Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Išjungti bet neįdiegti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Išjungti, tačiau ne pašalinti

Dėl problemos su vertimo paslaugų teikėjų, noriu išjungti vbet ilgą bet vis dar noriu pasirinktis iš naujo Įgalinus sistemos būtų prieinama.

Be to išjungti įskiepiai, kokie pokyčiai turėtų pateikti vbseo savo config ir Htaccess, kad tai įvyktų?

Šiuo metu, net ir į plguin išjungti.

Jei jums gali suteikti man tiksli kodo fragmentus Būčiau dėkingas, kaip panaikinau mano originalus pašto.
    Paskutinį kartą redagavo moman; 05-10-11 prie 21:39.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Išjungti vBET:
    1. Išjungti, ji Admin CP
    2. Komentaras vBET taisyklių .htaccess. Jei neprisimenate, kurie yra tiems, tada patikrinkite, ar vBET paketas daryti-ne-įkelti/įrankiai/nukreipti-taisyklės katalogas
    3. Grįžti integracijos pakeitimus vbseo failus. Lengviausias būdas - tiesiog įkelti originalo failus. Jei neturite prie zip - atsisiųsti iš teikėjas puslapį. Sunkiausia būdu - tiesiog atidarykite readme.html vBET pakete ir ten jūs turi tiksliai apibūdinti, kokie pakeitimai buvo padaryti - tiesiog daryti tai priešinga būdas.

Jis yra protingas, ne pašalinti - tada, kai bus prarasti visą savo duomenų bazės talpyklos.

Atkreipkite dėmesį, kad šiandien mes bus išleisti naują vBET versiją, kuri yra paruošta vertimo paslaugų teikėjų ribas. Tai reiškia, kad tuo atveju, jei jei vienas teikėjas nėra ji pereiti į kitą ir patikrinti ankstesnių kartą per mūsų pamatyti tai prieinama dar kartą. Taip pat, jei jau pasiekę savo ribas, visiems teikėjams bus naudojama manekeno vertėjas - talpykloje Vertimai bus rodomi, bet bus tik matote pradinį bandymą vietoj ištuštinti vieną naują kaip iki šiol. Duomenys bus α skelbimai. Mes bus išleisti apie 1 valandą.

Prašome pasakyti jums reikia daugiau pagalbos čia

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Atkreipkite dėmesį, kad šiandien mes bus išleisti naują vBET versiją, kuri yra paruošta vertimo paslaugų teikėjų ribas. Tai reiškia, kad tuo atveju, jei jei vienas teikėjas nėra ji pereiti į kitą ir patikrinti ankstesnių kartą per mūsų pamatyti tai prieinama dar kartą. Taip pat, jei jau pasiekę savo ribas, visiems teikėjams bus naudojama manekeno vertėjas - talpykloje Vertimai bus rodomi, bet bus tik matote pradinį bandymą vietoj ištuštinti vieną naują kaip iki šiol. Duomenys bus α skelbimai. Mes bus išleisti apie 1 valandą.
    Aš iš tikrųjų įgyvendinti šias funkcijas, atgal, kai aptiko, kad "microsoft' vertėjas. Tačiau jų riba yra 400,000 eilutė/valandas, arba 2,000,000 apadegina per dieną (net su OAuth). Praeityje buvo spartinimo per 1 GB Vertimai per dieną, kurios labiau prilygsta milijardus simboliai, pateikti arba priimti. Tai reiškia, kad aš visada viršytų teikėjų kvotas per kiekvieną valandą, kaip aš gaunu daugiau kaip 2000 valandų išverstų puslapių.

Tai yra reali gaila, kaip man tikrai patiko vbet, mano vartotojai nustatyta, kad ji naudinga, ir aš buvo smagi išplėsti ir pagerinti ji (t. y. ReviewPost integracijos, ir tt).

Štai aš parašė gauti OAuth žetonas, (kurios aš tada laikomi memcache tol, kol jis pasibaigęs) funkcija, tai būtų kitas pasiūlymas ateityje paleisti, kaip microsoft bus greičiau reikalingas ji:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Kita įdomi problema mano atveju tai, kad su vbet išjungti, atrodo, kad "Google" yra daug daugiau malonu indeksas mūsų svetainės:

Atrodo mūsų nuostolių eismo negali būti, kad didelis po visų - ne mažiau kaip tai geros naujienos!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už jūsų pastabas.

Kaip suprasti, kad jūsų kodas bus reikalaujama sumokėti versija - Microsoft yra teisinga?

Apie diagramas - Atkreipkite dėmesį kad ji nėra pasakykite, kiek puslapių buvo indeksuoti - tik kiek puslapių buvo nuskaityti. Ir buvo nuskaityti daugiau puslapių, nes šių kai pristatomi greičiau (žr. paskutinis diagramą). Todėl Google ne reaguoti į vBET - jis reaguoja su atsako trukmė tik ne perkrovos jūsų serverio. Kai serveris atsakymų greičiau robotai nuskaito greičiau.
    Matau, kad jūsų pradėjo kanalizacijos reaguojanti greičiau ilgai prieš jums išjungtas vBET (rugsėjo pradžioje) - skaičius nuskaityti pradėjo didinti tiksliai tada. Taip kaip jūs matote jį yra susijęs su atsako trukmė.
    Aš esu suinteresuotas čia apie tik vienas dalykas. Jūs parašė vakar, kad norite išjungti vBET. Taigi vakar vBET buvo vis dar aktyvus dėl jūsų forumas, bet diagramose, pažymėjote paskutines 6 dienas kaip vBET, išjungtas (kaip suprasti, kad kiekvienas kampas diagramoje yra matavimo nuo vieną dieną) - tai kažkas tai ne dešinėje čia...

Atsižvelgiant į informaciją gavo iš jūsų "Google" buvo nuskaitymo (ne indeksuoja - tai ne tas pats) daug greičiau, kai vBET buvo vis dar aktyvus. Tik paskutinis matavimo diagramose, kai vBET buvo išjungta. Prašome duoti ne klaidinančią informaciją. Žinoma yra ryšys tarp atsako trukmė ir nuskaityti puslapių skaičių, tačiau jūsų serveris buvo atsakydamas daug greičiau, kai vBET buvo dar. O gal nes vietoj iš išorės vertimo laukia jūsų serverio iš karto gavo kvota viršijo informacija (ji pradėjo apie savaitę). Gal dėl konfigūracijos pakeitimai (svečių talpykla įjungta prieš mėnesį ar kažkas panašaus).

Ir vienas daugiau manote - tikrai manote kad robotai eismo turi tokią pačią vertę kaip realūs žmonės eismo? Robotai bus ne spustelėkite reklamos, robotai nebus sukurti į savo forumą ir robotai nebus sukurti vertingą turinį savo forumą. Taip asmeniπkai manau, kad informaciją, kad jūs turite daugiau skaitytuvai eismo nėra geros naujienos - tai tik naujienas. Realaus eismo ir realių žmonių bus prarasti iš jūsų Bendrijos.

Gauti atgal į klausimą - jums reikia daugiau pagalbos šioje temoje?
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-10-11 prie 11:19.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Problema išspręsta - Taigi ne, dabar nereikia daugiau pagalbos. Norėčiau išlaikyti Vertimai aplink, bet dėl didelio eismo, nėra įmanoma mano atveju. Galbūt ateityje nemokamai ir galinga API bus galima - kas žino!

Klausimas buvo, kad buvo kabinti daug išverstų puslapių. Įrašyta tai garbanės skambučius padarė atrodo padidinti bendrą apyvarta (mano filosofija yra tai, kad jei jis nėra užbaigti per sekundę, tai ne bus užpildyti):
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Tai kodėl mėlynas plotas buvo greičiau (kartu su didesnių talpyklos).

Nors jis yra tikrai atviras aiškinimo, nuodugniai paieškos variklio indeksavimas yra raktas į svetainės sėkmės ir kas žino - galbūt Vertimai buvimas buvo kenkia mano svetainę pagrindinių (anglų kalba) turinio indeksavimo?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes taip pat tikimės, kad vertimai raštu vėl bus laisvas, rasite daugiau vertimo paslaugų teikėjai (laisvai ar konkurencinio) arba bent jau ji bus pigūs Jūs galite pasitikėti mumis, kad mes norime, kad Gerai - jei jokia parama, dabar mes uždaryti šią temą. Prašome turėti omenyje, kad mes jau teikėjų eilę, kuri leidžia naudoti vieną teikėjas, jei turite citata ribas, skruzdė tada automatiškai persijungti į kitą (ir patikrinti kas 10 minučių, pirmenybę vienas vėl). Vis dėlto kai kuriuos klausimus, čia (beta versija) - dabar mes ženklas teikėjo nepasiekiamas, jei koks nors klaida įvyksta (atrodo nebūtina), bet mes jau stebime, kai teikėjai yra pažymėtos nepasiekiamas mūsų forume ir ištaisyti problemas. Tikimės, kad mes vėl susitiksime

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •