Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Keelata, kuid ei saa installida

Senior liige

Default Keela, kuid mitte eemaldada

Seotud kirjaliku tõlke osutajatega, ma tahan keelata vbet pikemaks ajaks, kuid siiski soovida võimalust uuestilubamine süsteemi kasutada.

Lisaks, et keelamine plugin, milliseid muutusi tuleks teha vbseo on config ja .htaccess selleks, et teha see juhtub?

Praegu isegi plguin keelatud.

Kui sa saaksid anda mulle täpsed koodilõigud Oleksin tänulik, kui olen kaotanud algse zip.
    Viimati muutis moman; 05-10-11 juures 21:39.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Keela vBET:
    1. Keela see Admin CP
    2. kommentaar vBET reeglid .htaccess. Kui te ei mäleta, mis need siis vaadata vBET paketi do-not-upload/tools/redirecting-rules kataloog
    3. Tagasi integratsiooni muutustest vbseo failid. Lihtsaim viis - lihtsalt üleslaadimise originaalfaile. Kui teil on zip - laadida pakkuja veebileht. Raskem viisil - lihtsalt avada readme.html vBET pakendis ja seal teil on täpselt kirjeldatud muudatused, mille tehti - lihtsalt seda vastupidisel viisil.

See on mõistlik mitte eemaldada - kui eemaldada siis lahti kogu oma andmebaasi cache.

Pange tähele, et täna me vallandab uue vBET versioon, mis on koostatud tõlge pakkujate piirnormide. See tähendab, et juhul, kui üks pakkuja ei ole see asendada teisega ja kontrollida eelmine kord meie vaatamiseks on saadaval uuesti. Ka juhul, kui jõuate juba oma piire kõigile pakkujatele ta kasutab mannekeeni tõlkija - vahemällu salvestatud tõlked kuvatakse, kuid näete ainult katse asemel tühjendada üks uus nagu seni. Teated esitatakse üksikasjad. Me vallandab umbes 1 tunniga.

Palun informeerige sa vajad rohkem abi siit

Senior liige

Pange tähele, et täna me vallandab uue vBET versioon, mis on koostatud tõlge pakkujate piirnormide. See tähendab, et juhul, kui üks pakkuja ei ole see asendada teisega ja kontrollida eelmine kord meie vaatamiseks on saadaval uuesti. Ka juhul, kui jõuate juba oma piire kõigile pakkujatele ta kasutab mannekeeni tõlkija - vahemällu salvestatud tõlked kuvatakse, kuid näete ainult katse asemel tühjendada üks uus nagu seni. Teated esitatakse üksikasjad. Me vallandab umbes 1 tunniga.
    Ma tegelikult ellu need funktsioonid tagasi, kui ma avastasin Microsofti tõlkija. Siiski on nende piir on 400000 tähemärki / tundi või 2000000 tähemärki päevas (isegi OAuth). Varem olin caching üle 1GB tõlgete päevas, mis vastaksid miljardeid märki, võta või jäta. See tähendab, et ma alati ületada pakkujate kvootide ajal iga tunni tagant, nagu ma oli saada üle 2000 tunni tõlgitud kuvamisega.

See on tõeline häbiplekk, kui ma tõesti soovinud vbet, minu kasutajad leitud see kasulik, ja mul oli palju lõbus laiendamine ja parandamine (st ReviewPost integratsiooni, jne).

Siin on funktsioon kirjutasin tõmmata OAuth põhjusel (mida ma siis salvestatud memcache kuni see aegunud), see oleks teine ettepanek tulevase vabastamist microsoft peagi seda nõuavad:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Teine huvitav küsimus minu asjas on, et vbet välja, mis tundub, et google on palju õnne meie saiti indekseerida:

Tundub, et meie kaotus liikluses ei ole nii suur ju-vähemalt see on hea uudis!

Täname märkmed.

Nagu ma aru saan oma koodi on vaja Microsofti tasulise versiooni - kas see on õige?

Diagrammid - Pange tähele, et ta ei ütle, mitu lehekülge oli indekseeritud - Pyykkinaru oli lihtsalt mitu lehekülge. Rohkemate lehekülgede oli Pyykkinaru indeksoiden, sest nende kui kiiremini (vt viimase diagrammi). Nii, et Google ei reageeri kohta vBET - ta reageerib reageerimisaeg lihtsalt ei Ülekoormuskatse on teie serveri kohta. Kui server vastused kiiremini robotid indekseerib kiiremini.
    Ma näen teie alustatud kanalisatsiooni reageerimise kiiremini pikka aega enne, kui saate keelatud vBET (septembri alguses) - Pyykkinaru arvu suurendamiseks täpselt seejärel alustatud. Nii nagu näete, see on seotud reageerimisaeg.
    Ma olen huvitatud siin ainult üks asi kohta. Te kirjutasite eile, et soovite vBET keelata. Nii eile vBET oli endiselt aktiivne oma foorum, kuid viimase 6 päeva keelatud (nagu ma aru iga nurga diagrammil on ühel päeval alates mõõtmise) - vBET, nii et midagi märgitud diagrammidel sellele ei paremale siin...

Vastavalt teabele teilt sai Google oli sõidul (ei indekseerimise - ei ole sama) palju kiiremini, kui vBET on endiselt aktiivne. Ainult viimase mõõtmise diagrammidel on vBET keelatud. -Palun anna eksitavat teavet. Loomulikult on ühendus reaktsiooniaja ning hinnatud lehekülgede vahel, kuid teie server oli vastates palju kiiremini kui vBET oli endiselt. Võib-olla sest asemel vabakutseliste ootamine sain teie serveri kohe määrosa on ületatud teavet (see algas umbes nädal tagasi). Võib-olla tõttu konfiguratsiooni muudatusi (Külaline vahemälu sisse lülitatud kuu tagasi või midagi sellist).

Ja veel üks mõtlema - kas te tõesti arvate, et robotid liiklus on sama väärtusega kui reaalsed inimesed liiklust? Robotid ei kliki reklaamides, robotid ei loo konto oma foorum ja robotid ei tekita väärtuslikku sisu oma foorum. Nii et mina isiklikult arvan, et teavet, mida on rohkem indeksoijat liiklus ei ole hea uudis - see on lihtsalt uudis. Sa lahti tõeline liiklus ja reaalsed inimesed oma kogukonnas.

Getting tagasi küsimus - sa vajad rohkem abi selle teema?
    Viimati muutis vBET; 06-10-11 juures 11:19.

Senior liige

Probleem on lahendatud-nii nope, ei ole vaja rohkem abi just nüüd. Ma hoiaks tõlked ümber, kuid kuna suur liiklus, see ei ole võimalik minu puhul. Võib-olla tulevikus vaba ja võimsa API tehakse kättesaadavaks, kes teab!

Küsimus oli, et paljud tõlkelehekülge rippusid. Liidetakse see curl kõned ei tundu üldise tootlikkuse suurendamiseks (minu filosoofia on, et kui see ei ole täielik, teiseks, ta ei kavatse täita):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Seetõttu on sinise ala oli kiirem (koos suurema cache).

Kuigi see on kindlasti võimalik mitmeti tõlgendada, põhjaliku otsingumootori indekseerimine on oluline saidi edu ja kes teab, võib-olla juuresolekul tõlkeid oli kannatamist indekseerimine sivustoni tuum (inglise keeles) sisu?

Loodame ka, et tõlked on taas vaba, siis leiame rohkem tõlge pakkujate (tasuta või konkurentsivõimelised) või vähemalt on see odav Te võite usaldada meile, et me tahame seda OK - kui ei ole toetust, nüüd saame sulgeda see teema. Pea meeles, et me toetame juba pakkujad järjekorda, mis võimaldab kasutada ühte pakkuja kui olete quote piirid ant seejärel automaatselt minna veel üht (ja kontrollida iga 10 minuti järel ei eelistatuim on saadaval taas). Veel mõningaid küsimusi siin (BETA versioon) - nüüd on meil märk andja saadaval, kui mõni viga juhtub (see ei tundu vajalikud), kuid me juba jälgida, kui pakkujad on märgitud kättesaamatuks meie foorum ja õige küsimusi. Loodan, et me kohtume veel

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •