View Full Version: Atrisinātas Major Performance Problēmas
Hello,
Pirmkārt, es mīlu šo produktu, tas ir lieliski.
Ir jābūt sava veida konfigurācijas kļūda man ir. Lūdzu, apmeklējiet Monētu Forums (http://www.coinforums.com/forum.php), un mēģināt tulkot valodu. Tas aizņem 30-40 sekundes tulkot jebkurā lapā. Es ievēroju, šeit es varētu tulkot jebkurā lapā sekundes.
Esmu lasījis padomus par veiktspēju un ir darīts viss tur, ka es varu darīt.
Es lietoju vBSEO un to ir darījuši visi integrāciju, kas ir uzskaitīti gan forumā un readme. Es domāju, ka var būt kaut ko nepareizi tur.
Please let me know, ja man vajadzētu sākt meklēt.
Paldies!
Līdz šim mums bija tikai viens šāds gadījums, un iemesls bija termiņa pagarināšanu no Google atbildes. Ja kas es aprakstīt, šķiet, ka:
1. Forum sava servera tur out-nāk tulkojumu pieprasījumus
2. vai Google bija dodot kādu laiku "sodus"
Tas bija redzams logs, kad mēs paļaujamies laiks katrā tulkošanas pieprasījumu. Šķiet, ka pirmās pāris bija labi, skudru tad viens otru bija ievērojami vairāk laika. Forum īpašnieks bija loking iemesls viņa ugunsmūra iestatījumus bez panākumiem. Tas bija acīmredzami kaut kas ar Google komunikācijas, jo notiks tikai ne kešatmiņā vietā.
Mēs atrisināt šo jautājumu tur, pievienojot jaunus veiktspējas parametru "Aizture starp tulkojumi"
Es redzu jūsu forums, kas kešatmiņā lapa rada pietiekami ātri. Pirmo tulkojumu aizņem daudz laika. Lūdzu, mēģiniet izmantot "Laiks starp tulkojumiem", un kas tur, ti, 10. Lūdzu, ņemiet vērā, jums ir pārbaudīt to ar cache off. Tātad, izslēdziet cache, bet, un pārbaudīt ātrumu jūsu tulkojumi - jūs būsiet pārliecināti, ka tas ātrums nav kešatmiņā lapā. Ja redzat uzlabošanai (labi, ir dažas līdzeklis, lai novērtētu laiku pirms un pēc - jūs varat atrast, piemēram internetā), tad savukārt kešatmiņā uz, un tas ir ok. Ja tā nav arī ieslēgtu cache par, iestatiet kavēšanās 0, un ļaujiet mums zināt - mēs meklēsim citus risinājumus:)
Arī - ļoti svarīgi. Ja serveris nav spējīgi veikt visas valodas - lūdzam atslēgt dažas sākumā. Ti sākt ar 10 valodām, un, kad tie tiks kešatmiņā tad sāk pievienot jaunu valodu no laika uz laiku. Daudzi forumi var sākt visas valodas - tas viss ir atkarīgs no resursiem - jūsu gadījumā kaut kas nav ideāls, un pat ja tas nav vBET bet starp jūsu serveri un Google, tad mazāk ne kešatmiņā valodas nozīmē mazāku Google pieprasījumus, nozīmē mazāk jautājumu.
Nr kešatmiņu un kavēšanās starp Tulkojumi = 0.! Man tukšu lapu par tulkošanu?
Serveris nav pārslogots, vai nu meklē @ veiktspējas diagrammas admin instrumentus.
Daudz reizes, tulkojums ir messed up, pārāk:
http://www.coinforums.com/badtrans.jpg
Tas strādāja ļoti labi, pat bez cache pirms, es nezinu, kas noticis! Pat ar šo lapu kešatmiņā es esmu, kam problēmas, es domāju, ir kaut kas cits notiek.
Hmmmm ....
Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu foruma valoda ir OK - nav neviens mainījis.
Tāpat pārbaudiet savu Google statusu - lūdzu, dambrieži šis instrukcijas: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):