0. Tad mēs integrēt citas modes - vB CMPS ziņots, lai integrētu
Ok. Paldies. Saskaņā ar aizvēršanas. ps. Man nav atļaujas izveidot tēmas integrācijas ... tāpēc es uzrakstīju to šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi